Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aa aa aaa aaa hakaretlere bak kız bişe ogretmeme gerek yok ki neyse onu soluo kızım sabak seninkide dil cikario koparirim onun o dillerini asıl ben gidiyorum

çook güldüm allah iyiliğini versin herşeyin en güzelini versin tatlım

gunaydınnnnnnnnn yada tunaydııııııın dıyım bata son 10 gunnnn

Son düzenleme:
Kızlar sonunda 10 gün gecikmeli olarak geldi kırmızılar oh be rahatladım belirsizlikten kurtuldum en azından :)belki yarın biraz azalır bende kocama bebeklerr gibi bakarım artık :):)

Bugün, 13:10Nazyasar
Kızlar merhaba,
Bnm siteye 2.yazışım:) ama sürekli okuyup takip ediyorum.
Bn bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. 28 günlük siklusum gayet olağan bir şekilde 13.gününde piki yakaladım ve 13 ve 14.günleri değerlendirdim. Testin mekanizmasını merak ettiğim için günde 1 test yapmaya dvm ettim.
15.günde olması gerektiği gibi silikleşen T bugün yani 16.gün yine çok koyu çıkıyor(C ile aynı koyulukta)
Ne yapmam gerekiyor bildiğiniz benzer hikaye var mı ne olur yardım??

canım benim Allah yardımcısı olsun.. hiç korkma.. kimseye dememeniz iyi olmuş.. insanlar çok boş bogaz konuşur dururlar..

gunaydınnnnnnnnn yada tunaydııııııın dıyım bata son 9 gunnnn

elooooş nasılsın sen neden hemen aşılamaya başladın yumrta takibin yapıldımı?,klomen kullandın mı sen? bi-kaç ay bunu yapıyorlar sonra aşılamaya geçmiyolar mı nasıl hissediyosun kendini

daha iyiyim allah raqzı olsun canım biraz mide bulantım var sadece başkada bişi kalmadı bugun çalışsak mı aksam dıyorz ilaç fln varmıdır içinde hala çıkmışmıdır acaba:44::44::44:

hayr cnm 1 hafta yapma ıçinde ılç var ılışkıye grıp hamıle kaldgını dusun bebege zrarrı olur

daha iyiyim allah raqzı olsun canım biraz mide bulantım var sadece başkada bişi kalmadı bugun çalışsak mı aksam dıyorz ilaç fln varmıdır içinde hala çıkmışmıdır acaba:44::44::44:

Bence bugün birşey yapmayın, yarın daha uygun rahim dinlensin derim ben

yarından sonra gün aşırı çalışın canım, yoksa senin piknik tüpünü ben elime alırım ona göre

elooooş nasılsın sen neden hemen aşılamaya başladın yumrta takibin yapıldımı?,klomen kullandın mı sen? bi-kaç ay bunu yapıyorlar sonra aşılamaya geçmiyolar mı nasıl hissediyosun kendini

abla adetten snra 5 gun klomen kulandım 3 gun snra cat ıgne vrundum 36 saat snra asılmm oldu bgun 7. gunum.......... sen naslsın ablm baya neselı gordum senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…