bebegim senle batlarımız aynnıı.. ben dün reglin 13. günü yumoş takibine gittim 20 mm olmuş bugün çatlıcak dedi doktor.... !! normalde 15 yada 16. gün olması lazımdı.. sen nasıl takip ediyosun hani ben yanılacaktım gitmeseydim sende gidersin belki diye söyleyim dedim..
14. gün son değil mi?
ogünden sonra yapmak da fayda var mı?
Canım sizlerinde canlarını sıkıorum ama konuşmassam çatlıcam. anneannemi çok severim sanırım ondan oluyo böle..
ağlıyrum kociş kızıyo, annem kızıyo. içime atıyorum.. kendimi kötü hisediorum.. napayımki ben
valla benimki erkek, sizinkiler kız olursa yandınız :) asılacak hepsine :)))))) eşime diyorum ki bu bebek kesin erkek, ancak bi erkek bu kadar keyifli olur :)
aaayyy canım teşekür ederim bak bir de hamilesin inşaallah bizlere bol bol dua et,her şey güzel de böyle ödev gibi gün gün yapmak pek gıcık bir durum bakalım bu haftayı değerlendirelim inşaallah tekrar teşekkür ederimben umutluyum canim senden hsg ikinci ayi ve klomen... Benim ki gibi...rabbim yüzünü güldürsün
yok ben de bilgisizim,sorum seni yanıltmasın.ben netten araştırdığım kadarıyla işte.biz 14. gün ilişkiye girdik.spermler de 2 gün yaşasa,inşallah ne bileyim.gerçi kiminde 15. gün 16. gün de çatlayabiliyormuş yumurta.nasıl son oluyo tabii o güne kadar değerlendirdik ama bu bir hafta önemli dedi öncesi için hiç birşey demedi ki,bu gün başlayın nasip olur inşaalah dedi
ben ilk defa takip yaptırıyorum pek bir bilgim olmadığı için size sorayım dedim
nasıl son oluyo tabii o güne kadar değerlendirdik ama bu bir hafta önemli dedi öncesi için hiç birşey demedi ki,bu gün başlayın nasip olur inşaalah dedi
ben ilk defa takip yaptırıyorum pek bir bilgim olmadığı için size sorayım dedim
etmez miyim canım yaa.... ödev gibi olmasi çok sıkıcı ama bence nasip dur ben sana bu ay iliski gunlerini yazim bi goreceksin gün asiri ile ilgili değil
Kocisinde o anda bosayiverir
Seni. Kız damda acilirmibak ozendiricen bende alcam sonra damda mamda
yok ben de bilgisizim,sorum seni yanıltmasın.ben netten araştırdığım kadarıyla işte.biz 14. gün ilişkiye girdik.spermler de 2 gün yaşasa,inşallah ne bileyim.gerçi kiminde 15. gün 16. gün de çatlayabiliyormuş yumurta.
allh vaktini zamanını denk getirsin inşallah senin de benim de.bekleyenlerin de.
Kizz bacaklari havaya dikmis bu yaramazz:)))Masallah canim Allah size bagislasin.Ayy icinde bir canli buyumesi ne tuhaf rabbim ne kadar buyukkEki Görüntüle 868997 Kızlar benimki de çok küçük daha 10 haftalık, uzuvları yavaş yavaş çıkıyo, evlimutlu benimki de tam benzemiyor insana merak etme :))))))) yalnız bacaklarına dikkat :)
etmez miyim canım yaa.... ödev gibi olmasi çok sıkıcı ama bence nasip dur ben sana bu ay iliski gunlerini yazim bi goreceksin gün asiri ile ilgili değil
lilimmmm catladimmm yaa sen çok yasa
6.gin regl bitti ilişki
Kizz bacaklari havaya dikmis bu yaramazz:)))Masallah canim Allah size bagislasin.Ayy icinde bir canli buyumesi ne tuhaf rabbim ne kadar buyukk
neler oluyo burdaaaa
canim benim yaa
Insallah guzel haberlerle gelirsin canimmm.Siki calisin bu seferhayırlı cumalar kızlar nasılsınız? ben yeni doktordan geldim, klomen ve yumurta takibi yapalım bu ay demişti ,bugün adetimin 14. günü ve 2 tane biri 20mm diğeri 22mm civarında kaliteli yumurtan oluşmuş dedi, bir hafta gün aşırı çalışın ben ce bu ay düzenli çalşırsanız tutturursunuz inşaallah dedi, bana dua edin çok ümitlenmeyerek bekleyeceğm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?