Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu ay adetimin ilk günü soğan suyuna başladım 5.gününden itibarende incir kürü yapıyorum soğan suyundanmıdır bilmem 10gün azalarak devam eden bir adetim olurdu hatta 13.gün bile hala koyu akıntı gelmesine rağmen bu ay 7.günde nerdeyse bitti gibiydi ama ara ara koyu akıntılarla devam etti dün artık iyice açık olmaya başladı sadece sabahları 1-2 damla koyu akıntı geliyor okadar iyimi geldi bana bu soğan suyu diye düşünmeye başladım

nasıl yaptın ve ne kadar sıklıkta kullandın canım bnde merak ediyorum

13 gün mü Allah yardımcın olsun. sanırım işiniz sebebiyle ayrı şehirlerdesiniz. zor olmalı... e bebek olunca senin için daha zor olmayacak mı? annen ya da akrabaların yakındır inşallah sana :26:

Ooo evlere şenlik kocada geliyo :) bencede degerlendir belki yumurtlarsin bellimi olur

Nerde oturuyorsun hangi sehirde bende anlatamıyorum insanlara burda cir cir konuşuyorum her konuyu

ben bursalıyım ama evlenince tekirdağa geldik eşimin işinden dolayı. ben eşimden başka birine nasılsın bile demiyorum burda :)) akşama kadar sesim içime kaçıyo valla sus pus :)

mik mik mi koptumm
Ins pozitife döner de sende mutlu haberi almış olursun donmezsede üzülme biz bu bebegi yapcaz Allahin izniyle

sanmıyom artık bu aya bakacaz umutlanmıycam allahın izniyle inşallah yüreğimizi ferah tutalım soğan kürü hakkında bilgisi olan varmı ?

ben bursalıyım ama evlenince tekirdağa geldik eşimin işinden dolayı. ben eşimden başka birine nasılsın bile demiyorum burda :)) akşama kadar sesim içime kaçıyo valla sus pus :)

Is yokmu çalışsan vakit daha cabuj geciyo bide maasi alinca ohhh iste ozaman insan dört Köşe oluyo hem cevrede yaparsın

Is yokmu çalışsan vakit daha cabuj geciyo bide maasi alinca ohhh iste ozaman insan dört Köşe oluyo hem cevrede yaparsın

yok canım yaa evlendik hamilelikti kürtajdı derken hçi bişeye fırsat olmadı. bi yere de çıkamadım, çok büyük bi ilçe değil zaten.

mik mik mi koptumm

sanmıyom artık bu aya bakacaz umutlanmıycam allahın izniyle inşallah yüreğimizi ferah tutalım soğan kürü hakkında bilgisi olan varmı ?

Yok ama cok duydum tamam umitlenme cunku stres oluo ve gelmiyo kirmizilar ins bizde turnaui gözünden vurcaz ben bu ay cok azimliyim hatta ikiz bile yapabilirim :)) teyteytey

Beni de ekleyin bakalim normal bat 4 eylul du ama henuz gelen giden yok ama yakindir gelmesi.. Test falan da yapmadim henuz bu haftada gecerse yapicam..

Beni de ekleyin bakalim normal bat 4 eylul du ama henuz gelen giden yok ama yakindir gelmesi.. Test falan da yapmadim henuz bu haftada gecerse yapicam..

Yapsana canim yaa meraktan catlardim ben en azından belirsizlik ortadan kalkardi normalde gec kalıyo mu adetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…