Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ben diyorum bazende bakacam diyor

Benden çok istiyor ama gtmiyor hiç bi dr.a gitmek istemiyor cnm.

anladım canım. seninki bahane ediyor büyük ihtimalle

sağol cnm sonuç temiz çıktı cnm çok mutluyum stres biti artık heyooooooooooooooooo

çok sevindim canım. gözün aydın. bu vesileyle bebeğin daha çabuk gelir inşallah

canım neden kendini kötü hissediyorsun. benim arkadaşımın eşi olmuş. benim eşimde de öyle bir risk olduğu için merak edip sormuştum. adam girmiş içeriye doktor ufak bir yerden girip almış varisi. adam bişey olmamış gibi çıkmış işine gitmiş. ağrı falan da olmamış. ama bu ameliyattan sonra dr 6 ay veriyormuş vücudun kendisini toplaması için. onların da tam 6 ay sonra çocukları olmuş. şimdi 3 tane çocukları var. birdaha da olmamış operasyon falan.... bu dediğim olay 20 yıl önce oluyor düşün yani. o yüzden korkacak bişey yok canım.... bu gecikmeyle ilgili de bir doktora falan git istersen. kan ver için rahatlasın

çok geçmiş olsun canımmmm

geçmiş olsun balım. neden kanaman oluyor ki acaba? doktor bişey dedi mi? herşeyinin normal olmasına sevindim canım. ultrasondan da temiz haberler alırsın inş.

Son düzenleme:
PC başında değildim, orucum diye öğleleri eve gitmiyorum kaç gündür, kapımı kilitleyip namazımı kıldım geldim

Hepimize dua ettim canlarım.

Lilime ne olmuş öyle yaa, çok üzüldüm film çekeyim derken kızın organlarına zarar vermediler inşallah, nasıl bir dr.sa buu

Kızlar yaa kaç gündür Kartal ve 1112 yi görmüyorum ben nerdeler bunlar

Evet bahane ediyor

o his varsa olur kuzum benimde bu ay içimde garip bi heyecan var di reglden sonra hatta buraya yazdım daha yumurtlamam gelmedi ama ben bu assy farklı hissediyorum die

hicranımm bilmiyom ben bu ay çok sey yapcam ona güveniyom gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…