Ben yarin calismalara basliyorum insallah sizden ne haber?
Kızlar Gunaydın
Sabah kimsecikler yoktu bizim topic de
Eylule bir goz atayım dedim
Psikolojileri banada bulastı tam ne gusel kafamı
Dagıtmıstım
içimi ya bu ayda olmazsa bebiş korkusu sardı
Ya hadi uyanın kim toplıycak simdi benim kafamı
Hasta olunca cok nazli oluyolar malesef bunlar yaa :)) bende tembih ettim mikmik var aksama hazirla kendini diyegünaydın canlaaarrr......
ya dün benimki hastaydı. böyle yanaştım falan anladı bizimki tabi. normalde beni hayatta geri çevirmez. ah şuram ağrıyor, vah buram kırılıyor, aşkım çok hastayım bilmem ne diye diye elimi boş çevirdi akşam 21:30 da tavuk gibi yatıverdikbir de dün ovu testimde çigi koyulaşmaya başlamıştı. en iyisi o bugün doktora gitmesin de akşam iyileştireyim ben onu bi güzel ben adet olursam istediği kadarını versin
Aminnn aminnnn :)Allah daim etsin mutluluğunu canım:))
lekelenme belki de yapılan işlemden kaynaklanıyordur canım ya. Stres yapma, iyileşmene bak. Varsın kasımda olsun, yeterki olsun dahazır hissetmemek değil ki mikmik olamıyor zaten az az lekelenme var hala, bi bitmedi gitti yaa inşallah 3. bi operasyona gerek kalmaz :84:
günaydın canım hoşgeldingünaydın canlaaarrr......
ya dün benimki hastaydı. böyle yanaştım falan anladı bizimki tabi. normalde beni hayatta geri çevirmez. ah şuram ağrıyor, vah buram kırılıyor, aşkım çok hastayım bilmem ne diye diye elimi boş çevirdi akşam 21:30 da tavuk gibi yatıverdikbir de dün ovu testimde çigi koyulaşmaya başlamıştı. en iyisi o bugün doktora gitmesin de akşam iyileştireyim ben onu bi güzel ben adet olursam istediği kadarını versin
Hasta olunca cok nazli oluyolar malesef bunlar yaa :)) bende tembih ettim mikmik var aksama hazirla kendini diye
hazır hissetmemek değil ki mikmik olamıyor zaten az az lekelenme var hala, bi bitmedi gitti yaa inşallah 3. bi operasyona gerek kalmaz :84:
günaydın canım hoşgeldin
Bu akşamı boşgeçmeyin en iyisi siz
Aminnn aminnnn :)
lekelenme belki de yapılan işlemden kaynaklanıyordur canım ya. Stres yapma, iyileşmene bak. Varsın kasımda olsun, yeterki olsun da
günaydın canım hoşgeldin
Bu akşamı boşgeçmeyin en iyisi siz
Insallah canim benim yaa hemen iyulesirsin ve mikmik yaparsib özlem giderirsin
Elinden geleni ardına koyma sakıninşallah canım. ona ovulasyon testi yaptığımı da söylemedim strese girmesin diye. sadece yumurtlama belirtilerim var dedim. bu da ona yeter inşallah. akşam da elimden geleni yapıcam artıkın
ben de dedim valla
günaydın canlaaarrr......
Ben anlamam dedim yorgunum yok suram agriyo buram agriyo aksama psikolojik olarak hazır ol dedim :)) dun yaklasiyo dalga geçiyor olmaz dedim yarin olcak dedim zaten kriko koysan kalkmaz dedi :)))
Ovu testini nezamqn yaptin yaw ben yanima alam dedim unuttum( aksamda annemlerdeyiz offf
ben de bu lafları duydum ama hikayeee.... bize kim, nasıl karşı durabilir kiii
Normal zamanda olsa gosteriridim gününü onada neyse spos birksin diye azat ettim
senin ovu testine ihtiyacın yok maşallahgün aşırı oluyor genelde seninki.. ben en son işte dün akşam yaptım. koyulaşma gördüm ya artık hergün yaparım testi sanrsam :101:
nası bişiymiş o, ben duymadım :26:eeee demekki bu gece mikmik gecesiiii... ben bu gece cutenin dediği pozisyonu deneyeceğim kızlar. haberiniz ola!!!
eeee demekki bu gece mikmik gecesiiii... ben bu gece cutenin dediği pozisyonu deneyeceğim kızlar. haberiniz ola!!!
Kız var aslında çünkü ben kalkmadan bekleyemiyorum sıkılıyorum beklemem lazım Allah'tan yarım saat yeterliymis o poziyonda nasik dicem yaw hadi kocis sal sposlarini yumyumlarami dicem puhahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?