Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

düşmez inşallah susamım.:81::81::81::81::92::92::92::87::87::87::87::113::113::113::118::118::118::118::118::119::119::119::119::124::124::124::124::124::129::129::129::129:

düşmez düşmezzz kop kop kop kop çıstık çıstık çıstıkkk üçyüz beşyüzz ayşa fatma hopla zıplaaaa kop kop :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Kızlar ne olur alın benide aranıza
Bu ovulasyon testi ile ilgili bilgisi olanınız yok mu geçmişsinizdir bu yollardan??

hepsi çok güzeller canım. leyla da anlamı gece olsa da ama Mehlika eski isim gibi geldi canım. çalıkuşundaymış gibi nedense

doğru karar almışsın canım. hem ne gerek var bilmelerine. şu operasyon bir geçsin de sonrası Allah kerim
kızlar nedir o merak ettim :)

canım lilitiy hsg çektirmişti. ağrısı ve kanaması olmuştu çok. ondan sonra ilişkiye girmekten korkuyordu. yine acırsa diye. onu konuşuyorlardı

Ay ne güzel.Darısı bizimkilere inşallah.Kimin bebeği canım.?

arkadaşımın bebeği canım. arkadaşım diyorum ama 35-36 yaşında falan yani. ilk bebeği

Eki Görüntüle 868997

Kızlar benimki de çok küçük daha 10 haftalık, uzuvları yavaş yavaş çıkıyo, evlimutlu benimki de tam benzemiyor insana merak etme :))))))) yalnız bacaklarına dikkat :)

eneeee kız maşallah. gözümüzün önünde büyüyor bu ya... ayaklara bak. Hey Allahım sen büyüksün

Son düzenleme:
ben geçen pazar boyattım hamile olmayacağımı düşünerekten gittim inş. Zararı olmaz ama ben sarıyım sanırım 5. Ay gibi boyatırım...

o zmn sarı ya döneyim mi kız kafam karıstı bak gene en son burakı kızlara sordum kızıl yaptım ama hemileyken boyataamam ben korkarım

Ama brn ilacsiz hsmile kalamiyorim klomen we ignesix bu sy eermez buuk ihtimalle bana

hamile kalabiliyorsun ama çok şükür birde bu açıdan bak cnm..ardından hemen bi daha kalırsın inş çok dua ettim senin için gerçekten çok üzüldüm..benimde çok yeni daha kesem bile oluşmamış allah bize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin inşşşşş

Amiin cnm.ne guzel yazdin

Saol tatlım.
Canım insanın kendi kendini tedavi etmeyi öğrenmesi lazım.Yoksa kimsenin tedavi edemeyeceği sıkıntılara maruz kalabiliyor.Ben halamı babaannemi anneannemi geçen sene 2ay içinde peşpeşe kaybettim.Ailem yanımda çok şükür diye teselli ettm kendimi.Şimdi de onlara birşey olacak korkusuyla yaşamaya başladım.Kabuslar korkular karnımda sürekli huzursuzluk ve ağrı.Şimdi sadece dua ederek ferahlatabiliyorum kendimi.Böyle sıkıntılı yapıya sahip bayanlar hamile kalamıyor zaten kolay kolay.Bunu engellemek için de kendi kendimizin psikoloğu doktoru olmak zorndayız.Kimse kendini üzmesin.Sıkmasın.O ne dedi, bu ne dedi takmasın.
heeeyyy...Akıllı olun bakim...
Hepinizi öpüyorm kocaman.

bebeğimmmmmmmmmmmmmm
Bebisimmmmm
Gamseee gel kış sen halaya hepimzi seviyoz seni
Az kay öteye de sigayim :))
Bu ovulasyon testi ile ilgili bilgisi olanınız yok mu geçmişsinizdir bu yollardan??
Bn kullandım canim ne sormak istiyorsan sorabilirsin
o zmn sarı ya döneyim mi kız kafam karıstı bak gene en son burakı kızlara sordum kızıl yaptım ama hemileyken boyataamam ben korkarım

Sari yapma bebek olarsa ucube gibi kalırsın benim sarı dipler çıkınca kötü oluyo

Canim senin mesaji ni gordum de telden giriyorum baglanti kopuyp.
Tekrar yumurtluyorsun sanirim.bazi kadinlarda bir ayda birden fazla yum yum olup catlayabiliyomus.
Calismalara devam et canimm

olmaz mı canım. adetin bitince başilarsın en garantisi. en azından düzenini öğrenene kadar. öünkü bir müddet sonra kendin anlayabiliyorsun. neyse idrar testi gibi aynı. yalnız gündüz değil akşam yapıyorsun. 3 saat sıvı almaman ve idrara çıkmaman lazım. iki çizgide aynı koyuluktaysa ya da t cden koyuysa o gün yumurtladığın anlamına geliyor. ama hemen testi bırakma ertesi gün silikleştiyse de yumurtanın çatladığı anlamına geliyor. o gün ya da 1 gün öncesinden ilişkiye girmen lazım. bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…