evet her alti ciftten birinde sorun varmış
biliyorum canım haklisingittim kac kez dr ilaclar ise yaramiyo canim nefes acicilar fisfislar daha cok oksurtuyo bebegime bisey olacak diye korkuyorum
gümbür gümbür gelcemmmm zeycanımm cuma doktor kontrolümü ertelediler doktorun ameliyatı varmış pazartesine aldılar...maşallah kuzum maşallah inşallah çabucak bu kervana katılcam hadi hayırlısı..
Kizlar cok mutluyum bana sans getirdiniz :)))
2 gün gecikmeyle bu sabah kırmızıları gördüm nihayet tamda hastaneye kan tahlili vermeye gitmek için hazırlanırken :2::2: nasip deilmiş hoşgeldin yeni ay yeni umutlar
evet her alti ciftten birinde sorun varmış
En iyisi beklemek canim burdan tecrube etmek lazim.
Iyi yapiyosun senn masallah sana.
Bende iyiyim bebegim isyerinde kahvalti yapiyorum.
oksuruk mide bulantisi kusma mide yanmasi var nasil ii olcam canim benim ya...ebruyada ayrica uzuldum yaa kimse erken test yapmasin ne olur
sen supersin zeycanim öğrenip kaybetmek en fenasi
En iyisi beklemek canim burdan tecrube etmek lazim.
Iyi yapiyosun senn masallah sana.
Bende iyiyim bebegim isyerinde kahvalti yapiyorum.
icerik aynı canım hatta dr bana serophene daha iyi diye onu vermişti artık olmayinca ilaçlarımı değiştirdi...ara verme canım ben bir yıldan fazladır gidiyorum dr
ayyy coj sevindim yaaaa ne zaman kan testi yaptircaannevet cok sukur rabbime :) Insallah darisi size, cizgi daha cok silik cikti bugun adet tarihimdi :)
evreeennnn sanaa ennn pozitikinden enercik gonderiyommmm :124::124::124:
evreeennnn sanaa ennn pozitikinden enercik gonderiyommmm :124::124::124:
raziyim canim herseye yeterki bebegim benimle ve ii olsun....birazdan yapim canim teşekkürleroksuruk mide bulantisi kusma mide yanmasi var nasil ii olcam canim benim ya...ebruyada ayrica uzuldum yaa kimse erken test yapmasin ne olur
Bunlar da isin cilveleri bebwgimm.gecicek insallah.
Hem herseye raziyiz demedikmi bak kilo almayaa, mide bulantisina .
Miden icin yapilcak bisey vardir tuzlu kraker , oksuruk icinde balli tarcinli bi sicak su icsene canimm
icerik aynı canım hatta dr bana serophene daha iyi diye onu vermişti artık olmayinca ilaçlarımı değiştirdi...ara verme canım ben bir yıldan fazladır gidiyorum dr
Kimi duyarsam olmuyor yada tedavi görüyor nekadar zorlaştı böyle bebek sahibi olmak yediklerimizdenmidir anlamadımki:44:
evet cok sukur rabbime :) Insallah darisi size, cizgi daha cok silik cikti bugun adet tarihimdi :)
yiii beni psipsikooo op beni psipsikooooevreeennnn sanaa ennn pozitikinden enercik gonderiyommmm :124::124::124:
enerjiniiiii yiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yapmadim canim esktra bisey :124:
Bilmiyomki canim benim cevremde tam tersi.her gun yeni bi hamis haberi aliyom nerdeyse.
Yeni evli ciftlerden.dun de bizim isyerinden arkadasin kizkardesi daha eylulde evlendi hamismis:)
Oldumu oluyo .
benim cevremdede 5,6cift var olmuyodu çocukları bi kaçı hamile kaldı bi kaçinda yok herke bi yakinimiz var 8yil oldu kaçıncı tüp bebek sayısını unuttum yani bi kez hamile kaldı 6.ayda doğum yaptı kaybetti bebeğini...yine olmuyor....halimize sukredelim canlar
benim cevremdede 5,6cift var olmuyodu çocukları bi kaçı hamile kaldı bi kaçinda yok herke bi yakinimiz var 8yil oldu kaçıncı tüp bebek sayısını unuttum yani bi kez hamile kaldı 6.ayda doğum yaptı kaybetti bebeğini...yine olmuyor....halimize sukredelim canlar
yiii beni psipsikooo op beni psipsikoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?