Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yapsana canim yaa meraktan catlardim ben en azından belirsizlik ortadan kalkardi normalde gec kalıyo mu adetin

Bikac aydir gec kaluyo cqnim.. Gecen ayda cok erken geldi ama bu ay yine gelmedi.. Gecen adetim bittikten sonra ikinci haftada pembe akinti.geldi kanla.karisik bi hafta devam etti kendi kendine gecti.. Doktora gitmistim o sirada beta hcg de yapti.sifirdi.. Test yapip negatifi gorunce cok uzuluyorum ben normalde suan hic takmiyorum adet olacam diye bekliyorum ama test yapinca uzuluyorum bide zaten gecikiyo diye vekleme karari aldim oyle..

okdar cok strese grdm ki yarn hsg ceklcek uykularm kctı napcm bn msa dan ses yokmu bugun cektrcektı aynı yerde cekılcektk
Canim ya bukadar korkma 10saniyelik bisimis hemencik gecer Allah'ın izniyle gelince cevap yazar muhtemelen daha anca cektircektir

Stesten sve uzuntuden uzak duruyoruz öyleyse test yapma bekle bakalim gelir gelmezse yaparsın yeterki huzursuz olmayalım

hepimzin olur inşallah canım. beni zaman değil de yaşadığım durum tedirgin ediyr yoksa eşim ikna etmeyi başarmasaydı ben 1 sene istemiyordum ama şimdi değişti işte

Bende 3sene istemiyordum :))) sozde arkadaşlarımız ikna etti bende iyi yapalım dedimde oylebyapinca olmuyomus sip diye

inşallah en yakın zamanda olumlu sonuç alırsın canım. evlendğinzde olsaymış hemen yaşın küçükmüş şimdi daha doğru bi zamandr sizin için inşallah :)

suan 22yım 23 yasndada allhm verrse anne olrum galba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…