Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ya benim bi tanidigim var benim 12 ay surdu hamileligim dedi bende o nasıl oluyo dedim 1.hamileliginin kalbi durmus almislar o yasak dinlememis calismaya devam etmis adet olmadan yeniden hamile kalmis şimdi cok saglikli cocuu var 6yasinda

öyle örnekler var evet. yani nasib işte 1 sene bile beklese aynı şeklde sonuçlanan da var. ben yine de bi adet geçsin istiyorum. sonra başlayayım diyorm. tahminen 10 güne kadar olur heralde.:44:

Gecen ay bende ordan hwsapladim fıs cikti:)) bu ay teste baslayim ayni gunmu olmustuk adet hayirlayamadim

evet fıs çıkabiliyor ama ben yine de riske atmak istemedim. galiba satımız aynı. benim 8 eylüldü. adet döngüm 24-25-26 günde bir oluyor. ama ben yine de batı 10 ekim diye hesaplayacağım

evet fıs çıkabiliyor ama ben yine de riske atmak istemedim. galiba satımız aynı. benim 8 eylüldü. adet döngüm 24-25-26 günde bir oluyor. ama ben yine de batı 10 ekim diye hesaplayacağım

en güzeli benim 7-9 arası idi olmadım kan testi yaptım negatif bekliyom adetimi hiç gecikmezdi olsa önüme bakarım

öyle örnekler var evet. yani nasib işte 1 sene bile beklese aynı şeklde sonuçlanan da var. ben yine de bi adet geçsin istiyorum. sonra başlayayım diyorm. tahminen 10 güne kadar olur heralde.:44:
Canım benim nasil icin rahat edecekse öyle dene ins Allah aratmaz

en güzeli benim 7-9 arası idi olmadım kan testi yaptım negatif bekliyom adetimi hiç gecikmezdi olsa önüme bakarım

bazılarında stresten gecikme de olabiliyor malesef. kanda negatif çıktıysa büyük ihtimalle öyledir. sen de hayırlısıyla ol da çalışmalara katıl biran önce

Hmm benim 6sinda gelir 2gun osne cekiyo ama ovu testine birlikte baslicaz ve ins mujdeli haberi veririz ekimde

günaydınnnnn herkeseeee :)) kızlar benim adet bitti temel atma çalışmalarına başlamak istiyorum ama koca yokk eşime tel çektim acil gell dedim sana ihtiyacım var dedim çok işim var izin alamam dedi hımmm tühhh mik mik yapacaktık dedim bilet almış yarın akşam geliyomuş

eşin şehir dışında sanırım. adetin bitti ama yumurtlaman başladı mı ki?? mik mik deyince almış bileti seninki desene

eşin şehir dışında sanırım. adetin bitti ama yumurtlaman başladı mı ki?? mik mik deyince almış bileti seninki desene

evet malesef güzelim benim eşim istanbulda ben ankarada adetim 13 gün sürüyor daha önce doktorum 12-14-15-16 da yapabilirsiniz zaten 15i benim yumurtlama günümmüş daha öncede ultrasonla bakıp bana göstermişti dun 10.günüydü bugun 11 ve yarınnnnn 12 yani yavaş yavaş başlayabiliriz cuma ara verip cumartesi pazar çalışmalara devam ederiz pazarda onunla binip gidicem valla istanbula bu ne yaaaa bu benim 5. ayım artık yeter koca nereye ben oraya bebeşim bana geldikten sonra yine serbest gitsin çalışsın o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…