Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

o his varsa olur kuzum benimde bu ay içimde garip bi heyecan var di reglden sonra hatta buraya yazdım daha yumurtlamam gelmedi ama ben bu assy farklı hissediyorum die

Valla ben her ay böyle diyorum cnm farklı diyorum ama o testte pozitif çıkana kdr farklı diyorum

Allah kabul etsin. kartalı bilmiyorum ama 1112 bugün doktora gidecekti. değerleri düşük çıkmış biraz galiba. ona baktıracaktı. haber bekliyoruz bi zde

hicranımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oku balım takviminiii seninde eşinin içine doğmuş olabilir

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014
Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 246 gün kaldı.
Bugün, bebeğinizin kasları, kemikleri, omuriliği ve kalp gelişimi için büyük bir gün. Kalsiyum, magnezyum ve potasyum bebeğin kalp gelişimine doğrudan etki eden besin maddeleridir. Bu elementler sinir uyarılarının iletimi, kalp kasının kasılması, kasların gevşemesi ve kasılması için çok gereklidir. Bebeğiniz karaciğeri bugünlerde oluşmaya başlıyor.
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

canım çok saol...sen sağlıklı olda gerisi boş güzel arkadaşım çokkk geçmiş olsun bebeğim...çok öptüm
Tsklerr cnm cok sagoll karnimin agrisi gecti kanamam var hala ama sana cooook sevindim biliyrdum dermisim
bebeğim çok geçmiş olsun... o kadar kanama yapıyor mu ki bu ya :26::26:

Yapti valla canimm masadan kalktim oyle kanamam Oldu ki coraplarim fln hep kan oldu iki ped degistirdim agrim gecti kanamam var ama ilacin etkisinden oda azalmis sanirim cook kivrandimm yaa bayilcaktim nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…