tsk ederim cnmm bilmiyrum doktor birsey demedi dediysede duymadim canim cook yandi hix birsey duymadim
tsk ederim cnm hersey bebis icin ama ne zordu ciglik cigliga gecti resmen
demedi galiba cnm asiri sancm oldu ta disardn esim duymus agrim var yeter dedigimi
bilmyrum cnm dr bisey demedi sanirim duymadim yatiyrum kendim de bakmadjm filmlere
aldim ama bakmadim sonuclara bebegim kanamam asiri 2 pet degistrdim agrim cook var kalkamiyrum
Afiye olun canım.Kıslar kahvaltimi ettim geldimmm mm
Tatlım geçmiş olsun. Agrı kesici falanalamıyor musun? Rabbimfen kısa zamanda şifa versin.İyi degilim cnm coook agrim var kanamam da cook
Temiz fln demediler canmm acidan kivrandim duymadim dediysede cok agrim var acayip sancim var
Tskler tatlimmm
Cok kotuyum bitanem ya nasil bir agridir bu ya oldum sanki belim midem fln cok kotu kanamam da asiri cok kivraniyorum resmen kv ye geldim
cnm çok çok geçmiş olsun yaaa, üzüldüm şimdi...Allah şifanı versin. inşallah çabucak toparlanırsın.
İnsallah bitanem simdi hafif sancim ve hafif kanamam var ilac aldim iyoyim
senden de bekliyoruz cnm o musmutlu haberi
Amin topragimmmm tsklerr sagolKesinljkle dualarimiz hepimizr Allahim kabul etsin ins
Ins çalışıyoruz basarcaz :))
Topragim yat dinlen canım birax cok gecmis olsun Allahim acil sifa versin
İnsallah cnmmm cook sagol insallah hersey daha guzel olcakk bebis kosa kosa gelck filmden sonraanladım canım. seninki bahane ediyor büyük ihtimalle
çok sevindim canım. gözün aydın. bu vesileyle bebeğin daha çabuk gelir inşallah
canım neden kendini kötü hissediyorsun. benim arkadaşımın eşi olmuş. benim eşimde de öyle bir risk olduğu için merak edip sormuştum. adam girmiş içeriye doktor ufak bir yerden girip almış varisi. adam bişey olmamış gibi çıkmış işine gitmiş. ağrı falan da olmamış. ama bu ameliyattan sonra dr 6 ay veriyormuş vücudun kendisini toplaması için. onların da tam 6 ay sonra çocukları olmuş. şimdi 3 tane çocukları var. birdaha da olmamış operasyon falan.... bu dediğim olay 20 yıl önce oluyor düşün yani. o yüzden korkacak bişey yok canım.... bu gecikmeyle ilgili de bir doktora falan git istersen. kan ver için rahatlasın
çok geçmiş olsun canımmmm
geçmiş olsun balım. neden kanaman oluyor ki acaba? doktor bişey dedi mi? herşeyinin normal olmasına sevindim canım. ultrasondan da temiz haberler alırsın inş.
PC başında değildim, orucum diye öğleleri eve gitmiyorum kaç gündür, kapımı kilitleyip namazımı kıldım geldim
Hepimize dua ettim canlarım.
Lilime ne olmuş öyle yaa, çok üzüldüm film çekeyim derken kızın organlarına zarar vermediler inşallah, nasıl bir dr.sa buu
VaLla anlamdim cnm sancidan öldüm sandim esimde sesimi cok duymus korkmus
Kızlar yaa kaç gündür Kartal ve 1112 yi görmüyorum ben nerdeler bunlar
Canım geçmiş olsun bitanem
İlk gebeliğim ya öyle şaşkınım ki öyle korkuyorum ki.. Bir daha nasip eder mi Allah'ım bana
lilimmm ya dr arasan sorsan tikali mi acik mi diye çok merak ettim acaba tikaliydida ondan mi acidi agridi diye
Amin topragimmmm tsklerr sagol
İnsallah cnmmm cook sagol insallah hersey daha guzel olcakk bebis kosa kosa gelck filmden sonra
Tskler cnmm cook sagool
6+1 de kalp zaten duyulmuyor ki senin bat ne zamandı ki? haftaya inşallah görürsün canım pıtpıtları belki geç döllenmedir. dr niye hemen öyle moral bozuyor ki sinir oldum şimdi doktora...
