Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

abla adetten snra 5 gun klomen kulandım 3 gun snra cat ıgne vrundum 36 saat snra asılmm oldu bgun 7. gunum.......... sen naslsın ablm baya neselı gordum senı

işte biraz neşeliyim gibi,yumuşlar 2 tane varmış, 20mm ve 22 mm olmuş doktor da kaliteli deyince mutlu oldum,eylülde klomensiz 9,7 mm de kalmıştı ,bu ay da bal-tarçın-çörekotu,klomen sıcak su torbası yumurta takibi tam gaz hazırlandık bakalım,ben bu ay bekleyelim dedim ama eşimi ikna edemedim,cidden çok bunaltmıştı geçen ay ama hamdolsun çok iiyim şuanda sana da sevindim hadi bakalım

hayr cnm 1 hafta yapma ıçinde ılç var ılışkıye grıp hamıle kaldgını dusun bebege zrarrı olur

doğru canım onuda düşünüyorum evet ama şuan tertemiz açıkken hani değerlendirsek mi dedim ama ilaç varsa iyice içeri girer ama benim kanamam çok oldu temizlenmemiş midir

ayyy benim kuşummm ben sana selam vermezmiyimmm bebişim nasılsın halsizlik fln geçtimi iş yerinde hamilelilk rahatmı sence Bu yanlış bi işaret mi ayrıcaa

canım çok şükür rahatım rabbim bu günleri aratmasın..uykum var ama atlatmaya çalışıyorum ...sen nasıl oldun inş.yakın zamanda susamcık sanada gelir...

Bence bugün birşey yapmayın, yarın daha uygun rahim dinlensin derim ben

yarından sonra gün aşırı çalışın canım, yoksa senin piknik tüpünü ben elime alırım ona göre

senin elinede yakışır yani ablacım bende internetten baktım tekrar nasıl çekmişler nedn acıdı die bugunde bekleyelim pazar günü artık benım kocıs beklemez sanırım

canım allah tan umut kesilme rabbim kolaylıklar versin sizlede başında kuran okuyun biraz acıları hafifler inşallah...:26::26:

canım çok şükür rahatım rabbim bu günleri aratmasın..uykum var ama atlatmaya çalışıyorum ...sen nasıl oldun inş.yakın zamanda susamcık sanada gelir...

gelcek gelcek teyzesiii merak etmee senn koşa koşa gelcek susamım annesineee yaaa iş yeride oturmaktan bir problem olur mu acaba die düşünüyorum da olmaz sanırım bebğim ilerleyen zamanlarda belki sıkıştırır mı ne zmana kadr çalışmayı düşünüyorsun

rabbim gönlüne göre hayırlısını nasip etsin bir an önce bebişini kucağına alırsın :)

ALLAH çektirmesin iki iyilikten bir iyilik versin derler ya gerçekten öyle ALLAH'ım kimseyi ele eteğe düşürmesin sizlere de sabır versin

Canım benim haklısın kolay değil.Ben de babaannemi geçen sene kaybettim çok üzülmüştüm.üzüntüden 2-3 gün zorla yemek yedim.ayakta duracak kadar.O ay 15 gün arayla 2 kere adet oldum.Daha sonra 2 ay hiç olmadım.Bir de çok hastalandım.Üzüntü insanın bağışıklık sistemini bile etkiliyor.Kendini çok üzmemeye çalış. Onun için dua et.Yasin oku biliyorsan.dUA ETMEK İNSANI GERÇEKTEN FERAHLATIYOR.sırası gelen gidiyor.Allah beklenmeyen ani acı ölüm vermesin.Gençlerden annemizdan babamızdan ailemizden uzak tutsun.Acılarını göstermesin...

ben çıkayım kızlar bu yeni hamile arkadaşları içteeennn tebrik ediyorum,çalışan arkadaşlara ALLAH yardım etsin en kısa zamanda hayırlı haberler alırız inşaallah,cumanız mübarek olsun ,dualarınızı bekliyorum hoşçakallııııııııııııııııııınnnnnn

bu arada en yakın zamanda liste güncellenecek tekrar özür diliyorum,bunalındaydıın bir ay anlayın beni,aynı tokalı bu kız gibi

rabbim gönlüne göre hayırlısını nasip etsin bir an önce bebişini kucağına alırsın :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn burdaki isteyen tüüüüm kardeşlerimle birlikte inşaallah teşekkür ederim ALLAH razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…