tatlım ozaman iş yerinde yapma çalışanlar için saraçoğğlu akşam eve gelince aç karnına gece yatmadan önce için çalışan bayanlar diyor sende öyle yap 15 gün boyuncaaa soğanı 4 eböl kaynayan suya at beş dakika kaynasın sonra demleye bırak ne sıcak ne soğuk olacak iç şifa niyetine de ttalım okk
bir zahmet kork tatlım... sen yapma birde aşşağıda diyorsun dikkat et bence yapma yani garantiye al kndini sonra vicdan azabı çekmemen için diyorum yoksa karışmam haddime değil cnm ...1112
tatlım daha yeni ondandır zamanala yükseir Allahın izniyle üzülmeee..... sen yapma mik mik bl bol dinlen dediğim gibi mecbur olmadıça kalkmaa..
yyapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
doktora sorması ayrı konu tabii ama benim arkadaşıma yasaktı onun da düşük riski var diye doktor üç ay yasak koymştu ..
tatlm ben kafamdan deiyorum k i doğruyu söylüyorum ... bana öyle sölediler .... yaşamadım bilemem o ayrı konu.....
haklısın cnm ..bana kalsa ben 9ay yapmamda canim mecburrrrr ne yapcan
anladım tatlım araştırırım tabii çok saol
rose yapmayın diyo ayy kafam karıştı şimdi benim hayatım dikkatli bi şekilde yapılamaz mı kızzz adam lar kuduracak hahahaaaa
ya bacılar şimdi birşey soracağım..ben bu sabah regli oldum birkaç damla geldi duş aldım kesildi duştan beri tık yok...neye yorayım şimdi ben bunuuuuuuuuuuuuu..
1112 zaten pimpirikli sende iyice korkuttun canim ya
güle güle zeycanimmmm muaaahhh
dediğin gibi doktor demiş arkadaşına. o ayrıdır. ama herkesin hamileliği de bir olacak diye bişey yok. bu arkadaşa da doktoru öyle bişey dememiş. korkutmanın anlamı yok bence. biz burda destek için varız dimi ama???
tşkler cnm bugun hemen içmeye başlayım kas gevseltici agrı kesici alayım allhım cabalarımızı görsünn
canım ben korkması için demedim ki !!!!!!! doğru olanı yazdım ben burada hiç bir zaman kimseye kötü bir şey demedim cnm demem de zaten haddime değil çünkü ben duyduğumu yazdım hem bunda korkulacak bir şey yok ki cnm !!!!!!!
canlarım çok öpüyorum sizi birazdan gidcem kendinize muhyet olun(maraş dili) çokkk öpüldünüz....
canım sen ev hanımı misin çalışıyor musun
sana kötü bişey dedin demedimki ben. korkutmak için söylememiş olabilirsin ama sonuç olarak korkar insan. çünkü sakınnn yapmaaa vb. diyorsun. bu cümlelerle insan korkar. ben de korkardım. o yüzden en iyisimi doktoruna sorar ve ona göre davranır... hassas konular bunlar
canim ben sana ozel msj atamiyorum ya :26: bende seni cooooooook seviyorum birlikte pirtlatcaz merak etme
bana kalsa ben 9ay yapmamda canim mecburrrrr ne yapcan
dediğin gibi illa zararından değil yani. evde birisi olunca norma hayatını yaşayamıyorsun. yemekti, yatak döşekti derken yoruluyorsun. senin kvde de benimki gibi. kal desem ömür boyu kalır herhal
haklısın cnm ..
sen bilirsin tatlım bence de doktorun nedediyse odur ama sen ilirsin gene ben bişi demiyorum ...........
tatlım o zaman dediklerimi unut ... doktorun dediğini yap ben sana kafamdan demiyorum yada kendi düşüncemi demiyorum arkadaşıma doktorun dediklerini söyledim sana ....kötüysem evet kötüyüm cnm ...
cnm bence doktora git baktırr........
korkacak bir şey yok ki bunda canım neden korksun !!!!!!! bilmeden kötü bir şey dediysem kusura bakmayın .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?