cnım benim yapma böyle üzme kendinide bebğinide sabret rabbime sığın cnm benim umudunu kesme aslainşallah.. Deli gibiyim
aminn inşallah
rabbim can versin kuzuma
rabbim o sürprize o kadar ihtiyacım var ki
allah razı olsun canım.. Bence annesini bıraktı bile bebeğimkarnıma 3 gündür elimi süremiyorum gözlerim doluyor ağlıyorumm
amin canım
ilk gebeliğim ya öyle şaşkınım ki öyle korkuyorum ki.. Bir daha nasip eder mi allah'ım bana
gecerrrrrrrrrrrrrr gecer annesi kucagınada alırsn inşşşşş
balım attım yine bakarmısn özelinee
neden nasip etmesin ki bitanem... alan da o veren de o... Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin...
cnım benim yapma böyle üzme kendinide bebğinide sabret rabbime sığın cnm benim umudunu kesme asla
Benim bebeğimin kalbi atmıyor.. 7+1 olması lazımken gittim doktor 6+1 dedive kalbini görmemiz lazımdı yok dedi.. Haftaya gel yine duyamazsak alıcam dedi ((((((((((((((( Bebek gelişmiş ama kalp yok dedi ((((((((((( İlk gebeliğimdi öyle korkuyorum ki.. Kafayı yicem 3 günden beri (((((((((((((((((((((((((
canım ya veren Rabbim inşallah kalbini de duyurmayı nasip eder bi telaş etme inşllah sağlıklı ve güzel haberlerle gelirsin buraya...çok geçmiş olsun...:26::26:
cnm benim ya yoksa tıkalımıydı tüplerin o yüzden mi bu kadar ağrın kanaman oldu çok geçmiş olsun cnm sonuçlara baksanız bi nasıl çıkmış dr bişey deme dimi işte şu gün gel diye felan
lilimmm ya dr arasan sorsan tikali mi acik mi diye çok merak ettim acaba tikaliydida ondan mi acidi agridi diye
Toplasan iki kere gittim ilkinde başladı hep olumsuzluk hep olumsuzluk.. Gebe olduğuma bir gün sevinemedim bile.. Önce dış gebelik dedi aa değilmiş dedi.. İkinci kez salı günü gittim benim son adet tarihim 26 eylül.. Ben 35 günde bir hasta oluyordum.. Onların hesaplarına göre 7+1 olmam lazımken salı günü 6+1 dedi doktor.. Embriyo 4 mm gelişmiş ama kalbi atmıyor dedi haftayı bekleyelim yoksa alırız dedi(((((((((((((((((((((
Toplasan iki kere gittim ilkinde başladı hep olumsuzluk hep olumsuzluk.. Gebe olduğuma bir gün sevinemedim bile.. Önce dış gebelik dedi aa değilmiş dedi.. İkinci kez salı günü gittim benim son adet tarihim 26 eylül.. Ben 35 günde bir hasta oluyordum.. Onların hesaplarına göre 7+1 olmam lazımken salı günü 6+1 dedi doktor.. Embriyo 4 mm gelişmiş ama kalbi atmıyor dedi haftayı bekleyelim yoksa alırız dedi(((((((((((((((((((((
çok üzüldüm canım benim ya..... tek gitmemişsindir inşallah... of neden böyle oldu ki senin... canım halsiz kalırsın bu kan kaybından. güç verici şeyler ye balım
Tskler cnm esimle gittim cok halsizim filme bile bakamadm daha
offfff...... çok üzüldüm canım ya........ ne desem boş ve anlamsız valla.... Rabbim sana güç kuvvet versin......
Bilmiyrum ins kotu birsey yoktur tatlim dua edin banaala ala niye bukadr kanaman oldu ki :44: benm 1 gün az olmuştu ama agrım vardı
Demedi butun tahliller ciksin sonra gel dedi ben baksamda anlamam ki siz anlaisinizcnm benim ya yoksa tıkalımıydı tüplerin o yüzden mi bu kadar ağrın kanaman oldu çok geçmiş olsun cnm sonuçlara baksanız bi nasıl çıkmış dr bişey deme dimi işte şu gün gel diye felan
İnsallah gelemz cnm agri kesici aldim suan iyiyim allaha sukurAfiye olun canım.
Tatlım geçmiş olsun. Agrı kesici falanalamıyor musun? Rabbimfen kısa zamanda şifa versin.
Benim kasıklarım çok ağrıyor. Gelecek benim kırmızılar galiba
Bilmyrum cnm dr un no su yok ki resmini atayim bakin bi sizlilimmm ya dr arasan sorsan tikali mi acik mi diye çok merak ettim acaba tikaliydida ondan mi acidi agridi diye
bacımmmmmmmmmmmmmmmm bu acıların arkasndan inşşşş göbüşüne gelir bebişin ALLAH büyük gecmiş olsun bacımm
Çiçeğimm
cevap yazdım geldi mi ?
canım bu doktordan başka doktora daha göründün mü? görünmediysen başka bir doktora daha git istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?