Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aayy bende hiç sevmiyorum ev işlerini napsakkiiiiiii

Ben kendimce temizligi söyle çözdüm temizlik zamani gelince ben kadın alcam diyorum yetisemiyorjm diyorum oda tamam askim birlikte yapariz askim diyo o supuruyo ben siliyorum yemek konusundada ben soruyorum ona farketmez diyo bende aklima geleni kendi sevdikleeimi hazırlıyorum onusa öyle çözdüm :)) kadina 80tl vermek zor geliyo herseferinde ayni seyler oluyo

o da güzelmişşş:) biz de beraber yapıyoruz genelde büyük temizlikleri:)

ben gidiyoruuum benmki gelir birazdan, burda bütün gün mik mik yum yum deyip akşam da kuzu kuzu uyuyorum yaa, yiter artıııııkkk

canımmm teşekkür ederimm haklısın ama anne olmayı o kadar istiyorum ki. bu hayalimi 5 yıllık konservatuar eğitimi için ertelemek istemedim. şu an gayet mutluyum. zaten bi mesleğim var. üstüne bide felsefe okuyorum belki çocuğumu biraz büyüttükten sonra öğretmenliğe de başlayabilirim. tiyatrocu olmak bi kadın için çok zor. yılda en az 10 kere turne oluyor. ben çocuğum olduğunda onu bi hafta bırakıp nasıl giderim turneye. yok yok iyiki evlenmişim. eşim doğru söylüyor bi eve bi sanatçı yeter

kzılar bu haberi vermek bana düşmez ama papatya005 başka topikte kan sonucunu yazmış. 499 çıkmış.. yaniiiiii
hayırlı uğurlu olsuuunnn... darısı başımıza

anladım canım ben tabi işin içinde olmadığım için bu kadarını düşünemedim. herşeyden önce anne olmayı istiyoruz dimi Allah gönlüne göre versin

sen 5 aylık mı evlisiinnn? daha çok yeniymişsin...

Selam kizlar.anca toparladim isleri yawww
Ev isleri ve yemek islerinde kalmisiniz en son
Bende atliim hemenn.benimde sorunum iki kisilik yemegi tutturamamajkk
Ben kalabalik aileden geldim hep fazla yapiyorummm
Ev isleri icinde bayan cagiriyorum cunku esim yardim etmiyoor ben tek basima yapamiyorum ole camdi utuydu felan
Zaten haftanin bes gunu iss
Yemegide genelde sponsorlara giderek hallediyoruz
Anneler.ablama abime vs..hafta bitiyorr:)))

kızlar bende kaçtım. yemeği hazırlıyım kocam gelir birazdan :) akşam fırsat bulursam uğrarım. hepiniz öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…