Canim benim yaa.. guzel kalplimmm... <3
Aminnnn...Amin...
Bende nolsun.. hayat devam ediyor.. calismalara devam.. yalniz.. bu ay hersey cok karisti.. ates olcuyorum ya canim.. yumurtlama daha dogru duzgun olmadi atesim hep dusuk.. o yuzden biraz moralim bozuk..
Yani insallah hersey yoluna girer bende senin gibi sevinirim.. dusukten sonra bugun tammm.. 27gun oldu..hayirlisi bakalim..
çalışma olsun bu günlerde canim ilişki gunlerine kalpcik koy
Minik bebisss.. sanadaaa masallah canim..allah'im bebegini korusun seni korusun.. cok dikkat edin.. sizi seviyorum..
monbebemmmm canımmmmmmmmmmmmmmmbizimkiler de gelcekkk ya assolist bizimkiler kızz
Canim sira bizde... insallah...bizimde saglikli bebislerimiz olucak..
Darisi isteyen butun arkadaslara..
çalışma olsun bu günlerde canim ilişki gunlerine kalpcik koykondomsuz
deli bu kocişler yaaaaa ama çok da sevimli deliler :) benimki de çok mutlu olunca bebekle tanışınca malum ilk kez gördü :)
:) ayyy sorma teyzesi yaaa ben o kadar sıkıntı çektim o orda keyif çatıyo sıpa :) eşim doktoruma diyo ki eşim 1 sancı çekiyo ben 9, eşim 1 doğuracak ben 9 :) o kadar korkmuş ki o da, işlerini diğer mühendislere bırakıp çıkmış...sürpriz yapmış aklınca işte :)
bebeğim arada burayada bak bea
sıpa dün gece çok korkuttu bizi teyzesi ama şimdi keyifliymiş :) amin cnm inşallahhh, ben de seni çok seviyorum cnm benim, arada gel buraya da özledim seni
hepiniizi seviyorum ben kaçar güzel annişşler....
hepiniizi seviyorum ben kaçar güzel annişşler....
Canim sira bizde... insallah...bizimde saglikli bebislerimiz olucak..
Darisi isteyen butun arkadaslara..
bebeğim arada burayada bak bea
sıpa dün gece çok korkuttu bizi teyzesi ama şimdi keyifliymiş :) amin cnm inşallahhh, ben de seni çok seviyorum cnm benim, arada gel buraya da özledim seni
mon bebem ben bu aydan değil ama gelen aydan ümitliyim kızzzzzzz... olcaklar da üzmeden gelseler ne mutlu olcazzzKizzzz bende sana yazmistim...Canim benimmm yaaa.. insallah yuzumuzz gulsun bu sefer.. cok seviniyorum arkadaslarimiz hamis haberi verince insallah bebeklerine kavusurlar diyorum..
canım ben o gün aşırı olaya inanmıyorum artık hep gün aşırı diyorlar ama bir yumurtlama döneminde iki kere yapmisiz dağınık şekilde bu ay toplam 6 ilişki olmuş karar senin
güle güle tase annemmmmmmmm
Kuzummmm taze hamisimmm benimm... Napiyon iyisin..?? dikkat et yegenimee..
ben hep bakiyom merak etmee.. bayadir gelmeyince simdi pat diye dalmayim diyorum.. cekiniyorum.. ama boyle guzel haberlerde kendimi tutamiyorum.. kosuyorum hemen..
Gamze nerelerdeeee nefesal.. onlarida merak etimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?