Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gunaudin kizlaaaaarrrrr hastaneyr gidicem birazdan cok korkuyorum ama umidimide yitirmiyorum bebeim insallah annesine sim ski tutunmustir

Gunaudin kizlaaaaarrrrr hastaneyr gidicem birazdan cok korkuyorum ama umidimide yitirmiyorum bebeim insallah annesine sim ski tutunmustir

Tatlışlar pardon ya! Bağlantı kopuyor, hata veriyordu. Ben de gitmedi diye habire göndermeye çalışıyorum :44::44::44::44:

Silemedim de

herkeslere günaydın.. bugün nasılsınız.. ben dün rüyamda kocuşumun eski sevgilisini gördüm ( agresif uyandım biraz.. sabahın köründe kuaföre gittim fön çektirdim şimdi daha iyiyim

Günaydınlar herkese.Havalar güneşli gidiyor hala.Ne kadar güzel değil mi?

bugün nasılsınız bakalım.. bilgisayarıma kavuştum sonunda bu arada dün gece rüyamda kocuşun eski sevgilisini gördüm çok adresif uyandım.. sabah sabahta kuaföre gittim fön çektirdim şimdi daha iyiyim

Günaydın kızlar yürüyüşümü yaptım yeşil çayımı demledim çok iyi hissediyorum bugün sizler nasılsınız?

valla bende sabah çok güzel uyandım maşalla hama bu site benim sinirlerimi bozacak en iyisi çıkıyımda daha sinir olmayım onlarda rahat rahat bakımını yapsın pöf:))

valla bende sabah çok güzel uyandım maşalla hama bu site benim sinirlerimi bozacak en iyisi çıkıyımda daha sinir olmayım onlarda rahat rahat bakımını yapsın pöf:))

Allah hahhh halaya kızlar koşun. D.d.d.d.d.d dualarimz seninle cnmm cok sevndm Tebrikler

ayyyy hadi ins güzel haberlerle gel canım

günaydııııııınnnnn biss geldik bebişimle:):):):)rabbime çok şükürler olsun..darısı hasretle bekleyenlerin başına tezz zamanda inş..doktora gittim kan degerim 338 çıktı 1500 de kese oluşuyomuşş cuma tekrar gitcem bakcaklar inş bebişim tutunur bana yaaa allahımmm nolurrrrrrrrr:18::18::18::18 kadar hastane biopsi kolposkopiden sonra ilaç gibi geldiii cümlemize bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı diliyorum inş allahın izniyle...biraz sızı mı agrı mı bişey var bu biraz korkutuo beni inş normaldir yaa

Kızlar dün 18.30 da ovu testi yaptım silik çıktı bu arada dün 10. Gündü yenimi yumurtlama başlıyor acaba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…