Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm benim ya yoksa tıkalımıydı tüplerin o yüzden mi bu kadar ağrın kanaman oldu çok geçmiş olsun cnm sonuçlara baksanız bi nasıl çıkmış dr bişey deme dimi işte şu gün gel diye felan

bak canım çok hassas olmamaya çalış biliyorum zor ama böle bişey başına gelirse kendini hemen toparlamaya bak tekrar dene aman aman da bekleme mesela doktor 3 ay dedi bence 2 ay sonra başla çalışmalara ama kafan iyi olsun sen iyi ol.Allah nelere kadir dilerse 1 değil 3 olur.üzülme hayatın sonu değil.üzücü bişey ama imtihan işte sabırlı ol..

Kıslar kahvaltimi ettim geldimmm mm
Afiye olun canım.
Tatlım geçmiş olsun. Agrı kesici falanalamıyor musun? Rabbimfen kısa zamanda şifa versin.

Benim kasıklarım çok ağrıyor. Gelecek benim kırmızılar galiba

Kesinljkle dualarimiz hepimizr Allahim kabul etsin ins

Ins çalışıyoruz basarcaz :))

Topragim yat dinlen canım birax cok gecmis olsun Allahim acil sifa versin
Amin topragimmmm tsklerr sagol
İnsallah cnmmm cook sagol insallah hersey daha guzel olcakk bebis kosa kosa gelck filmden sonra

Canım geçmiş olsun bitanem

Tskler cnmm cook sagool

Amin topragimmmm tsklerr sagol

İnsallah cnmmm cook sagol insallah hersey daha guzel olcakk bebis kosa kosa gelck filmden sonra

Tskler cnmm cook sagool

bacımmmmmmmmmmmmmmmm bu acıların arkasndan inşşşş göbüşüne gelir bebişin ALLAH büyük gecmiş olsun bacımm

6+1 de kalp zaten duyulmuyor ki senin bat ne zamandı ki? haftaya inşallah görürsün canım pıtpıtları belki geç döllenmedir. dr niye hemen öyle moral bozuyor ki sinir oldum şimdi doktora...

Toplasan iki kere gittim ilkinde başladı hep olumsuzluk hep olumsuzluk.. Gebe olduğuma bir gün sevinemedim bile.. Önce dış gebelik dedi aa değilmiş dedi.. İkinci kez salı günü gittim benim son adet tarihim 26 eylül.. Ben 35 günde bir hasta oluyordum.. Onların hesaplarına göre 7+1 olmam lazımken salı günü 6+1 dedi doktor.. Embriyo 4 mm gelişmiş ama kalbi atmıyor dedi haftayı bekleyelim yoksa alırız dedi (((((((((((((((((((((

cnım benim yapma böyle üzme kendinide bebğinide sabret rabbime sığın cnm benim umudunu kesme asla

neden nasip etmesin ki bitanem... alan da o veren de o... Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin...

Evet haklısın.. Rabbim hayırlı sağlıklı bir gebelik versin bu bebeğime birşey olursa..

cnım benim yapma böyle üzme kendinide bebğinide sabret rabbime sığın cnm benim umudunu kesme asla

Üzülmemek elimde değil ama Rabbime sığınıyorum.. Demekki hayırlısnı böyleymiş beni de bebeğimle imtihan ediyor.. KEndimi böyle konuşup rahatlatmaya çalışıyorum ama hergün ağlamaktan da geri duramıyorum

Tskler cnmm cook sagool[/QUOTE]

Lilitiym canım benim sen bir acile gitsen veya bir başka dr.a bu kanama hayra alamet değil, içimde hissetim ağrını-acını inan operasyonu anlatırken.

Ne olur ihmal etme hemen dr. git

canım ya veren Rabbim inşallah kalbini de duyurmayı nasip eder bi telaş etme inşllah sağlıklı ve güzel haberlerle gelirsin buraya...çok geçmiş olsun...:26::26:

cnm benim ya yoksa tıkalımıydı tüplerin o yüzden mi bu kadar ağrın kanaman oldu çok geçmiş olsun cnm sonuçlara baksanız bi nasıl çıkmış dr bişey deme dimi işte şu gün gel diye felan

lilimmm ya dr arasan sorsan tikali mi acik mi diye çok merak ettim acaba tikaliydida ondan mi acidi agridi diye

ondan olabilir mi acaba??? ben de merak ettim.......

canım bu doktordan başka doktora daha göründün mü? görünmediysen başka bir doktora daha git istersen...

nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama başka bir doktora daha gitsen keşke.. inşallah doktor yine yanılır canım ama olan sana oluyor işte kalbini ferah tut sabır sabır... dualarını eksik etme canım..

ala ala niye bukadr kanaman oldu ki :44: benm 1 gün az olmuştu ama agrım vardı
Bilmiyrum ins kotu birsey yoktur tatlim dua edin bana
Demedi butun tahliller ciksin sonra gel dedi ben baksamda anlamam ki siz anlaisiniz
Afiye olun canım.

Tatlım geçmiş olsun. Agrı kesici falanalamıyor musun? Rabbimfen kısa zamanda şifa versin.

Benim kasıklarım çok ağrıyor. Gelecek benim kırmızılar galiba
İnsallah gelemz cnm agri kesici aldim suan iyiyim allaha sukur
lilimmm ya dr arasan sorsan tikali mi acik mi diye çok merak ettim acaba tikaliydida ondan mi acidi agridi diye
Bilmyrum cnm dr un no su yok ki resmini atayim bakin bi siz
bacımmmmmmmmmmmmmmmm bu acıların arkasndan inşşşş göbüşüne gelir bebişin ALLAH büyük gecmiş olsun bacımm

İnsallah gelcek canimmmm

canım bu doktordan başka doktora daha göründün mü? görünmediysen başka bir doktora daha git istersen...

Canım bu doktor alttan baktığı halde göremedi.. Sonra moralim çok bozuldu aynı gün başka doktora gittim o da alttan bakmaya karşı olduğu için illa karından görcem dedi bastırdı karnım mosmor oldu.. Rahmin derinde zor görünüyor dedi.. O da 5+1 dedi Anlamadım gitti ya

Yaaa arkadaşlar Esrarengizim nerde yaa

Bestelerini de mi özlemediniz ,insan merak eder bu kız nerde diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…