Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

biliyorum canım haklisin gittim kac kez dr ilaclar ise yaramiyo canim nefes acicilar fisfislar daha cok oksurtuyo bebegime bisey olacak diye korkuyorum

çıkar at aklından kötü şeyleri bakalım evrene pozitif enerji gönderiyoruzzzz hadiiii
maşallah kuzum maşallah inşallah çabucak bu kervana katılcam hadi hayırlısı..
gümbür gümbür gelcemmmm zeycanımm cuma doktor kontrolümü ertelediler doktorun ameliyatı varmış pazartesine aldılar...

Kizlar cok mutluyum bana sans getirdiniz :)))

2 gün gecikmeyle bu sabah kırmızıları gördüm nihayet tamda hastaneye kan tahlili vermeye gitmek için hazırlanırken :2::2: nasip deilmiş hoşgeldin yeni ay yeni umutlar

evet her alti ciftten birinde sorun varmış

ya benim doktorum insanlar bunu takıntı yaptı çocuk doğurmak hayatlarının amacı oldu ondan oluyor diyor. her gittiğimde bana 28 yaşındasın çiçek gibisin panik yapma daha çoooooooooook gençsin gibi telkinlerde bulunuyor bence hiç sorunu olmayanların takıntıları yüzünden olmuyor birde tabiki Allahımın kararladığı var bizler için
En iyisi beklemek canim burdan tecrube etmek lazim.
Iyi yapiyosun senn masallah sana.
Bende iyiyim bebegim isyerinde kahvalti yapiyorum.

zeyyyycannnnn hamileeeeeeeeeee zeycannnnn hamileeeeeeeeeee

oksuruk mide bulantisi kusma mide yanmasi var nasil ii olcam canim benim ya...ebruyada ayrica uzuldum yaa kimse erken test yapmasin ne olur

Bunlar da isin cilveleri bebwgimm.gecicek insallah.
Hem herseye raziyiz demedikmi bak kilo almayaa, mide bulantisina .
Miden icin yapilcak bisey vardir tuzlu kraker , oksuruk icinde balli tarcinli bi sicak su icsene canimm

raziyim canim herseye yeterki bebegim benimle ve ii olsun....birazdan yapim canim teşekkürler

Kimi duyarsam olmuyor yada tedavi görüyor nekadar zorlaştı böyle bebek sahibi olmak yediklerimizdenmidir anlamadımki:44:

Bilmiyomki canim benim cevremde tam tersi.her gun yeni bi hamis haberi aliyom nerdeyse.
Yeni evli ciftlerden.dun de bizim isyerinden arkadasin kizkardesi daha eylulde evlendi hamismis:)
Oldumu oluyo .

Bilmiyomki canim benim cevremde tam tersi.her gun yeni bi hamis haberi aliyom nerdeyse.
Yeni evli ciftlerden.dun de bizim isyerinden arkadasin kizkardesi daha eylulde evlendi hamismis:)
Oldumu oluyo .

Bende bi sürü duyduğum varda bazı akrabaların ilk çocukları ilkokula gidiyor 2.olmuyormuş şaşırıyorum

Öyle canım vakti zamanını bekliyor.

Bu sabah ezaninda uyaniktim ben oturuyordum esimde kalkti oturdu dua ettik ben rabbim tüm arkadaşlarımda topikcanlarimin hepsine el acip isteyene ver kimseyi evlat hasretiyle sinama... Su ezanin hurmetine herkesin kucagini doldur allahım banada hayırlı salih sağlıklı eli ayağı düzgün yawrumu kucagima almayı nasip edt değim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…