Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

şükür biseyimiz yok canim iyiyiz de iste özür dileğim seni uzmek hic istememmm

Gunaydin bebegimm.
Senin iyi olman lazim amaa yapma boylee.hadi neselenn bebisini dusun.
Ebru arkadasa uzuldum.kimyasal yasadi galibaa.erken test yapinca boyle oluyo iste offff.
Tum kizlara gunaydin bu arada

günaydınlarrr efenimmmmmmmmmm
bu gün çok neşeliyimmmmm... hiç kanamam yok...

Gunaydin bebegimm.
Ebru arkadasa uzuldum.kimyasal yasadi galibaa.erken test yapinca boyle oluyo iste offff.

günaydın canım...bak ben çok akıllıyım ne test yapıyom ne dert eiyom oh miss valla...sen nasılsın canım benim...

Gunaydin bebegimm.

günaydınlarrr efenimmmmmmmmmm
bu gün çok neşeliyimmmmm... hiç kanamam yok...

maşallah kuzum maşallah inşallah çabucak bu kervana katılcam hadi hayırlısı..

2 gün gecikmeyle bu sabah kırmızıları gördüm nihayet tamda hastaneye kan tahlili vermeye gitmek için hazırlanırken :2::2: nasip deilmiş hoşgeldin yeni ay yeni umutlar

günaydın canım...bak ben çok akıllıyım ne test yapıyom ne dert eiyom oh miss valla...sen nasılsın canım benim...

En iyisi beklemek canim burdan tecrube etmek lazim.
Iyi yapiyosun senn masallah sana.
Bende iyiyim bebegim isyerinde kahvalti yapiyorum.

benim 18. Ayim canim ben seropheneden sonra 3ay igne tedavisi gördüm bir asilama oldum

benim de 23 ay oldu canım.ama sadece bir kere klomen tedavisi gördüm.ikincisine başladım şimdi.(serophene bu sefer)kendiliğinden olsun diye bekledim ama artık tam gaz devam.hiç ara vermiycem artık tedaviye inşallah.
serephone klomen farketmez değil mi?? içerik aynı sonuçta.

evet cok sukur rabbime :) Insallah darisi size, cizgi daha cok silik cikti bugun adet tarihimdi :)

kırcam o koca kafanı ödümü patlattın... Allah korusun aklıme bin türlü şey geldi sabah sabah elim ayağım titredi yapma üzgün surat bi dahaaaaaaaaaa

canımmm sen nasılsın bebişimiz nasılll

canım teşekkür ederim. ben iyiyim. bebiş de iyi herhalde şuan bi yaramazlık yok şükür...

Allah kolaylık ve sağlık versin abla inşallah çabuk atlatırsınız bu günleri....

inşallah canım geçecek bu günler diyemiyorum. büyüdükçe bebiş sorunlar farklı olacak ama annelik bu ya herşeye dayanacağız inşallah. Allah'ın izni ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…