Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar yaaa heyecan bastı, kalkıp hazırlanmam gerekiyor oturdum kaldım...Dua edin de güzel haberlerle geleyim. Kanamam yok ama, sancım devam ediyo ara ara da olsa.

dualarımız seninle canım.. tabii ki aklımızda sende.. sağlıcakla gidin sağlıcakla gelin inşallah... heyecan stres panik yapmak yok.. bekliyoruz seni canım.. derin bir nefes al canım..

Allah Allah ne biçim doktorlara denk gelmişsin sen de... kıyamam sana... nerde oturuyorsun sen. burdan birine yakınsındır mutlaka. bir doktor tavsiye edelim sana canım ya

olabilir canim roseninde hafif tikanikmis çok agrisi kanamasi oldu onunda

e bu kıza herşeyin normal dememiş miydi doktor... acaba kistlerden mi????

Kizlar bu aralar selinayi hic gormuyorum ya var mi haberi olann

arada giriyor o canım. geçen gün yazmıştı hatta. iyiydi en son

Resm teldn nasil yuklenio kizlar

resim ya da görüntü yükle diye bişey yazmıyor mu canım orda

Kızlar yaaa heyecan bastı, kalkıp hazırlanmam gerekiyor oturdum kaldım...Dua edin de güzel haberlerle geleyim. Kanamam yok ama, sancım devam ediyo ara ara da olsa.

kuzummmmmmmmmmmmmm dularımız seninlee inşş bebişine bişi olmucak ALLAHIN izniylee balımmmm

Allah Allah ne biçim doktorlara denk gelmişsin sen de... kıyamam sana... nerde oturuyorsun sen. burdan birine yakınsındır mutlaka. bir doktor tavsiye edelim sana canım ya

Ben kimseye yakın değilimdir emin ol taa Erzurumdaıym 4 aydır burdayım İstanbuldan geldim bi de alışamadım daha.. Toplasan 2 özel hastane var.. En iyisi dediklerine gittim ordaki doktor böyleydi sonra diğerine gittim o da öyle dedi.. Yarın da devlete gideyim diyorum( Ümitsiz bir beekleyiş

Okdum acik yaziyo canim tupler resim atcaktim atamadim
hımmm öylemi 3 günden fazla sürerse dr gidilmeli diyorlar ters bi durum olabiliyormuş yani:18::26::26::26::26::26:
Anladim cnm azaldi birz kanamam
Suan cook halsizim bende akdeniz anemisi var kan kaybettim halsizlik coktu aksama dogru gecmezse giderim soz

Bende Akdeniz anemisi taşıyıcıyım, nikahta öğrendim ,hiç bilmiyordum.

Çok üşürdüm birde halsizlik yapıyor, meğerse ondanmış[/QUOTE]
Evet cnm hep kan ilaci kullaniyrum hep
dr bi ara sor canim lütfen

Numarasi yok bitanem gecti agrisi ilac iyi geldi

(((((( anladım canım. inşallah devlet sana yardımcı olur....

dualarım seninle bebişim. Rabbim seni ve yavrunu korusun inşallah. mutlu haberlerle gel buraya bekliyoruz balımmmm

işallah musmutlu olusun cnm bebişin seni bırakmaz

çok teşekkür ederim cnm, inşallahhh güzel haberlerle geliriz

dualarımız seninle canım.. tabii ki aklımızda sende.. sağlıcakla gidin sağlıcakla gelin inşallah... heyecan stres panik yapmak yok.. bekliyoruz seni canım.. derin bir nefes al canım..

sen bana çok iyi geliyosun cnm yaa, motivasyonum tavan yapıyo, teyzesi üzmicek beni bebişim inşallahhh

kuzummmmmmmmmmmmmm dularımız seninlee inşş bebişine bişi olmucak ALLAHIN izniylee balımmmm

inşallah cnm benim dualarınızla gidip gelecem inşallahhh da güzel haberlerle gelecez

ayy bebisimmm bi rahat ol herşey yolunda mucukss dua ediyorum herşey güzel olacak hadi kalk hazırlaan gor gel bebegini

kalkıyorum kuşum, hiç halim yok ama saçımı makyajımı da yapim bari belki motivasyonum artar

Evet cnm hep kan ilaci kullaniyrum hep

Numarasi yok bitanem gecti agrisi ilac iyi geldi[/QUOTE]

Acik yaziyorsa problem yok demektir cnm.
Bazi yerlerde eski usul makinalarla yapildiginda aci oluyomus.beb gidecegim zaman cok arastirdim istanbulda ama.
Bugun dinlen bebegim sen bol bol.

git canım devlete git bi de orda bak bakalım.. inşallah hayırlı haberler alırsın canım..

Canlarım merhabaaa

bugün anneannemi hastaneye kaldırdılar. yoğun bakımda.. Rabbim yardımcısı olsun. dr yaşama hevesi çok var demiş.. hayata sıkı tutunuyo ama.... durum kötü tabi..

sizler nasılsınız?

perikanadımın nesi var? geçmişi okuyamadım ama gözüme çarptı..:26:

icranım sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyo kocişine aş erdim diye kök söktürmeye başladınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…