Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tşkler cnm bugun hemen içmeye başlayım kas gevseltici agrı kesici alayım allhım cabalarımızı görsünn

dediğin gibi doktor demiş arkadaşına. o ayrıdır. ama herkesin hamileliği de bir olacak diye bişey yok. bu arkadaşa da doktoru öyle bişey dememiş. korkutmanın anlamı yok bence. biz burda destek için varız dimi ama???

bana kalsa ben 9ay yapmamda canim mecburrrrr ne yapcan
haklısın cnm ..

anladım tatlım araştırırım tabii çok saol

sen bilirsin tatlım bence de doktorun nedediyse odur ama sen ilirsin gene ben bişi demiyorum ...........

rose yapmayın diyo ayy kafam karıştı şimdi benim hayatım dikkatli bi şekilde yapılamaz mı kızzz adam lar kuduracak hahahaaaa

tatlım o zaman dediklerimi unut ... doktorun dediğini yap ben sana kafamdan demiyorum yada kendi düşüncemi demiyorum arkadaşıma doktorun dediklerini söyledim sana ....kötüysem evet kötüyüm cnm ...

ya bacılar şimdi birşey soracağım..ben bu sabah regli oldum birkaç damla geldi duş aldım kesildi duştan beri tık yok...neye yorayım şimdi ben bunuuuuuuuuuuuuu..

cnm bence doktora git baktırr........

1112 zaten pimpirikli sende iyice korkuttun canim ya

korkacak bir şey yok ki bunda canım neden korksun !!!!!!! bilmeden kötü bir şey dediysem kusura bakmayın .....

canım ben korkması için demedim ki !!!!!!! doğru olanı yazdım ben burada hiç bir zaman kimseye kötü bir şey demedim cnm demem de zaten haddime değil çünkü ben duyduğumu yazdım hem bunda korkulacak bir şey yok ki cnm !!!!!!!

tşkler cnm bugun hemen içmeye başlayım kas gevseltici agrı kesici alayım allhım cabalarımızı görsünn

başla cannım... AMİNNN CANIM inşallahhhh !!!!!!! korkma yalnız kendini de kasma yattığında inşallah acısız bitecek önce Allahın iznyle canım ...

sana kötü bişey dedin demedimki ben. korkutmak için söylememiş olabilirsin ama sonuç olarak korkar insan. çünkü sakınnn yapmaaa vb. diyorsun. bu cümlelerle insan korkar. ben de korkardım. o yüzden en iyisimi doktoruna sorar ve ona göre davranır... hassas konular bunlar

canım sen ev hanımı misin çalışıyor musun

calışıyodum çıktım canım okuyorum hala ama benim şimdi çıkmam lazım yemeğe davetliyiz seni çok sewiyorum hayatım beraber doğum yapacaz o zamana kadar ayrılmak yokkk sakın sakın muaaaaaaa

sakın yapmaaa derken ben gerçek anlamda yazmadım onu canım :)yanlış anlaşılmasın ..........
kısçem 1112 bak pimpirikliymişsin kısçemler öyle diyor bak ... gerçekte var ki ; senin düşük riskin olsa doktorun sana yasak derdi senin için herşey yolunda demekki sana vermemiş ... o yüzden takılma tatlım şakespiri bir yere yapacağın en güzel şşey bol bol dinlenmek başka yapman gereken bir şey yok canım ... inan tüm samimyetimle söylüyorum .... önce Allah sonra yapmamız gerekenleri yaparsak hiç birşeycik ollmas merak etme zaten daha hem küçükkk onu etkilemezkii!!!!!!!!tatlımm

1112 kısçem güle güle kendine iyi bak ... bol bol ye vitamin al canım Allaha emanet ol cnm ..hoşçakall

kızlar klomeni kullanıp ilacı kullandığınız ann kasığınızda ağrı oldu mu bana br ara doktorum vermişti olmuştu gene başlatırsa doktor gene olacak büyük ihtimalle neden oluyordur sizcee

esranın eşi nasılmış hicranım iyi miş mi merak ediyordum bir kaç gündür??
ne yapacaklarmış bir şey dedi mi esra kısçemm???

bana kalsa ben 9ay yapmamda canim mecburrrrr ne yapcan

:) yok bu kez eşim korkuyor :) benim de işime geliyor :)

dediğin gibi illa zararından değil yani. evde birisi olunca norma hayatını yaşayamıyorsun. yemekti, yatak döşekti derken yoruluyorsun. senin kvde de benimki gibi. kal desem ömür boyu kalır herhal

ya bişi sölicem ama gülme cnm, bizde kaldığı zamanlar odamızın kapısını kapatıp yatıyoruz ya o bile o kadar çok rahatsız ediyo ki beni, uyuyamıyorum sabaha kadar dönüp duruyorum. k.v seviyorum ama olmuyo yani gerçekten de...aman sen yine mesafeni koru da :)))

yarın gideyim en iyisi hiç böyle olmazdı bitmesine yakın olurdu sadece.duştan mı kaynaklandı acaba?duş keser mi kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…