- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Hoş geldin deee
sen bana bişey mi yazdın ki benim mesaj kutumda bişey yok
Bugün bu site sapıttı zaten mesajlar karışıyor veya 3-4 defa ekrana çıkıyor
teşekkür ederim canım yaaaa
benim 15 i.ah eski battaşım aramıza ammada günler girmiş..)
Benim bebeğimin kalbi atmıyor.. 7+1 olması lazımken gittim doktor 6+1 dedive kalbini görmemiz lazımdı yok dedi.. Haftaya gel yine duyamazsak alıcam dedi ((((((((((((((( Bebek gelişmiş ama kalp yok dedi ((((((((((( İlk gebeliğimdi öyle korkuyorum ki.. Kafayı yicem 3 günden beri (((((((((((((((((((((((((
Canim benkm ins iyi haberler alırsın ama ki olurda kötü habrr alırsan Allahim yardımcın olsun ilk gebeliklerde cok fazla yasaniyormus canim sagliksiz oldugu icin buyuyemiyordur Allahim ins gittifinde pıtpıtları duyman icin yardimci olurBenim bebeğimin kalbi atmıyor.. 7+1 olması lazımken gittim doktor 6+1 dedive kalbini görmemiz lazımdı yok dedi.. Haftaya gel yine duyamazsak alıcam dedi ((((((((((((((( Bebek gelişmiş ama kalp yok dedi ((((((((((( İlk gebeliğimdi öyle korkuyorum ki.. Kafayı yicem 3 günden beri (((((((((((((((((((((((((
Benim bebeğimin kalbi atmıyor.. 7+1 olması lazımken gittim doktor 6+1 dedive kalbini görmemiz lazımdı yok dedi.. Haftaya gel yine duyamazsak alıcam dedi ((((((((((((((( Bebek gelişmiş ama kalp yok dedi ((((((((((( İlk gebeliğimdi öyle korkuyorum ki.. Kafayı yicem 3 günden beri (((((((((((((((((((((((((
rabbim sabır versin kuzum inss gittiğinde büyük bi sürpriz yapar bebeğin
benim bebeğimin kalbi atmıyor.. 7+1 olması lazımken gittim doktor 6+1 dedive kalbini görmemiz lazımdı yok dedi.. Haftaya gel yine duyamazsak alıcam dedi ((((((((((((((( bebek gelişmiş ama kalp yok dedi ((((((((((( ilk gebeliğimdi öyle korkuyorum ki.. Kafayı yicem 3 günden beri (((((((((((((((((((((((((
Tsklerr cnm cok sagoll karnimin agrisi gecti kanamam var hala ama sana cooook sevindim biliyrdum dermisim
Yapti valla canimm masadan kalktim oyle kanamam Oldu ki coraplarim fln hep kan oldu iki ped degistirdim agrim gecti kanamam var ama ilacin etkisinden oda azalmis sanirim cook kivrandimm yaa bayilcaktim nerdeyse
evet bayağı zaman girmiş. benim hep 3-4 gün öne geldiği için böyle oluyor canım.. sen de şuan aktif günlerindesin o zamaniyi değerlendir bu günlerini
gecerrrrrrrrrrrrrr gecer annesi kucagınada alırsn inşşşşşteşekkür ederim canım yaaaabu günler nasıl geçecek ki
Geçmiş olsun arkadaşım ALLAH'tan sakın ümidini kesme.
Rabbim ömür vermişse kalbi de atar ,kucağında da hoplar o bebek.
Dua edelim hep birlikte
Tsk ederim cnmm bilmiyrum doktor birsey demedi dediysede duymadim canim cook yandi hix birsey duymadimlılım cnm bnm ınş temz ckmstr gecmş olsun
Tsk ederim cnm hersey bebis icin ama ne zordu ciglik cigliga gecti resmenKıyamam canjm ya cokk geçmiş olsun:18:
Demedi galiba cnm asiri sancm oldu ta disardn esim duymus agrim var yeter dedigimitüplerin açık demedi mi canim yaaa :26: ayyy çok üzüldüm kötü geçmesine yaa tuh
Bilmyrum cnm dr bisey demedi sanirim duymadim yatiyrum kendim de bakmadjm filmlerelililimmmmmmmmmmmmm noldu bacımmm tüplerdemi baktrdın hayırdr ne cıktıı:18:
üzülme tatlımya olur işlh acele etme iyiyim tatlım
hayır tatlım ama işallah bi dahaki aya hepiz hamiş oluruz aminnn
öylemiye ay cnm benim niye bu kadar çok olduki ben çektirdikten sonra eve geldim temizlik yemek felen hepsini yaptı hiç ağrım yoktu cnm kanamamda yok az bi lekelenme var cnm olda ya bu gün yada yarın kesilir sonuçları almadın mı cnm
yok gülüm yav bugün temizlenirim inşallah yani daha yeni kırmızılar bitiyor:)daha başlamadım...
Üzülme bol dua et inş miniğine bişiy olmamıştır
Canim benkm ins iyi haberler alırsın ama ki olurda kötü habrr alırsan Allahim yardımcın olsun ilk gebeliklerde cok fazla yasaniyormus canim sagliksiz oldugu icin buyuyemiyordur Allahim ins gittifinde pıtpıtları duyman icin yardimci olur
Geçmiş olsun arkadaşım ALLAH'tan sakın ümidini kesme.
Rabbim ömür vermişse kalbi de atar ,kucağında da hoplar o bebek.
Dua edelim hep birlikte
rabbim sabır versin kuzum inss gittiğinde büyük bi sürpriz yapar bebeğin
canım benim bol bol dua et olurmu bende edicem senin için işallah bebişin seni bırakmaz cnm
offfff...... çok üzüldüm canım ya........ ne desem boş ve anlamsız valla.... Rabbim sana güç kuvvet versin......
oy canımın içi bir sene önce bende böle bir olay yaşadım 10 haftalıga kadar her hafta gittim belki sonuç değişir diye Raibbim eğer ömür verirse yaşar ama eğerolmuyacaksa hiçbişey önüne geçemez.herşeyin hayırlısını dile bence sonuçta sağlıklı olmayacak bebekler kendiliğinden düşüyormuş gelişemiyormuş birde böyle düşün.belkide yaşamaz derler Allah ömür verir sağlıcakla kucağına alırsın.benim senden isteğim sonuç ne olursa olsun canım sakin ol ve Allah daha beterinden korusun.eğer alınması gerekir ise ki Allah korusun hiç korkma uyutuyorlar ve 15 dk bir iş.psikolojik olarakda üzülme yeterki sen sağlıklı ol ki sağlıklı bebişlerin olsun.inşallah hiçbirine gerek kalmaz hayırlısı ile herşey düzelir.Allaha emanet ol...
Tsk ederim cnmm bilmiyrum doktor birsey demedi dediysede duymadim canim cook yandi hix birsey duymadim
Tsk ederim cnm hersey bebis icin ama ne zordu ciglik cigliga gecti resmen
Demedi galiba cnm asiri sancm oldu ta disardn esim duymus agrim var yeter dedigimi
Bilmyrum cnm dr bisey demedi sanirim duymadim yatiyrum kendim de bakmadjm filmlere
Aldim ama bakmadim sonuclara bebegim kanamam asiri 2 pet degistrdim agrim cook var kalkamiyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?