düşmez inşallah susamım.:81::81::81::81::92::92::92::87::87::87::87::113::113::113::118::118::118::118::118::119::119::119::119::124::124::124::124::124::129::129::129::129:
şimdiki renk kizil tonunda mıydı canım bu gayet iyi
bebeğimmmmmmmmmmmmmm
Siz beni bugün az seviyorsunuz heralde !!!
Evet daha güzel isimler bulacam ben de.
Bunlar da yeni fikirlerim.Aklınızda bulunsun.
Nihan (sır,giz demek)
Dilay(gönlü ay gibi parlak)
Mehlika (ay yüzlü güzel)
Leyla'yı da seviyorum.Ama karanlık ve uzun gece demekmiş:44:
Doktor korkmayın diyo ama sonuçta o bölgeden korkuluyo bide erkekler çok önemsiyor tabi eşimin de soyleyemese de korkularını hissediyorum...bugun gecikmenin 10.gunu eşimden dolayı kan testi falan düşünemiyorum o Bi atlatsın çaresine bakarız büyük ihtimalle ona üzülüyorum ondan gecikti..
Hayırlısıyla yarın Bi geçsin rahatlıycam ...kimseye soylemedik çünkü herkesin ağzında o bölgenin nasıl olduğu iyleşip iyileşmediğini sormalarını istemedim eşim bu durumdan çok rahatsız olur ve bende inşallah yarın bitince buraya yazarım :):)
kızlar nedir o merak ettim :)
Ay ne güzel.Darısı bizimkilere inşallah.Kimin bebeği canım.?
Eki Görüntüle 868997
Kızlar benimki de çok küçük daha 10 haftalık, uzuvları yavaş yavaş çıkıyo, evlimutlu benimki de tam benzemiyor insana merak etme :))))))) yalnız bacaklarına dikkat :)
ben geçen pazar boyattım hamile olmayacağımı düşünerekten gittim inş. Zararı olmaz ama ben sarıyım sanırım 5. Ay gibi boyatırım...
Oluyo oluyor aferin kış çabuk kaptin
Siz beni bugün az seviyorsunuz heralde !!!
Ama brn ilacsiz hsmile kalamiyorim klomen we ignesix bu sy eermez buuk ihtimalle bana
ohhhhooooo anasını ağlatırım kapmak ne kelime döktürüyorum tey tey teyyyyyy
Amiin cnm.ne guzel yazdin
Bebisimmmmmbebeğimmmmmmmmmmmmmm
Az kay öteye de sigayim :))Gamseee gel kış sen halaya hepimzi seviyoz seni
Bn kullandım canim ne sormak istiyorsan sorabilirsinKızlar ne olur alın benide aranıza
Bu ovulasyon testi ile ilgili bilgisi olanınız yok mu geçmişsinizdir bu yollardan??
o zmn sarı ya döneyim mi kız kafam karıstı bak gene en son burakı kızlara sordum kızıl yaptım ama hemileyken boyataamam ben korkarım
var canim neyi merak ediosun
Bebisimmmmm
Az kay öteye de sigayim :))
Bn kullandım canim ne sormak istiyorsan sorabilirsin
Sari yapma bebek olarsa ucube gibi kalırsın benim sarı dipler çıkınca kötü oluyo
Kızlar ne olur alın benide aranıza
Bu ovulasyon testi ile ilgili bilgisi olanınız yok mu geçmişsinizdir bu yollardan??
Kızlar ne olur alın benide aranıza
oyyyyyyyyy benim kuzuma bakın siz bizzzzzzzz bugün seniiiiiiiiiiiiiii çooooooooooooookkkkkkkkkk seviyoruzzzzzzzzzz kocaman hemndeeeeeee toprağımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?