- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
o keyifli olmuycakta ben mi olcamm kızzzzzzzz bi internetlere çıkcam die pozz veriyo benceeeee yerimmmm onunnn pozlarını bakalım 10 gün sonra ne poz vercek teyzişlerinee
Kocisinde o anda bosayiveriraçarım valla hele bebişim olsun çıkarım dama acarım ne var ne yok sevinçtennbağımlı oldum açmadan duramıyrum derim
Ayh cnm hiç sorma bnmkide hicraniminkinden ogrenio hep. Ayrıca bütün kabahati benimkinde bulma bakim bak seninkide dil çıkarım aaaaaaayyyyyyy aaa aaaüstüme iyilik saglik
hahaaaaa çok güldürdünüz beni ya
ayyy canım dünyanın kanunu bu ölüm var her canlıyı kimi doğuyu kimi....üzme kendini lütfn
:) aklıma geldikçe gülüyorum ben de dünden beri, hele ultrasonda ilk gördük doktor, eşim, ben birbirimize bakıp gülüyoruz :) 2-3 hafta içinde yatar pozisyondan dik durmaya geçecekmiş bakalım ne şebeklikler yapacak :)
açarım valla hele bebişim olsun çıkarım dama acarım ne var ne yok sevinçtennBağımlı oldum açmadan duramıyrum derim
ay neyse ben gidiyorum çocugunda çirkef sendeee evde öğretip getiriyosun demiii çocugna benım cocugumu dövsün die seni seni
ayyy canım dünyanın kanunu bu ölüm var her canlıyı kimi doğuyu kimi....üzme kendini lütfn
hahaaaa benim oglum yapmaz six kendi çocuklarınıza terbiye verin yolucam simdi seni
yapar yapar ondan herşey beklenir kızzz çok fena olcak yerim onu manken olcak sanırım buuuu poz vercek bize her ayyy şımarık şeyyy seniiihamm hamm yapcam onu
14. gün son değil mi?hayırlı cumalar kızlar nasılsınız? ben yeni doktordan geldim, klomen ve yumurta takibi yapalım bu ay demişti ,bugün adetimin 14. günü ve 2 tane biri 20mm diğeri 22mm civarında kaliteli yumurtan oluşmuş dedi, bir hafta gün aşırı çalışın ben ce bu ay düzenli çalşırsanız tutturursunuz inşaallah dedi, bana dua edin çok ümitlenmeyerek bekleyeceğm
gel bizimle konuş canım içini fok rahatla kendi kendini yeme ne olur bende dedemle babaannemi çok seviyorum hele dedemmm...babamdan çok babalık yaptı bana
ben umutluyum canim senden hsg ikinci ayi ve klomen... Benim ki gibi...rabbim yüzünü güldürsün
bence seninki erkek canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?