Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayırlı akşamlar kızlaar ben geldim nasılsınız ooowwww baya uçmuşuz ben özel msj a gelen isimleri ekledim sizi çok özledim,yarın geniiiiş görüşelim inşaallah,bu sayfadan sonra sıkı takip isimler kaydolacak birbirimize dua etmeyi unutmayalım,hoşçakalıııın

Oooo ben geldim herkes gitmiss

evet bende geldim herkes gitmiş. kızlar bişey sorucam. bugün adetimin 17. günü. sağ kasığımda inanılmaz bi ağrı var. öyle ki ilişkiye bile giremedim. eğilip doğrulamıyorum. sizce neden olabilir yumurtlama diycem ama hiç böyle olmamıştı. üşütmüş olabilir miyim

Dediğin gibi üşütme olabilir cnm, ben de sol kasık ağrısından gittim genel cerraha hiçbir şey çıkmadı. Üşütme olabilir demişti.

kiz konyali naptin ??

Ben bu gece mikmik var diye seviniyodum ama nerde hala kan geliyor.. ilk defa bu kadar uzun surdu diyebilirim
ben uc gun diyordum onceden ilk gun damla gelirdi (adet oluyorum haber veriyodu ) ikinci gun hic durmazdi 3gunde bitiyodu..
masallah iki gundur oyle bir kan kaybediyorum ki..

kizlar sizce dk hapi biraktim yaaa onunla bir ilgisi olabilir mi ? cunku bu adet hapsiz ilk adetim ??

merhaba. Bi bilgim olsa yazardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…