ben bi bakim dedim mikmik yok bize, tadilat nedenyle kapalıyıznasılsın canım
iyidir canim sendrn.naber benimde sorun hakkında bi bilgim yok ana dkh ile alakalı olabilir
kiz konyali naptin ??
Ben bu gece mikmik var diye seviniyodum ama nerde hala kan geliyor.. ilk defa bu kadar uzun surdu diyebilirim
ben uc gun diyordum onceden ilk gun damla gelirdi (adet oluyorum haber veriyodu ) ikinci gun hic durmazdi 3gunde bitiyodu..
masallah iki gundur oyle bir kan kaybediyorum ki..
kizlar sizce dk hapi biraktim yaaa onunla bir ilgisi olabilir mi ? cunku bu adet hapsiz ilk adetim ??
Benim kocişin şu saçma filmi bi bitse belki biz açılış yapardık ama :)
şükür canım iyiyim......
acilisi dort gozle beklersiniz artik.. o gunde patlama olur..
Iyiyim canim sen ?? yoruldum isten geldim zaten cok yogundubugun baktim mikmik yok sonrada tutum bir temizlik halilari falan koltuklari sildim supurdum.. ohh mis kokuyo..
şükür canım iyiyim......
Muhtemelen cnm, ayy inşallah bu ay çok hamiş haberi alırız baksana herkes erkenden kaçmış :) rast gitsin işleri :)
Benim kocişin şu saçma filmi bi bitse belki biz açılış yapardık ama :)
Bende kirmizi kart gordugum icin oyun disiyim
hoşgeldn canım, en yakın zamanda hayırla gelir inşallah bebişin
yoook bebem.ne kusuru atlattim geçti gitti daha iyiyim şimdiBende kirmizi kart gordugum icin oyun disiyim
Canim yaa geldilermi.. off .. bilmiyordum k.bakma.. gecmis olsun.. insallah bu ay bebis gelir..
ee bugun evlilik yil donumuz degilmiydi ? yoksa dun muydu ? 1.yil cok onemli..
DAha nice nice yillara insallah.. sen esin ve insallah bebesinle mutlu huzurlu yillar gecirirsiniz..
hoşgeldn canım, en yakın zamanda hayırla gelir inşallah bebişin
yoook bebem.ne kusuru atlattim geçti gitti daha iyiyim şimdi
Evet bugün evlilik yil donumumuz ikinci evlilik yildonumum canim benim..tesekkur ederim canim.ins bir dahaki yil donumumde bebegim kucagimda olur cekirdek bi aile oluruz...
yoook bebem.ne kusuru atlattim geçti gitti daha iyiyim şimdi
Evet bugün evlilik yil donumumuz ikinci evlilik yildonumum canim benim..tesekkur ederim canim.ins bir dahaki yil donumumde bebegim kucagimda olur cekirdek bi aile oluruz...
bugun cok yorgunsun ya o yuzden canim
hosgeldin canim.. amin.. allah herkesin gonlune gore versin..Aranıza yeni katıldım,inşallah Allah gönlünüze göre versin...
Evet evet..bugun cok yorgunsun ya o yuzden canim
aksi gibi bugun kocis gec geliyo bende regl olunca biseyler hazirlamak icimden gelmedi.... Belki bi pastayla kutlariz artik
aksi gibi bugun kocis gec geliyo bende regl olunca biseyler hazirlamak icimden gelmedi.... Belki bi pastayla kutlariz artik
güzel bi sofra hazırlar kutlamayi yapariz erken geldiği gün hemde i zaman kırmızılar bitmiş olur muhteşem bi kutlama oluraksi gibi bugun kocis gec geliyo bende regl olunca biseyler hazirlamak icimden gelmedi.... Belki bi pastayla kutlariz artik
Belki o eli bos gelmez.. buguun olmasa yarin kutlarsiniz.. su kirmizilarda uff !! gitselerde bidaha 9ay gormesek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?