Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

o keyifli olmuycakta ben mi olcamm kızzzzzzzz bi internetlere çıkcam die pozz veriyo benceeeee yerimmmm onunnn pozlarını bakalım 10 gün sonra ne poz vercek teyzişlerinee

:) aklıma geldikçe gülüyorum ben de dünden beri, hele ultrasonda ilk gördük doktor, eşim, ben birbirimize bakıp gülüyoruz :) 2-3 hafta içinde yatar pozisyondan dik durmaya geçecekmiş bakalım ne şebeklikler yapacak :)

Ayh cnm hiç sorma bnmkide hicraniminkinden ogrenio hep. Ayrıca bütün kabahati benimkinde bulma bakim bak seninkide dil çıkarım aaaaaaayyyyyyy aaa aaa üstüme iyilik saglik

ay neyse ben gidiyorum çocugunda çirkef sendeee evde öğretip getiriyosun demiii çocugna benım cocugumu dövsün die seni seni

yapar yapar ondan herşey beklenir kızzz çok fena olcak yerim onu manken olcak sanırım buuuu poz vercek bize her ayyy şımarık şeyyy seniii hamm hamm yapcam onu

ay neyse ben gidiyorum çocugunda çirkef sendeee evde öğretip getiriyosun demiii çocugna benım cocugumu dövsün die seni seni

Aa aa aaa aaa hakaretlere bak kız bişe ogretmeme gerek yok ki neyse onu soluo kızım sabak seninkide dil cikario koparirim onun o dillerini asıl ben gidiyorum

ayyy canım dünyanın kanunu bu ölüm var her canlıyı kimi doğuyu kimi....üzme kendini lütfn

Canım sizlerinde canlarını sıkıorum ama konuşmassam çatlıcam. anneannemi çok severim sanırım ondan oluyo böle..
ağlıyrum kociş kızıyo, annem kızıyo. içime atıyorum.. kendimi kötü hisediorum.. napayımki ben

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız? ben yeni doktordan geldim, klomen ve yumurta takibi yapalım bu ay demişti ,bugün adetimin 14. günü ve 2 tane biri 20mm diğeri 22mm civarında kaliteli yumurtan oluşmuş dedi, bir hafta gün aşırı çalışın ben ce bu ay düzenli çalşırsanız tutturursunuz inşaallah dedi, bana dua edin çok ümitlenmeyerek bekleyeceğm

hahaaaa benim oglum yapmaz six kendi çocuklarınıza terbiye verin yolucam simdi seni

Kız bak çık aradan şimdi ben yolcam seni ne geldiyse senin oglunun yüzünden geldi basimiza bak bak hala hareket yapio bana kızım sen ogretmiomusun buna teyzelere böle davranilmamasini

yapar yapar ondan herşey beklenir kızzz çok fena olcak yerim onu manken olcak sanırım buuuu poz vercek bize her ayyy şımarık şeyyy seniii hamm hamm yapcam onu

valla benimki erkek, sizinkiler kız olursa yandınız :) asılacak hepsine :)))))) eşime diyorum ki bu bebek kesin erkek, ancak bi erkek bu kadar keyifli olur :)

14. gün son değil mi?
ogünden sonra yapmak da fayda var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…