dogru vallahi baksana.. pozisyondan bahsediyoz.. benimkide kesin der bu aksam..
farkina bile varmaadimm..
cok komik olmus ama kizlar bizim burda noktasiz " i " harfi yok napim..
yemeğimi yaptım geri geldim hala yumyumlarda mıyız kızlar :) ne var ne yok
yemeğimi yaptım geri geldim hala yumyumlarda mıyız kızlar :) ne var ne yok
doktora gebelik testi içn gidersin inşallah:)marifetli hatun :)) benim yumyumlarda bir ihtimal bir sorun olabilir. henüz ovuda koyu çizgiyi göremedim. bu ay deneyeceğim koyu çizgiyi göremezsem hemen doktora.....
Nevar menude elaam da gitmiş heralde yemek yapmaya
doktora gebelik testi içn gidersin inşallah:)
menü beyimizin isteğine göre:) barbunya, bulgur pilavı bi de çorba yapcam da ne yapsam bilemedim :44:
doktora gebelik testi içn gidersin inşallah:)
menü beyimizin isteğine göre:) barbunya, bulgur pilavı bi de çorba yapcam da ne yapsam bilemedim :44:
kocişim kocişim spermn varmı. var var. kalıtelımi. evet . yumosla bulussun mu . buluşşn bulussun. heycanlmsn. hemde nasl. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne druyosun mik mik yapsana mik mik yasana vay vay mik mik yapsana
Kocisin ne istiyosa onu yap :) hem ne yapsam diye düşünmek zorunda kalmazsin
inşallah canımmmm
evet arada böyle iyilikler yapıyo
Sizde ne var menudee
merhaba kızlarrrr ınsallahhhh tez zamanda bebişlerimizii kucagımıza alırızz :))
kızlar acaba hamılemıyımmm ????? adetıme 7 gun var karnım şiş ve kasıklarım alev gıbı sankı yanıyorr arada batma normalde hastalıgıma on gun kala gögüslerım sişerdi hemen anlardım hastalıgımın yaklastıgını ama suan hıc bır agrı falan yokk gögüslerimde. suan anlımda sivilceler cıktı benım yuzumde sivilce cıkmazkiii !! acaba test yapsam cıkarmı hastalıgıma 7 gun var
Sizde ne var menudee
cuteeeee hoş geldin :)))) biz ekim topiğine geçtik maalesef(( neyse gec olsun da temiz olsun inş :))) benim adetim bugün bitti ben laboguıck ovulasyon testi gecen aylardan birinde kullanmıştım fakat bir türlü cift çizgiyi denk getiremedim yaa tam koyulukta olmadı ilkine yakın koyulukta olmuşrtu sonrasında silinmişti bende tam koyulaşacak diye bekliyordum ( bu ay yine yapyım testim var evde ama ben yumurtladığım nasıl anlıcam ki banada yardımcı olur musun :)
Canjm ya bişi sorcan böyle yazmissinda 14 15 16 17 eylül sanirim bunlar ve gecti :)) bide adetim zaten 14unde bitti biyanlislik yok dimi bu hesapta
Canım ben yumurta takibi istedim yapmadı ama o gun vajinal baktı yumurtalara vajinal bakılıyor diye biliyorum ben....cutem çok teşekkürler bide beyaz şeffaf akıntı başlayınca mı kesilince mi başlıyor yum yum benim şu anda çok hafif şeffaf akıntım var ama çok azz pazartesi doktorum yumyumlara çok küçük dedi boyutunu söylemedi yum yum hızlı büyüyen bişey mi :):):):)
marifetli hatun :)) benim yumyumlarda bir ihtimal bir sorun olabilir. henüz ovuda koyu çizgiyi göremedim. bu ay deneyeceğim koyu çizgiyi göremezsem hemen doktora.....
en saglikli kadin bile yilda bir kez yumirtlamadan adet olabiliyor cnm.
önceki gün kuru domates çorbası, kuru fasulye ve pilav yapmıştım o var. bugün yorulmayacağım çok şüküryanına da acı biber turşusu açtık mı
inşallah dediğin gibidir canım. ama işte kaç aydır deneyip de olmayınca korku düşüyor insanın içine. doktora da gidemedik henüz. kendi kafamıza göre teşhis koyuyoruz işte :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?