- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
fgfgdgdgdgdcffsdfsfsf
Moralin niye bozuk bakayım??
Kaynana bendeydi otruodk ole konuşuyorduk durdu durdu bana sen niye tedavi olmuosun çocuğun olsun diye artık ben istiorum yapın gidelim doktora demezmi kala kaldım bişe diyemedim istemioo biz daha dedim mecburiyetten kmse bilsin istemiorum istedigimieğer bu ayda regli olursam çok kötü olurum herhâlde
Ya tatlım tam olarak neden istemiyorsun sen bebek istediğini bilmesini? Bana bi anlatsana
Ben gizli tedavi olmak istiorummmmmmmm çünkü kimsenin bni cocu olmuyo diye konuşmasını istemiorum olursa olur olmassa olmaz diyorum herkeze öle aman aman uğraşmiorm dyorum.bilirseler hemen kıyaslama yapıyorlar bak onun hemen cocu oldu fln diye sinirlerim bozuluor sonra
Cnm kimseye guvenmiorum ben. Ilk defa bole dedi zaten sinir oldum eğer bu ayda olmassa mecbur Solucem ztenBu durumu herkese olmasa bile en azından kayinvalidene söylemelisin bence o da çıkıp herkese bak benim gelinin çocuğu olmuyor diye reklam yapacak değil ya... en azından senin üstüne gelmez çocuk çocuk diye susar oturur...
Cnm kimseye guvenmiorum ben. Ilk defa bole dedi zaten sinir oldum eğer bu ayda olmassa mecbur Solucem zten:18:
Haklısın cnmda işte bazen insan olmuo diye uzuluo bide insanlrn bunu bilip sebep sormalri zoruma giderYa bu bebek stresine bir de kayinvalide stresi ekleme derim ben. Tam olarak neden guvenmiyosun neler yaşadın bilemiyorum tabi ama kendi psikolojinin her şeyden önemli olduğunu unutmamalısın bence. Bazen anlatıp kurtulmak en iyisidir rahatlarsin
iyi cnm senden? gözükmüyosun?
cnm senin nasıl gidiyo hamişlik? kaç kilo aldın?
cnm Allah nasip kısmet ettikten sonra çatlatma iğnesi bilmem ne bahane...Sabırlı olup zamanını bekle yeter ki.
bebeğim ya sen hep benim aklımdan geçenleri yazıyosun yaa, süpersin
Kızlar günaydın
size bugün güzel haberlerle gelmek isterdim ama maalesef az önce test yaptım ve negatif çıktı...
Battan 3 gün geçmişken pozitif çıkması gerekirdi demek ki hamile değilim, bu ay da olmadı
Gunaydin kzlarrr
sanada gunaydin canimmm
canım zaten sabahları hamur işi yediğim için bu düzeni kaydırmamaya çalışyom onun sıkıntısı var bende o yüzden...
Gunaydin kzlarrr
Kızlar günaydın
size bugün güzel haberlerle gelmek isterdim ama maalesef az önce test yaptım ve negatif çıktı...
Battan 3 gün geçmişken pozitif çıkması gerekirdi demek ki hamile değilim, bu ay da olmadı
Gunaydinnnnasilsin abla . Bnm midem bulanti asamasini gecti iki gundur yaniyo kayniyo gibi bisey oldu yaa. Bogazima surekli bseyler cikiyo. Normaldir di mi:44:
Gunaydinnnnasilsin abla . Bnm midem bulanti asamasini gecti iki gundur yaniyo kayniyo gibi bisey oldu yaa. Bogazima surekli bseyler cikiyo. Normaldir di mi:44:
kız bazlama mı yiyorsun yoksa sabahları. ayyy olsa da yesek.ordayken nerdeyse her gün yerdim sabahları.bur da yapmıyorlar(
bu arada herkese günaydıııınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?