abla adetten snra 5 gun klomen kulandım 3 gun snra cat ıgne vrundum 36 saat snra asılmm oldu bgun 7. gunum.......... sen naslsın ablm baya neselı gordum senı
hayr cnm 1 hafta yapma ıçinde ılç var ılışkıye grıp hamıle kaldgını dusun bebege zrarrı olur
ayyy benim kuşummm ben sana selam vermezmiyimmm bebişim nasılsın halsizlik fln geçtimi iş yerinde hamilelilk rahatmı senceBu yanlış bi işaret mi ayrıcaa
Ben çıkayım ortam soğudu anlaşılan
Lilityden başka kimse birşey yazmadığına göre...
canım çok şükür rahatım rabbim bu günleri aratmasın..uykum var ama atlatmaya çalışıyorum ...sen nasıl oldun inş.yakın zamanda susamcık sanada gelir...
Bence bugün birşey yapmayın, yarın daha uygun rahim dinlensin derim ben
yarından sonra gün aşırı çalışın canım, yoksa senin piknik tüpünü ben elime alırım ona göre
merhaba kızlar...
Anneannem dahada kötüHortumla burnundan besleniyomuş. Uykusunda ağlıomuş. Dün annem vefakatçı kaldı hastanede artık Bugün yarın bekliyoruz haberini
Sizler nasılsınız? Buarada benim bat 2 aralık ama .... Ben gene umutsuzum..Dün akşam karnıma bir ağrı girdi anlatamam yok böle ağrı. Tamda yatıyodum. Yastık koydumda yattım akrnımın altına :26: Neden oldu bilmiyorum :18::18:
canım çok şükür rahatım rabbim bu günleri aratmasın..uykum var ama atlatmaya çalışıyorum ...sen nasıl oldun inş.yakın zamanda susamcık sanada gelir...
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız? ben yeni doktordan geldim, klomen ve yumurta takibi yapalım bu ay demişti ,bugün adetimin 14. günü ve 2 tane biri 20mm diğeri 22mm civarında kaliteli yumurtan oluşmuş dedi, bir hafta gün aşırı çalışın ben ce bu ay düzenli çalşırsanız tutturursunuz inşaallah dedi, bana dua edin çok ümitlenmeyerek bekleyeceğm
Bunaldim kizlar yaaaa havadan galiba
MERHABA KIZLAR...
anneannem dahada kötühortumla burnundan besleniyomuş. uykusunda ağlıomuş. dün annem vefakatçı kaldı hastanede artık bugün yarın bekliyoruz haberini
sizler nasılsınız? buarada benim bat 2 aralık ama .... ben gene umutsuzum..dün akşam karnıma bir ağrı girdi anlatamam yok böle ağrı. tamda yatıyodum. yastık koydumda yattım akrnımın altına :26: neden oldu bilmiyorum :18::18:
Canım sizlerinde canlarını sıkıorum ama konuşmassam çatlıcam. anneannemi çok severim sanırım ondan oluyo böle..
ağlıyrum kociş kızıyo, annem kızıyo. içime atıyorum.. kendimi kötü hisediorum.. napayımki ben
sevmediysrn değiştir canim benimde sari kaldi ya keske yapmadaydim
Kızlar bata 5 gün kaldı heyecandan olcem insallh bu sefer tutmuştur insallah:18::18:
rabbim gönlüne göre hayırlısını nasip etsin bir an önce bebişini kucağına alırsın :)
ben çıkayım ortam soğudu anlaşılan
lilityden başka kimse birşey yazmadığına göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?