Kızlar yaaa heyecan bastı, kalkıp hazırlanmam gerekiyor oturdum kaldım...Dua edin de güzel haberlerle geleyim. Kanamam yok ama, sancım devam ediyo ara ara da olsa.
Canım bu doktor alttan baktığı halde göremedi.. Sonra moralim çok bozuldu aynı gün başka doktora gittim o da alttan bakmaya karşı olduğu için illa karından görcem dedi bastırdı karnım mosmor oldu.. Rahmin derinde zor görünüyor dedi.. O da 5+1 dediAnlamadım gitti ya
olabilir canim roseninde hafif tikanikmis çok agrisi kanamasi oldu onunda
Kizlar bu aralar selinayi hic gormuyorum ya var mi haberi olann
Resm teldn nasil yuklenio kizlar
Kızlar yaaa heyecan bastı, kalkıp hazırlanmam gerekiyor oturdum kaldım...Dua edin de güzel haberlerle geleyim. Kanamam yok ama, sancım devam ediyo ara ara da olsa.
ayy bebisimmm bi rahat ol herşey yolunda mucukss dua ediyorum herşey güzel olacak hadi kalk hazırlaan gor gel bebegini
kuzummmmmmmmmmmmmm dularımız seninlee inşş bebişine bişi olmucak ALLAHIN izniylee balımmmm
Allah Allah ne biçim doktorlara denk gelmişsin sen de... kıyamam sana... nerde oturuyorsun sen. burdan birine yakınsındır mutlaka. bir doktor tavsiye edelim sana canım ya
Okdum acik yaziyo canim tupler resim atcaktim atamadimCanim yaa nie boyle oldu.bende cektirdim ama hicbisi hissetmemistim.
Tikaniklik varsa basincli sivi verdiklerinde aciliyormus o zamanda agri yapmis olabilir.
Sana rapor vermislerdir orda yaziyordur canim.suan agrin varmis sonra da bakarsin.
Cok gecmis olsunn tekrar
Anladim cnm azaldi birz kanamamhımmm öylemi 3 günden fazla sürerse dr gidilmeli diyorlar ters bi durum olabiliyormuş yani:18::26::26::26::26::26:
Suan cook halsizim bende akdeniz anemisi var kan kaybettim halsizlik coktu aksama dogru gecmezse giderim soz
dr bi ara sor canim lütfen
ayyyyy mdem bulaney:120::120::120:
Ben kimseye yakın değilimdir emin ol taa Erzurumdaıym4 aydır burdayım İstanbuldan geldim bi de alışamadım daha.. Toplasan 2 özel hastane var.. En iyisi dediklerine gittim ordaki doktor böyleydi sonra diğerine gittim o da öyle dedi.. Yarın da devlete gideyim diyorum ( Ümitsiz bir beekleyiş
oyyyy hadi inşşş bebiştendir balımmmmm
aman iyi ol canım kendimi suçlu hisettim bi an benim kolay gecti seninde kolay geçicek rahat ol dediğim icin
blyorum buda olmadı kesın :2:
işallah musmutlu olusun cnm bebişin seni bırakmaz
dualarımız seninle canım.. tabii ki aklımızda sende.. sağlıcakla gidin sağlıcakla gelin inşallah... heyecan stres panik yapmak yok.. bekliyoruz seni canım.. derin bir nefes al canım..
kuzummmmmmmmmmmmmm dularımız seninlee inşş bebişine bişi olmucak ALLAHIN izniylee balımmmm
ayy bebisimmm bi rahat ol herşey yolunda mucukss dua ediyorum herşey güzel olacak hadi kalk hazırlaan gor gel bebegini
Evet cnm hep kan ilaci kullaniyrum hepOkdum acik yaziyo canim tupler resim atcaktim atamadim
Anladim cnm azaldi birz kanamam
Bende Akdeniz anemisi taşıyıcıyım, nikahta öğrendim ,hiç bilmiyordum.
Çok üşürdüm birde halsizlik yapıyor, meğerse ondanmış
hatta donuste biseyler al bebise
Ben kimseye yakın değilimdir emin ol taa Erzurumdaıym4 aydır burdayım İstanbuldan geldim bi de alışamadım daha.. Toplasan 2 özel hastane var.. En iyisi dediklerine gittim ordaki doktor böyleydi sonra diğerine gittim o da öyle dedi.. Yarın da devlete gideyim diyorum ( Ümitsiz bir beekleyiş
ellaaammm kızarım bakkk iyiyi cagır iyi düşnn yapma böleee balımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?