- 29 Temmuz 2013
- 271
- 35
- 323
kızlarr benim bat dündü ama ne gelen var ne giden dün test yaptım tek çizgi bugün sabah erken yaptım yine tek çizgi anlamadım gittiadet olcam gibi bi belirtimde yok hamilelik ile ilgili pek bi belirtilerim de yok sadece 2 gündür felaket baş ağrısı yaşıyorum yarın sabah ilk iiş kan testi olucak en iyisi bu ama bu belirsizlik insanı öldürüyor umarım gelmezler hakkımızda hayırlısı ne diyelim
Canocanlaaaaarrrrrr
iki ayrı doktora sordumm ikiside aynı hastalıktan şüpheleniyorlar canım çok sıkkın kızlarr
Ben 1 yıldır hap kullanıyorum canım adet düzensizliğide yapıyor malesef eğer troidse bi dr.a görün ben hapım azaldıkca her ay gidiyorum muayene oluyorum malesef
troit bezimde sorun yok canım hipofiz bezinde sorunum var gözüküyor yani beyindeki hormonu yöneten hipofiz bezinde yetersizlik var bozukluk var yani.. ostroejen salgılamıyor ve gel olamıyorum malesf Allah şifa versin bizlere canımmmm
Anladım canım amin bende hem troid hemde süt hormonu yüksek çıktı inş düzelir seninkide bi gözük bakalım dr.a
hmm senin t2 t3 birde prolaktinin yüksek ozaman bir ara benimde yüksekti prolaktinim ama düştü kendiliğinden ama hala meme ucu akıntım var kendiliğinden değil olsa dikkate alırım.......
Yok benim hiç akıntım olmadı öylede uçları fena sızlamıştı bi gün, banada kadın doğumcu endokrine git demişti prolaktin hormonunadamı endokrin bölümümü bakıyor kadın doğumcu hap vermedi onun için.
anladım canım rabbim şifa versin bizlere inşallahhh!!hep böyle gidecek hali yok yaaa!!!!canım anladığım kadarıyla hormonlara endokrin bölümü bakıyor gelişime filann ...
Yok benim hiç akıntım olmadı öylede uçları fena sızlamıştı bi gün, banada kadın doğumcu endokrine git demişti prolaktin hormonunadamı endokrin bölümümü bakıyor kadın doğumcu hap vermedi onun için.
Öylemi bidahaki ay endokrine gidecem zaten bakalım ne diyecek sanada acil şifalar versin rabbim kimsenin elini boş komasın.
Heyoooooooooooooooooooooooo
benim kırmızılar geldi yinesağolsunlar en azından gecikip de heyecan yaptırmıyolar bari,hep erken erken geliyolar,bu ay da erken geldi....bu ay bir de bal tarçın çörekotunu deneyeceğim,yine olmazsa,doktor yolu göründü...
Heyoooooooooooooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?