Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim sira bizde... insallah...bizimde saglikli bebislerimiz olucak..

Darisi isteyen butun arkadaslara..

monbebemmmm canımmmmmmmmmmmmmmm bizimkiler de gelcekkk ya assolist bizimkiler kızz

Minik bebisss.. sanadaaa masallah canim.. allah'im bebegini korusun seni korusun.. cok dikkat edin.. sizi seviyorum..

sıpa dün gece çok korkuttu bizi teyzesi ama şimdi keyifliymiş :) amin cnm inşallahhh, ben de seni çok seviyorum cnm benim, arada gel buraya da özledim seni

monbebemmmm canımmmmmmmmmmmmmmm bizimkiler de gelcekkk ya assolist bizimkiler kızz

Kizzzz bende sana yazmistim... Canim benimmm yaaa.. insallah yuzumuzz gulsun bu sefer.. cok seviniyorum arkadaslarimiz hamis haberi verince insallah bebeklerine kavusurlar diyorum..

çalışma olsun bu günlerde canim ilişki gunlerine kalpcik koy kondomsuz

oluyor canım oluyor :) :) koydum canım ılıskı gunlerınıde :) :) bı gun arayla mı olması lazım bu aralar canım nette okuyorumda bı gun arayla olursa daha saglıklı olur dıyorlar

seninkilerde mi yeni tanıştı.. korkmaz mı canım ya.. hele bi elini tekmelesin bak o zaman.. İnşallah tekrar yaşamazsın canım bu olayı. bi de ne soracağım sana ikili teste ne zaman gideceksin? 28 miydi hatırlayamadım. lorena'ya mı sormuştum sana mı hatırlayamadım canım ya...

sıpa dün gece çok korkuttu bizi teyzesi ama şimdi keyifliymiş :) amin cnm inşallahhh, ben de seni çok seviyorum cnm benim, arada gel buraya da özledim seni

Allah'im korusun.. o annesineee saka yapiyo... oohhh bacaklarida dikmis.. ne guzel.. yerim ben onu..
Ben hep takip ediyorum.. canim baya gelenler olmus.. sayfalar ucmus gitmis.. masallah allah'im herkesin gonlunden ne geciyosa onu versin..

bebeğim arada burayada bak bea

Kuzummmm taze hamisimmm benimm... Napiyon iyisin..?? dikkat et yegenimee..
ben hep bakiyom merak etmee.. bayadir gelmeyince simdi pat diye dalmayim diyorum.. cekiniyorum.. ama boyle guzel haberlerde kendimi tutamiyorum.. kosuyorum hemen..

Gamze nerelerdeeee nefesal.. onlarida merak etimm..

teyzes kurban olurrr onaaa.... inşallah hep keyifli olsun yeri rahat sıpanın
ya ben geliyorum sen yoksun kiiii bir gırgır çeviriyorum işler çok yoğun anca gelince uzun zaman kalıyorum hicranda hep aklım kalıyor birden çöküyor üzülüyorum onun moralini düzetiyorum ne şebekliklerrr hayatımın hicranı oldu yanii...

bende seni çok özledimmmm canım arkadaşımmmmmmmm

Kizzzz bende sana yazmistim... Canim benimmm yaaa.. insallah yuzumuzz gulsun bu sefer.. cok seviniyorum arkadaslarimiz hamis haberi verince insallah bebeklerine kavusurlar diyorum..
mon bebem ben bu aydan değil ama gelen aydan ümitliyim kızzzzzzz... olcaklar da üzmeden gelseler ne mutlu olcazzz

gamzeyi iki gündür görmedim nefesal kukularını kesecek kendini üzenlerin... kukuların sessizliği olcazzz
kızlar ilayda dilketin gelmediler iyiler mi haber alan var mı

bide monbebe nedemek öyle muhabbete girmedim çekindimmmm kızzzzz aşk olsun kırk yıllık arkadaşız neyin çekincesiiii geldimi ben geldim deeee yazzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…