Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben bi bakim dedim mikmik yok bize, tadilat nedenyle kapalıyız nasılsın canım

acilisi dort gozle beklersiniz artik.. o gunde patlama olur..

Iyiyim canim sen ?? yoruldum isten geldim zaten cok yogundubugun baktim mikmik yok sonrada tutum bir temizlik halilari falan koltuklari sildim supurdum.. ohh mis kokuyo..

iyidir canim sendrn.naber benimde sorun hakkında bi bilgim yok ana dkh ile alakalı olabilir

acilisi dort gozle beklersiniz artik.. o gunde patlama olur..

Iyiyim canim sen ?? yoruldum isten geldim zaten cok yogundubugun baktim mikmik yok sonrada tutum bir temizlik halilari falan koltuklari sildim supurdum.. ohh mis kokuyo..

ohh ne güzel darısı başımaaa :))

Muhtemelen cnm, ayy inşallah bu ay çok hamiş haberi alırız baksana herkes erkenden kaçmış :) rast gitsin işleri :)

Insallah canim yaa.. hepimizde hamis kalalim.. bayrami guzel haberlere karsilayalim..

Benim kocişin şu saçma filmi bi bitse belki biz açılış yapardık ama :)

Biter kiz izlesin sonra yaparsin..bizimki de mac derdinde anam..

Bende kirmizi kart gordugum icin oyun disiyim

Canim yaa geldilermi.. off .. bilmiyordum k.bakma.. gecmis olsun.. insallah bu ay bebis gelir..
ee bugun evlilik yil donumuz degilmiydi ? yoksa dun muydu ? 1.yil cok onemli..
DAha nice nice yillara insallah.. sen esin ve insallah bebesinle mutlu huzurlu yillar gecirirsiniz..

yoook bebem.ne kusuru atlattim geçti gitti daha iyiyim şimdi

Evet bugün evlilik yil donumumuz ikinci evlilik yildonumum canim benim..tesekkur ederim canim.ins bir dahaki yil donumumde bebegim kucagimda olur cekirdek bi aile oluruz...

hoşgeldn canım, en yakın zamanda hayırla gelir inşallah bebişin

Evet bugün evlilik yil donumumuz ikinci evlilik yildonumum canim benim..tesekkur ederim canim.ins bir dahaki yil donumumde bebegim kucagimda olur cekirdek bi aile oluruz...

Aranıza yeni katıldım,inşallah Allah gönlünüze göre versin...

ayy benim kafam iyice karismis kusura bakma..
hayirlisi insallah.. 3.cu yilimiza bebisimiz olur..

aksi gibi bugun kocis gec geliyo bende regl olunca biseyler hazirlamak icimden gelmedi.... Belki bi pastayla kutlariz artik

Belki o eli bos gelmez.. buguun olmasa yarin kutlarsiniz.. su kirmizilarda uff !! gitselerde bidaha 9ay gormesek.

güzel bi sofra hazırlar kutlamayi yapariz erken geldiği gün hemde i zaman kırmızılar bitmiş olur muhteşem bi kutlama olur:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…