Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende çektiricem ama lility duyunca çok korktum, seninki nasıl geçti kaç dk sürüyor bilgi verir misin bu ay bende çektiricem adet sonrası :18::18::18:

eve gelmis miydi canim yaa tekrar geçmiş olsun rabbim uzun omur versin...

Bende iyiyim canım hamilelige alışmaya çalışıyorum... Daha as armeye baslamadim canim hafif goguslerim aciyi arada kasik agrim oluyor onun dışında iyiyim agrilar falan olmasa hamile olduğumu hic hissetmucem ya

teşekkür ederim canım.. düşüncelerin için sağol.. inşallah üzmeyecek seni.. her zaman diyorum yine yazacağım. önce sabır sonra kalbinizi ferah tutun.. Rabbim dua eden dilleri, açılan elleri boş çevirmez. şimdi ezan okunuyor. bebişin için senin için ve burdaki herkes için dua ediyorum. Allah hepimizin kalbine göre versin canım..

Evet cnm hep kan ilaci kullaniyrum hep

Numarasi yok bitanem gecti agrisi ilac iyi geldi[/QUOTE]

geçmiş olsun cnm çok üzüldüm ve korktum bende adet sonrası çektiricem nasıl bi ağrı tarif eder misin bi de kaç dakika sürüyor :18::18:

Rabbim şifa versin ananene inşallah.. Ben bebeğimin kalbini duyamadım haftaya da duyamazsak alırız dedi doktorum 3 gündür ruhlar aleminde yaşıyorum yakında bakırköye sevkederler deli gibi dolanırım

Evet cnm hep kan ilaci kullaniyrum hep

Numarasi yok bitanem gecti agrisi ilac iyi geldi[/QUOTE]

lilitmmmm canım şimdi nasılsın....üzülmece stres yok unutma miniğimmm....

canım ya dün sana cevap yazdıktan sonra çok üzüldüm. inşallah seni kırmamışımdır. gönül ister ki anneannen hep sizinle olsun sağlıkla olsun.. inşallah iyileşir ve yine hep beraber olursunuz canım.. sizin sevginiz onu hayata bağlayacaktır inşallah...

Rabbim şifa versin ananene inşallah.. Ben bebeğimin kalbini duyamadım haftaya da duyamazsak alırız dedi doktorum 3 gündür ruhlar aleminde yaşıyorum yakında bakırköye sevkederler deli gibi dolanırım

Canim Allah sana bir mucize gondermis, hic belli olmaz bu isler.inaallah duyarsin kalp atislarini.
Sonucta verende , alanda o degilmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…