Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım Rabbim şifa versin anneannene... O 'na geldik O'na döneceğiz. mutlu bir hayat sürdü mü sen ona bak... benim arkadaşım da yarın doğuma girecek... yeni bir insan gelecek dünyaya... bu hayat böyle....

Kizlar cok kutuyum sagliksiz gebelikmisim 1hafta icinde dusuk yapmazsam ameliyatla alacaklar giremem bi kac zaman siteye heponizi cok sewiyorum bebegim gidiyo benden alcaklar onu benden cok kotuyum :'(

Kizlar cok kutuyum sagliksiz gebelikmisim 1hafta icinde dusuk yapmazsam ameliyatla alacaklar giremem bi kac zaman siteye heponizi cok sewiyorum bebegim gidiyo benden alcaklar onu benden cok kotuyum :'(

cnm ya gercekten cok uzuldum uff ya allhm bdahakını sana bagslasın uzme kndını ltfen cnm

canim nasil olur değerin kaç cıktı baksa bi dr daha gitsenn

Cok uzuldum canim yaa.ay boyle olunca ne dicemi bilemiyorum ya.
Allahim sabir ve acil sifa versin.biran once toparlanip aramiza don canim.
Birlikte yeni umutlarla devam edecegiz.

başka bi doktora daha gittttttt mutlaka bak benim bi tanıdığıma dış gebelik dediler sonra başka doktora gitti normalmiş çoktan doğurmu nur topu bi kızı var

Ya daha 4.haftadasin neye gore bu yorumu yaptiki dr un:44: bi dra daha git bence

Eki Görüntüle 867939
sabah 5 de yaptığım test sonucum bu da kızlar...

canımmmm beniiiiiiiimmmmmmmmmm demiştimm beennnn bekledin sonunda meleğinn geldiii tebrik ediyorum seniii aramıza hoşageldinn tazee annişşş........ heyooooooooooo.........:124::124::124::124::124: allah sag salim kucagına allmayı nasip etsin tebriklerrr canımmm

Niye bu kadar çok kimyasal oluyor ki bende cooooooook korktum şimdi tekrar dr gitsem mi kan testimi tekrarlasam mi.:18:

canım üzülmde gün doğmadan neler doğar nasıl karar verdiler....:44::44:

canım benimm yaaa çookk üzüldümm.. ne desem bilmiyorumm.. allahım sabır versinn canımm yaa umarım kendini kısa zamanda toparlarsınnn... bizde seni seviyoruuzzz...

Niye bu kadar çok kimyasal oluyor ki bende cooooooook korktum şimdi tekrar dr gitsem mi kan testimi tekrarlasam mi.:18:

olacağı varsa oluyor canım.. zaten bence kimyasal oluşmamış olan kesenin vücuttan atılması.. ancak şöyle bir durum var ki gün geçmeden tahlil yapmamak gerekiyor. hepimiz bu hatayı yapıyoruz. bende bu hatayı yaptım ve çok üzüldüm. o yüzden lütfen gününüz geçmeden kan testi yaptırmayın. önce gününüz geçsin evinizde testinizi yapın sonra 1 hafta sonra da Allah'ın izni ile keseyi görün. zaten sorun varsa dr onu ultrasonla görüyor. dış gebelik, boş gebelik yoksa zaten seviniyoruz. Ama kan testi gününden önce yapılan testler bizi maalesef yanıltıyor. Hicranım senin günün geçti. sen yaptırma. doktoruna git ve Allah'ın izni ile bebişini gör derim. Benim nacizane fikrim... yine de sen bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…