aayy bende hiç sevmiyorum ev işlerini napsakkiiiiiii
canım iki kişilik yemek yapmayı bende hala beceremiyorum :) ben yemek yapmaya bayılırım ama temizlik konusunda aynı şeyi söyliyemicem :) yapıyorum ama ölüm gibi geliyo
yirim seniii... fedakarımmmmmmyemek konusunda da yapa yapa elin alışır canım. ben de ilk zamanlar öyleydim ölçü ile yapıyordum şimdi göz kararı oluyor
Ben kendimce temizligi söyle çözdüm temizlik zamani gelince ben kadın alcam diyorum yetisemiyorjm diyorum oda tamam askim birlikte yapariz askim diyo o supuruyo ben siliyorum yemek konusundada ben soruyorum ona farketmez diyo bende aklima geleni kendi sevdikleeimi hazırlıyorum onusa öyle çözdüm :)) kadina 80tl vermek zor geliyo herseferinde ayni seyler oluyo
Üstüne dussem cozerimde birilerine yıkılmak daha basit kve ozellikle yikiliyoruz
yirim seniii... fedakarımmmmmmyemek konusunda da yapa yapa elin alışır canım. ben de ilk zamanlar öyleydim ölçü ile yapıyordum şimdi göz kararı oluyor
ben gidiyoruuumbenmki gelir birazdan, burda bütün gün mik mik yum yum deyip akşam da kuzu kuzu uyuyorum yaa, yiter artıııııkkk
o da güzelmişşş:) biz de beraber yapıyoruz genelde büyük temizlikleri:)
ne güzel. bayılıyorum böyle elit ve biraz da entellektüel ailelere... ama sen keşke idealinden vazgeçmeseydin. ilerde içinde uhde olabilir o. biz kadınlar yuvam için falan filan diye çok fedakarlıklar yapabiliyoruz. sonra dönüp de keşke diyoruz. gerçekten önce biz diyebilmeliyiz bence. ne güzel dolu dolu bir kadınsın. çok güzel ve iyi bir anne olacağına eminim canım
canımmm teşekkür ederimmhaklısın ama anne olmayı o kadar istiyorum ki. bu hayalimi 5 yıllık konservatuar eğitimi için ertelemek istemedim. şu an gayet mutluyum. zaten bi mesleğim var. üstüne bide felsefe okuyorum belki çocuğumu biraz büyüttükten sonra öğretmenliğe de başlayabilirim. tiyatrocu olmak bi kadın için çok zor. yılda en az 10 kere turne oluyor. ben çocuğum olduğunda onu bi hafta bırakıp nasıl giderim turneye. yok yok iyiki evlenmişim. eşim doğru söylüyor bi eve bi sanatçı yeter
canımmm teşekkür ederimmhaklısın ama anne olmayı o kadar istiyorum ki. bu hayalimi 5 yıllık konservatuar eğitimi için ertelemek istemedim. şu an gayet mutluyum. zaten bi mesleğim var. üstüne bide felsefe okuyorum belki çocuğumu biraz büyüttükten sonra öğretmenliğe de başlayabilirim. tiyatrocu olmak bi kadın için çok zor. yılda en az 10 kere turne oluyor. ben çocuğum olduğunda onu bi hafta bırakıp nasıl giderim turneye. yok yok iyiki evlenmişim. eşim doğru söylüyor bi eve bi sanatçı yeter
anladım canım ben tabi işin içinde olmadığım için bu kadarını düşünemedim. herşeyden önce anne olmayı istiyoruz dimiAllah gönlüne göre versin
sen 5 aylık mı evlisiinnn? daha çok yeniymişsin...
kızlar benim de mesaim bitti. hepinize iyi akşamlar. yarına kadar esen kalınnn byeeeeee
kızlar benim de mesaim bitti. hepinize iyi akşamlar. yarına kadar esen kalınnn byeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?