inşallah canım rabbim gönlüne göre versin
Senin yas kac yeni evlisin sanırım
Hg canim Günaydın sanada
Yapsana canim yaa meraktan catlardim ben en azından belirsizlik ortadan kalkardi normalde gec kalıyo mu adetin
evet 2,5 aylık evliyim daha. yaş 25
bnde 1 bcuk yıllk evlym yasım da 21 bttı kısceler
Canim ya bukadar korkma 10saniyelik bisimis hemencik gecer Allah'ın izniyle gelince cevap yazar muhtemelen daha anca cektircektirokdar cok strese grdm ki yarn hsg ceklcek uykularm kctı napcm bn msa dan ses yokmu bugun cektrcektı aynı yerde cekılcektk
Daha cok yenisin cidden ins sağlıklı sıhhatli bebeğin olur en yakın zamandaevet 2,5 aylık evliyim daha. yaş 25
Daha cok yenisin cidden ins sağlıklı sıhhatli bebeğin olur en yakın zamanda
Bikac aydir gec kaluyo cqnim.. Gecen ayda cok erken geldi ama bu ay yine gelmedi.. Gecen adetim bittikten sonra ikinci haftada pembe akinti.geldi kanla.karisik bi hafta devam etti kendi kendine gecti.. Doktora gitmistim o sirada beta hcg de yapti.sifirdi.. Test yapip negatifi gorunce cok uzuluyorum ben normalde suan hic takmiyorum adet olacam diye bekliyorum ama test yapinca uzuluyorum bide zaten gecikiyo diye vekleme karari aldim oyle..
maşallah en hızlı sen cıkmıssın evlenme konusunda :):) ne zamandr bebek istiyosun pekii
bnde 1 bcuk yıllk evlym yasım da 21 bttı kısceler
evlendgmz gunden berı yanı artk bunlar tembel laflarnı dymak ıstemyorummmmmmmmmm25: 14:
hepimzin olur inşallah canım. beni zaman değil de yaşadığım durum tedirgin ediyr yoksa eşim ikna etmeyi başarmasaydı ben 1 sene istemiyordum ama şimdi değişti işte
Sende cok citirmissin şekerim:))) cok erken evlenmisjn yaw bende 1,5 yıldır evliyim
hepiniz maşallah ne kadar gençsiniz. bir ben 30um galiba
Bende 3sene istemiyordum :))) sozde arkadaşlarımız ikna etti bende iyi yapalım dedimde oylebyapinca olmuyomus sip diye
evlendgmz gunden berı yanı artk bunlar tembel laflarnı dymak ıstemyorummmmmmmmmm25: 14:
inşallah en yakın zamanda olumlu sonuç alırsın canım. evlendğinzde olsaymış hemen yaşın küçükmüş şimdi daha doğru bi zamandr sizin için inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?