Aa aa aaa aaa hakaretlere bakkız bişe ogretmeme gerek yok ki neyse onu soluo kızım sabak seninkide dil cikario koparirim onun o dillerini asıl ben gidiyorum
valla benimki erkek, sizinkiler kız olursa yandınız :) asılacak hepsine :)))))) eşime diyorum ki bu bebek kesin erkek, ancak bi erkek bu kadar keyifli olur :)
çook güldüm allah iyiliğini versin herşeyin en güzelini versin tatlım
Eki Görüntüle 868997
Kızlar benimki de çok küçük daha 10 haftalık, uzuvları yavaş yavaş çıkıyo, evlimutlu benimki de tam benzemiyor insana merak etme :))))))) yalnız bacaklarına dikkat :)
Nasıl oldun canımm
Bugün daha iyisindir inşallah
Günaydın herkese...bugün bende katılıyorum dualarınıza ne okuycaz...bide sizden bişey rica etsem yarın sabah eşim varikosel ameliyatı olacak ve ben çok korkuyorum bizede dua edelim mi yarını hayırlısıyla güzel atlatmak için..ameliyat belki korkutucu değil ama biz bu durumdan kimseye bahsetmedik yani eşimle benden başka kimse yok söylemedik eşim ameliyata girince tek başına bekleyeceğim bu yüzden korkuyorum
gunaydınnnnnnnnn yada tunaydııııııın dıyımbata son 9 gunnnn
gözün aydın canım ins bi daha ki ay
daha iyiyim allah raqzı olsun canım biraz mide bulantım var sadece başkada bişi kalmadı bugun çalışsak mı aksam dıyorz ilaç fln varmıdır içinde hala çıkmışmıdır acaba:44::44::44:
daha iyiyim allah raqzı olsun canım biraz mide bulantım var sadece başkada bişi kalmadı bugun çalışsak mı aksam dıyorz ilaç fln varmıdır içinde hala çıkmışmıdır acaba:44::44::44:
kuzum bana dr bir gün dobra ilişki önerdi dr hsgden sonra zararlı olsa körün derdi
elooooş nasılsın sen neden hemen aşılamaya başladın yumrta takibin yapıldımı?,klomen kullandın mı sen? bi-kaç ay bunu yapıyorlar sonra aşılamaya geçmiyolar mı nasıl hissediyosun kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?