Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

marifetli hatun :)) benim yumyumlarda bir ihtimal bir sorun olabilir. henüz ovuda koyu çizgiyi göremedim. bu ay deneyeceğim koyu çizgiyi göremezsem hemen doktora.....
doktora gebelik testi içn gidersin inşallah:)
Nevar menude elaam da gitmiş heralde yemek yapmaya

menü beyimizin isteğine göre:) barbunya, bulgur pilavı bi de çorba yapcam da ne yapsam bilemedim :44:

kocişim kocişim spermn varmı. var var . kalıtelımi. evet . yumosla bulussun mu. buluşşn bulussun. heycanlmsn.hemde nasl. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne druyosun mik mik yapsana mik mik yasana vay vay mik mik yapsana

alemsin sen ya varya vakitler uygun olsa günün belli saatleri muhabbet etsek bende stres falan kalmaz bebişlerde koşa koşa gelirler.. ama stres yok mu barikat kuruyo benim rahme indirmiyo bebişlerimi

evet arada böyle iyilikler yapıyo

merhaba kızlarrrr ınsallahhhh tez zamanda bebişlerimizii kucagımıza alırızz :))

kızlar acaba hamılemıyımmm ????? adetıme 7 gun var karnım şiş ve kasıklarım alev gıbı sankı yanıyorr arada batma normalde hastalıgıma on gun kala gögüslerım sişerdi hemen anlardım hastalıgımın yaklastıgını ama suan hıc bır agrı falan yokk gögüslerimde. suan anlımda sivilceler cıktı benım yuzumde sivilce cıkmazkiii !! acaba test yapsam cıkarmı hastalıgıma 7 gun var

ve unutmadannn hiç doymak bılmıyorumm paso yiyorummmmmm

cnm. sen testleri yap bakariz beraber.

Canjm ya bişi sorcan böyle yazmissinda 14 15 16 17 eylül sanirim bunlar ve gecti :)) bide adetim zaten 14unde bitti biyanlislik yok dimi bu hesapta

tatlim. haklisin. eylul degil. adetinin ilk gunu 1 sayarak 14-15-16-17. gunleri bul canim

o akinti baslayinca yumurtlama basliyor yada baslayacak demek cnm.

marifetli hatun :)) benim yumyumlarda bir ihtimal bir sorun olabilir. henüz ovuda koyu çizgiyi göremedim. bu ay deneyeceğim koyu çizgiyi göremezsem hemen doktora.....

en saglikli kadin bile yilda bir kez yumirtlamadan adet olabiliyor cnm.

inşallah dediğin gibidir canım. ama işte kaç aydır deneyip de olmayınca korku düşüyor insanın içine. doktora da gidemedik henüz. kendi kafamıza göre teşhis koyuyoruz işte :)))

bu sekilde kafanizi bulandimayin cnm.
en guzeli dr.a danismak.
bi testlerin bitsin bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…