Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım kendine çok yüklenme arada gelgitler olabilir önemli olan kendini toparlayabilmen. bak biz burdayız seni toparlamaya hazırız hepimiz birimizzzz birimizzz hepimiz içiiinnnn :13::13::13::13::13::13::13:

Hasta olunca cok nazli oluyolar malesef bunlar yaa :)) bende tembih ettim mikmik var aksama hazirla kendini diye

Allah daim etsin mutluluğunu canım:))
Aminnn aminnnn :)

hazır hissetmemek değil ki mikmik olamıyor zaten az az lekelenme var hala, bi bitmedi gitti yaa inşallah 3. bi operasyona gerek kalmaz :84:
lekelenme belki de yapılan işlemden kaynaklanıyordur canım ya. Stres yapma, iyileşmene bak. Varsın kasımda olsun, yeterki olsun da

günaydın canım hoşgeldin
Bu akşamı boşgeçmeyin en iyisi siz

Insallah canim benim yaa hemen iyulesirsin ve mikmik yaparsib özlem giderirsin

sağolun kızlar yaaa inşallah.

inşallah canım. ona ovulasyon testi yaptığımı da söylemedim strese girmesin diye. sadece yumurtlama belirtilerim var dedim. bu da ona yeter inşallah. akşam da elimden geleni yapıcam artıkın
Elinden geleni ardına koyma sakın

Ovu testini nezamqn yaptin yaw ben yanima alam dedim unuttum ( aksamda annemlerdeyiz offf

senin ovu testine ihtiyacın yok maşallah gün aşırı oluyor genelde seninki.. ben en son işte dün akşam yaptım. koyulaşma gördüm ya artık hergün yaparım testi sanrsam :101:

Kız var aslında çünkü ben kalkmadan bekleyemiyorum sıkılıyorum beklemem lazım Allah'tan yarım saat yeterliymis o poziyonda nasik dicem yaw hadi kocis sal sposlarini yumyumlarami dicem puhahah

Kız var aslında çünkü ben kalkmadan bekleyemiyorum sıkılıyorum beklemem lazım Allah'tan yarım saat yeterliymis o poziyonda nasik dicem yaw hadi kocis sal sposlarini yumyumlarami dicem puhahah

yarım saat fazla fazla yeter.. demene ne gerek var öyle ya da böyle salıyorlar yavrucuklarıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…