- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
hatta donuste biseyler al bebise))))
üzülme tatlımya olur işlh acele etme iyiyim tatlım
hayır tatlım ama işallah bi dahaki aya hepiz hamiş oluruz aminnn
öylemiye ay cnm benim niye bu kadar çok olduki ben çektirdikten sonra eve geldim temizlik yemek felen hepsini yaptı hiç ağrım yoktu cnm kanamamda yok az bi lekelenme var cnm olda ya bu gün yada yarın kesilir sonuçları almadın mı cnm
eve gelmis miydi canim yaa tekrar geçmiş olsun rabbim uzun omur versin...
çok teşekkür ederim cnm, inşallahhh güzel haberlerle geliriz
sen bana çok iyi geliyosun cnm yaa, motivasyonum tavan yapıyo, teyzesi üzmicek beni bebişim inşallahhh
inşallah cnm benim dualarınızla gidip gelecem inşallahhh da güzel haberlerle gelecez
kalkıyorum kuşum, hiç halim yok ama saçımı makyajımı da yapim bari belki motivasyonum artar
ne kadar negatifsin elam yaa sen böyle yaptikca üzülüyorum
Evet cnm hep kan ilaci kullaniyrum hepOkdum acik yaziyo canim tupler resim atcaktim atamadim
Anladim cnm azaldi birz kanamam
Bende Akdeniz anemisi taşıyıcıyım, nikahta öğrendim ,hiç bilmiyordum.
Çok üşürdüm birde halsizlik yapıyor, meğerse ondanmış
git canım devlete git bi de orda bak bakalım.. inşallah hayırlı haberler alırsın canım..
amannnn evde yalniz bırakma
Canlarım merhabaaa
bugün anneannemi hastaneye kaldırdılar. yoğun bakımda.. Rabbim yardımcısı olsun. dr yaşama hevesi çok var demiş.. hayata sıkı tutunuyo ama.... durum kötü tabi..
sizler nasılsınız?
perikanadımın nesi var? geçmişi okuyamadım ama gözüme çarptı..:26:
olmuyo işte olmuyo olmuyo
canım sen nerde yasıyordun
Evet cnm hep kan ilaci kullaniyrum hepOkdum acik yaziyo canim tupler resim atcaktim atamadim
Anladim cnm azaldi birz kanamam
Bende Akdeniz anemisi taşıyıcıyım, nikahta öğrendim ,hiç bilmiyordum.
Çok üşürdüm birde halsizlik yapıyor, meğerse ondanmış
ne kadar negatifsin elam yaa sen böyle yaptikca üzülüyorum
Canlarım merhabaaa
bugün anneannemi hastaneye kaldırdılar. yoğun bakımda.. Rabbim yardımcısı olsun. dr yaşama hevesi çok var demiş.. hayata sıkı tutunuyo ama.... durum kötü tabi..
sizler nasılsınız?
perikanadımın nesi var? geçmişi okuyamadım ama gözüme çarptı..:26:
icranım sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyokocişine aş erdim diye kök söktürmeye başladınmı
Heytttt aglayani dovucemm bundan sonraa
Ben aglarsam beni de siz dovunnn.
Aglamayi yasakliyorumm
benimde o kadar zaman olmadı elammm hemde ben bir yıldan fazla tedavi gördüğüm halde ama hic bi zaman bu kadar negatif olmadim ki
canım sen nerde yasıyordun
himm tmm canim benim
Rabbim şifa versin ananene inşallah.. Ben bebeğimin kalbini duyamadım haftaya da duyamazsak alırız dedi doktorum 3 gündür ruhlar aleminde yaşıyorum yakında bakırköye sevkederler deli gibi dolanırım
benimde o kadar zaman olmadı elammm hemde ben bir yıldan fazla tedavi gördüğüm halde ama hic bi zaman bu kadar negatif olmadim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?