Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim de 16 ekim bat listeye girebilirmiyim?

Ohooooo kimsecikler yok herkes mikmikte bakıyorum

ben de şimdi gidiyorum yumyumlara ve siposlara kuvvet buluşsunlar artık hayırlısıylaaaa

Kızlar Gunaydın
Sabah kimsecikler yoktu bizim topic de
Eylule bir goz atayım dedim
Psikolojileri banada bulastı tam ne gusel kafamı
Dagıtmıstım
içimi ya bu ayda olmazsa bebiş korkusu sardı
Ya hadi uyanın kim toplıycak simdi benim kafamı

Kızlar Gunaydın
Sabah kimsecikler yoktu bizim topic de
Eylule bir goz atayım dedim
Psikolojileri banada bulastı tam ne gusel kafamı
Dagıtmıstım
içimi ya bu ayda olmazsa bebiş korkusu sardı
Ya hadi uyanın kim toplıycak simdi benim kafamı

günaydııııınn hiç bozma moralini yaa hayırlı olan zamanda olcak inşallah,mikmikin tadını çıkar,olacagı vakti biliyodur o saat erken daha 9dan sonra gelir herkesler herhaldee

Günaydınnn
Korkulara yer yok, kovala hemen içinden onları, parçala mahvettt
Burada şuan çok güzel bir hava var, yağmur fırtına sel yıktı ortalığı dün, ama şuan yağmur sonrası tertemiz pırıl pırıl bir hava var. İnsanın içini kıpır kıpır eden bir hava. Sen de şimdi dağıt içindeki kara yağmur bulutlarını, pırıl pırıl güneşini çıkar ortaya.
Çok güzel bir gün olsun bugün ve bundan sonraki hergün

Gunaydij canim o topice bende bakdim sabah ama sadece hamis haberlerini okudum cok sevindim ayrıca biz burda belirtiydi yok gelcekmiydi konusmayacagiz insan alt ust oluyor cok umut biriktirincr olursada Allah'tan olmazsa mikmike devam luncaya kadar ve stres yapma olmazsa olmaz olursa mutlu olcaz ve olmazsa zamani vardir dicrz hrp birlikte hepimiz birden elbet hamile kalamayiz :)) Allah yazmıştır zamanini bize beklemek düşer

Gunaydin mikmik canavarlari yumyumlarijizin sposlarla birlesecegi gunler olsun hepimiz icin cok seviyorim hepinizi

biz hala bişey yapamıyoruz kızlar, yasak yok ama ben tedirgin oluyorum bi süre daha, büyük ihtimalle yumurtlamayı kaçırdım, ekime zor herhaldee

ohh hadi geçmiş olsun canımm, sevindim valla, erken dönmüşsün normaleee:)
ben de hastalandığıma ilk kez bu kadar seviniyorum walla
35. günde adet görmüş oldum yani.
Şimdi bidahaki adetim bayramın sonuna denk geliyor, bi aksilik olmazsa bitince de çalışmalara başlarım artık. O zamana kadar test sonuçlarım da çıkmış olur. Bugün çok mutluyum yaaa maşallahhh

Gunaydin mikmik canavarlari yumyumlarijizin sposlarla birlesecegi gunler olsun hepimiz icin cok seviyorim hepinizi
Günaydınlar günaydınlar

Allah daim etsin mutluluğunu canım:))

günaydın canlaaarrr......

Mikmik yapmadan gelme yarina iyi akşamlar

ya dün benimki hastaydı. böyle yanaştım falan anladı bizimki tabi. normalde beni hayatta geri çevirmez. ah şuram ağrıyor, vah buram kırılıyor, aşkım çok hastayım bilmem ne diye diye elimi boş çevirdi akşam 21:30 da tavuk gibi yatıverdik bir de dün ovu testimde çigi koyulaşmaya başlamıştı. en iyisi o bugün doktora gitmesin de akşam iyileştireyim ben onu bi güzel ben adet olursam istediği kadarını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…