Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim bu ay bende erken yumyumlucam sanki normalde ovu yapiyordum bu ay yapmadim ama akıntım dun geldi degerlendirdkk gun aşırı bu haftayi atlamadik hic artik nasip yani gorcez ayin 8inde olup olmayacagini ins Allah ım buay nasip eder ) hepimize

14. gün son değil mi?
ogünden sonra yapmak da fayda var mı?

nasıl son oluyo tabii o güne kadar değerlendirdik ama bu bir hafta önemli dedi öncesi için hiç birşey demedi ki,bu gün başlayın nasip olur inşaalah dedi
ben ilk defa takip yaptırıyorum pek bir bilgim olmadığı için size sorayım dedim

güzelim Allah sabır versin sana.. ağlamak çözüm değil tabii ki.. Geçen günde yazdım sana ama cevap yazmayınca kendime kızdım. bana kırılmanı cidden istemem canım.. hakkını helal et.. bu gibi durumlarda böyle hissetmen çok doğal.. Allah yardımcınız olsun canım..

valla benimki erkek, sizinkiler kız olursa yandınız :) asılacak hepsine :)))))) eşime diyorum ki bu bebek kesin erkek, ancak bi erkek bu kadar keyifli olur :)

daha göstermedi mi senin ki dicem ama zaten bu haftada çıkıo çıkıntılar... bana da cabuk geliştiği için erkek gibi geldi

ben umutluyum canim senden hsg ikinci ayi ve klomen... Benim ki gibi...rabbim yüzünü güldürsün
aaayyy canım teşekür ederim bak bir de hamilesin inşaallah bizlere bol bol dua et,her şey güzel de böyle ödev gibi gün gün yapmak pek gıcık bir durum bakalım bu haftayı değerlendirelim inşaallah tekrar teşekkür ederim

yok ben de bilgisizim,sorum seni yanıltmasın.ben netten araştırdığım kadarıyla işte.biz 14. gün ilişkiye girdik.spermler de 2 gün yaşasa,inşallah ne bileyim.gerçi kiminde 15. gün 16. gün de çatlayabiliyormuş yumurta.
allh vaktini zamanını denk getirsin inşallah senin de benim de.bekleyenlerin de.

Ben gecen aylarda 16.gun yumurtladim mesela olabilir bence gec yumyimda olabilir

ya canım sen o günlre takılma o standart tahmin edilen günler,aslında 12-14-16- gün çatlayabiliyor muş,bu günler artı bir kaç günde gün aşırı denemekte fayda var,

Eki Görüntüle 868997 Kızlar benimki de çok küçük daha 10 haftalık, uzuvları yavaş yavaş çıkıyo, evlimutlu benimki de tam benzemiyor insana merak etme :))))))) yalnız bacaklarına dikkat :)
Kizz bacaklari havaya dikmis bu yaramazz:)))Masallah canim Allah size bagislasin.Ayy icinde bir canli buyumesi ne tuhaf rabbim ne kadar buyukk

neler oluyo burdaaaa

canım allah acil şifa versin inşallahhh ama bir yanda da doğum bir yanda ölüm eğer açı çekmesindense allahım onu yanına alması daha hayırlı hz. mevalana benim ölümüm aslında düğünümdür o en büyük sevgiliye yüce rabbıme kavusuyrum demiştir

Insallah guzel haberlerle gelirsin canimmm.Siki calisin bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…