Kizlar cok kutuyum sagliksiz gebelikmisim 1hafta icinde dusuk yapmazsam ameliyatla alacaklar giremem bi kac zaman siteye heponizi cok sewiyorum bebegim gidiyo benden alcaklar onu benden cok kotuyum :'(
canım üzülmde gün doğmadan neler doğar nasıl karar verdiler....:44::44:
19.16dan 26ya yukselmis degerim 3gunde daglikli gebelik degil dedi dr um bende anladim saglikli olmqdgini ilk gorunce cok sewinmistik bebegimiz olcak diye ama olmyyo gidiyo bebegim benden :'(Ya daha 4.haftadasin neye gore bu yorumu yaptiki dr un:44: bi dra daha git bence
yakin hast jinekolog dolu biride izindeymis acilde yaptirsam olur ama ben muayene olmak istiyorum görmek istiyorum
canım benim hayırlı olsun :) rabbim kucagına aldırsın inşallahiçime dogmuştu senin bebişin :) bu arada 1112 nin bebegine ne olmuş anlamadım ki daha yeni ögrendi ne teşhiş koyulmuş ki öyle hemen ((
korktum canim ya bi an çok görmek istedim keseyi yada degerim artmis mi diye :26:
bence degerinin yukselme ihtimali var canim daha çok yeni ya19.16dan 26ya yukselmis degerim 3gunde daglikli gebelik degil dedi dr um bende anladim saglikli olmqdgini ilk gorunce cok sewinmistik bebegimiz olcak diye ama olmyyo gidiyo bebegim benden :'(Ya daha 4.haftadasin neye gore bu yorumu yaptiki dr un:44: bi dra daha git bence
19.16dan 26ya yukselmis degerim 3gunde daglikli gebelik degil dedi dr um bende anladim saglikli olmqdgini ilk gorunce cok sewinmistik bebegimiz olcak diye ama olmyyo gidiyo bebegim benden :'(
canim ben ilcedeyim dr m merkezde 29unda randevu verdi kendi dr burasida dolu iste çok yoğun
nasılsn hivranım nasıl gidiyo hamileleik taze annebence degerinin yukselme ihtimali var canim daha çok yeni ya
19.16dan 26ya yukselmis degerim 3gunde daglikli gebelik degil dedi dr um bende anladim saglikli olmqdgini ilk gorunce cok sewinmistik bebegimiz olcak diye ama olmyyo gidiyo bebegim benden :'(
doğru söyledin canim ama degerim az gibi gelmisti bana diger kizlarinkine göre kendi dr ikinci testi gerek görmedi rahatlamistim böyle şeyler okuyunca muayene olmak istedim
hg kukuloggggg bizi kendimize getir yerlerdeyizzz
bence degerinin yukselme ihtimali var canim daha çok yeni ya
bence günün geçmeden yapma
Niye bu kadar çok kimyasal oluyor ki bende cooooooook korktum şimdi tekrar dr gitsem mi kan testimi tekrarlasam mi.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?