Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar cok kutuyum sagliksiz gebelikmisim 1hafta icinde dusuk yapmazsam ameliyatla alacaklar giremem bi kac zaman siteye heponizi cok sewiyorum bebegim gidiyo benden alcaklar onu benden cok kotuyum :'(

canım benim........ of ya... Rabbim sana sağlık versin... bak böyle olup da ertesi ay hamile kalıp sağlıkla doğuranlar var.. nolur bunu düşün...

canım üzülmde gün doğmadan neler doğar nasıl karar verdiler....:44::44:

canım benim hayırlı olsun :) rabbim kucagına aldırsın inşallah içime dogmuştu senin bebişin :) bu arada 1112 nin bebegine ne olmuş anlamadım ki daha yeni ögrendi ne teşhiş koyulmuş ki öyle hemen ((

Ya daha 4.haftadasin neye gore bu yorumu yaptiki dr un:44: bi dra daha git bence
19.16dan 26ya yukselmis degerim 3gunde daglikli gebelik degil dedi dr um bende anladim saglikli olmqdgini ilk gorunce cok sewinmistik bebegimiz olcak diye ama olmyyo gidiyo bebegim benden :'(

canım benim hayırlı olsun :) rabbim kucagına aldırsın inşallah içime dogmuştu senin bebişin :) bu arada 1112 nin bebegine ne olmuş anlamadım ki daha yeni ögrendi ne teşhiş koyulmuş ki öyle hemen ((

Bnde ona sasirdim yaa kanamasi falan yok bildgm kadariyla. 4haftalikken sagliksiz oldugu nerden cikmis acaba ;(

bence degerinin yukselme ihtimali var canim daha çok yeni ya

Merhabalar;

4 yaşında 1 kızım var,ve ben sanırım ilk denememde hamile kaldığımı düşünüyorum,içimdeki ses beni yanıltmaz umarım,7 kasımda en son ragl oldum ve 2 gündür kasıklarımda ağrım var,sabah kalktığımda çok acıkıyorum,11,15,17,20 kasımda ilişkiye girdik,kasımın sonunda test alıp yapmayı düşünüyorum ancak erkenden belli olurmu bilmiyorum,yorumlarınızı rica ediyorum..

19.16dan 26ya yukselmis degerim 3gunde daglikli gebelik degil dedi dr um bende anladim saglikli olmqdgini ilk gorunce cok sewinmistik bebegimiz olcak diye ama olmyyo gidiyo bebegim benden :'(

Yaa hemen koyuverme kendibi boyle. Bi hastanede daha yaptrsaydib keske. Bana karar vermk icin cok erken gibi geliyo ((( hakkinda hayrlisi olsun canim burda cogumuz ilk bebeklerimizi kaybettik bende kurtaj oldum uc ay once..
İnsallah gerek kalmaz ve bebegin birakmaz seni

canım senin batına vardı diye hatırlıyorum. lütfen üzülme. kimyasal gebelikten sonra Allah'ın izni ile sende tekrar bu duyguyu yaşayacaksın. lütfen kendini fazla hırpalama.. bak eşinde ve sende sorun yok. buna sevinmelisin. ben inanıyorum bak cidden bak zeycanda bende aynı şeyleri yaşadık ve şuan hamileyiz. lütfen üzülme.. bebişin yine seninle olacak. şanslısın ki ben kimyasal gebelik yaşadığımda burayı bilmiyordum. ve şuanda güzel arkadaşlıklar kurduk. hepimiz birbirimiz için dualar ediyoruz. ailende kimsenin bilmediği şeyleri burda rahatça paylaşıyoruz. bence hemen kendini topla derim. daha önünde daha güzel günlerin olacak. bebişin yine olacak ve yine halay çekeceğiz.

canım benim Allahım sabrını versin.. dilerim öbür aya saglıklı haberle dönersin inşallah ((

hımmm anladım canım çok üzüldüm senin adına ama kimyasal geçirdiysen çok da üzülme çok yakında gelecek bebişin demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…