inşşşşşşşşşşşş bacımm inşşş hepimiz istiyozzz ama kısmnet
ya benim yapın çok heyecanlı soğukkanlı bir yapım yok.yerimde duramıyom:)bat 15 i nasıl beklicem yaaadaha kırmızılar bitmedi bilee...üf
adet gününde sorarlarsa adet oldum de hatta farketmesinler diye pet bile al cnm sonra gizlice test yaparsın pozitif çıkarsa süpriz yaparsın kocişine ben bir kere yaptım cnm benim kociş kurt gibi yalan söylemeyi hiç beceremiyorum hemen belli ediyorum o yüzden süpriz yapamıycam galiba ama bebişim annesine ve babasına büyük süpriz yapar ben geldim diye
Benden çok istiyor ama gtmiyor hiç bi dr.a gitmek istemiyor cnm.
sağol cnm sonuç temiz çıktı cnm çok mutluyum stres biti artık heyooooooooooooooooo
geçmezdi yaa bu ay çok strese girdim malisef keşke ama hiç umudum yok dun evde test var diye öyle yaptım ama sonucunu biliyordum üzülmedim :)hafta sonu Bi geçseydi çok korkuyorum o işteyken sürekli gözlerim doluyor şuan kendimi kötü hissediyorum atlatsaydık Bi onu çok seviyorum ameliyat çok korkutuyor beni bilmiyorum karmakarışığım :'' '(
çok geçmiş olsun canımmmmİyi degilim cnm coook agrim var kanamam da cook
Temiz fln demediler canmm acidan kivrandim duymadim dediysede cok agrim var acayip sancim var
Tskler tatlimmm
Cok kotuyum bitanem ya nasil bir agridir bu ya oldum sanki belim midem fln cok kotu kanamam da asiri cok kivraniyorum resmen kv ye geldim
cnm dün ağrılarım şiddetlendi, hafif kanamam oldu. aşırı stresliydim ama son bikaç gündür. dün geceyi acilde geçirdik eşimle bugün de randevum var 15:30'da. panikledim bayağı ama neyse ki değerlerim yüksekmiş, emin olmak için bi de ultrasonla bakılsın dediler.
benim 2 aydır batım 8 idi.ama bu ay 15 i oldum.hatta hamileyim sanmıştımadetin ne zamn bacım ben ayın 3 de
eskilerden gamse20 elam ms84 bide ben kaldık
aaaayyyyy bende hamilesin sandim yaa yazıyı okuunca
Ben diyorum bazende bakacam diyor
biz neciyiz???
bende varım yaaa:''(
o his varsa olur kuzum benimde bu ay içimde garip bi heyecan var di reglden sonra hatta buraya yazdım daha yumurtlamam gelmedi ama ben bu assy farklı hissediyorum die
Evet eskilerden cok var kalan yaadilketin i dicektim o yazdi bendne önce:)) Allahim yüzümüzü güldürsün artik yaa
dilketiiiiin sen nasılsın canım ikimizde şöle bir hamile olduğumuzu haykırsak nasıl olur:)
anladım canım. seninki bahane ediyor büyük ihtimalle
çok sevindim canım. gözün aydın. bu vesileyle bebeğin daha çabuk gelir inşallah
canım neden kendini kötü hissediyorsun. benim arkadaşımın eşi olmuş. benim eşimde de öyle bir risk olduğu için merak edip sormuştum. adam girmiş içeriye doktor ufak bir yerden girip almış varisi. adam bişey olmamış gibi çıkmış işine gitmiş. ağrı falan da olmamış. ama bu ameliyattan sonra dr 6 ay veriyormuş vücudun kendisini toplaması için. onların da tam 6 ay sonra çocukları olmuş. şimdi 3 tane çocukları var. birdaha da olmamış operasyon falan.... bu dediğim olay 20 yıl önce oluyor düşün yani. o yüzden korkacak bişey yok canım.... bu gecikmeyle ilgili de bir doktora falan git istersen. kan ver için rahatlasın
çok geçmiş olsun canımmmm
geçmiş olsun balım. neden kanaman oluyor ki acaba? doktor bişey dedi mi? herşeyinin normal olmasına sevindim canım. ultrasondan da temiz haberler alırsın inş.
PC başında değildim, orucum diye öğleleri eve gitmiyorum kaç gündür, kapımı kilitleyip namazımı kıldım geldim
Hepimize dua ettim canlarım.
Lilime ne olmuş öyle yaa, çok üzüldüm film çekeyim derken kızın organlarına zarar vermediler inşallah, nasıl bir dr.sa buu
ALLAH kabul etsin balım bu arada sana küstüm bennözeline bi bakmamışsınn
Kızlar yaa kaç gündür Kartal ve 1112 yi görmüyorum ben nerdeler bunlar
o his varsa olur kuzum benimde bu ay içimde garip bi heyecan var di reglden sonra hatta buraya yazdım daha yumurtlamam gelmedi ama ben bu assy farklı hissediyorum die
Evet eskilerden cok var kalan yaadilketin i dicektim o yazdi bendne önce:)) Allahim yüzümüzü güldürsün artik yaa
oyyyyyyyy kusura bakma bacımm unuttum seni özür :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?