Kizlar merhaba.bende ekim anne adaylarindanim.
Ya benim bi tanidigim var benim 12 ay surdu hamileligim dedi bende o nasıl oluyo dedim 1.hamileliginin kalbi durmus almislar o yasak dinlememis calismaya devam etmis adet olmadan yeniden hamile kalmis şimdi cok saglikli cocuu var 6yasinda
Gecen ay bende ordan hwsapladim fıs cikti:)) bu ay teste baslayim ayni gunmu olmustuk adet hayirlayamadim
Kizlar merhaba.bende ekim anne adaylarindanim.
evet fıs çıkabiliyor ama ben yine de riske atmak istemedim. galiba satımız aynı. benim 8 eylüldü. adet döngüm 24-25-26 günde bir oluyor. ama ben yine de batı 10 ekim diye hesaplayacağım
Canım benim nasil icin rahat edecekse öyle dene ins Allah aratmazöyle örnekler var evet. yani nasib işte 1 sene bile beklese aynı şeklde sonuçlanan da var. ben yine de bi adet geçsin istiyorum. sonra başlayayım diyorm. tahminen 10 güne kadar olur heralde.:44:
en güzelibenim 7-9 arası idi olmadım kan testi yaptım negatif bekliyom adetimi hiç gecikmezdi olsa önüme bakarım
Canım benim nasil icin rahat edecekse öyle dene ins Allah aratmaz
evet fıs çıkabiliyor ama ben yine de riske atmak istemedim. galiba satımız aynı. benim 8 eylüldü. adet döngüm 24-25-26 günde bir oluyor. ama ben yine de batı 10 ekim diye hesaplayacağım
Hmm benim 6sinda gelir 2gun osne cekiyo ama ovu testine birlikte baslicaz ve ins mujdeli haberi veririz ekimde
Gunaydiiinnn
herkese günaydııııııııııııın
en güzelibenim 7-9 arası idi olmadım kan testi yaptım negatif bekliyom adetimi hiç gecikmezdi olsa önüme bakarım
günaydınnnnn herkeseeee :)) kızlar benim adet bitti temel atma çalışmalarına başlamak istiyorum ama koca yokkeşime tel çektim acil gell dedim sana ihtiyacım var dedim çok işim var izin alamam dedi hımmm tühhh mik mik yapacaktık dedim bilet almış yarın akşam geliyomuş
eşin şehir dışında sanırım. adetin bitti ama yumurtlaman başladı mı ki?? mik mik deyince almış bileti seninki desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?