Bebisimmmmm
Az kay öteye de sigayim :))
Bn kullandım canim ne sormak istiyorsan sorabilirsin
Sari yapma bebek olarsa ucube gibi kalırsın benim sarı dipler çıkınca kötü oluyo
hamile kalabiliyorsun ama çok şükür birde bu açıdan bak cnm..ardından hemen bi daha kalırsın inş çok dua ettim senin için gerçekten çok üzüldüm..benimde çok yeni daha kesem bile oluşmamış allah bize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin inşşşşş
illedeeeee romannn olsun ister camurdannnnnn olsunnnnn oh oh aman beeeee ne döktürdük beyaaaa off azcık dinleneyimmmLilimm bnm ya eferin sana kısbirazda roman haydeee
gamzem benim kalbimdeeee ki kaymama gerek yok her yer onunnnnnnnLilimm kapladin heryeri kay azcik gamsemde gelio kaykıs
Yupppyy ohhh yandan yandan teyteytey
o zmn sarı ya döneyim mi kız kafam karıstı bak gene en son burakı kızlara sordum kızıl yaptım ama hemileyken boyataamam ben korkarım
Topragimda amma cok yer kapliyo suna bak sıpaya
Topragimda amma cok yer kapliyo suna bak sıpaya
daha yeni boyadın. kafanda saç kalmayacak kızhem de zıt renk. tavsiye etmiyorum
Bebisimmmmm
Az kay öteye de sigayim :))
Bn kullandım canim ne sormak istiyorsan sorabilirsin
Sari yapma bebek olarsa ucube gibi kalırsın benim sarı dipler çıkınca kötü oluyo
yağlı tuzlu şeyler yememeye dikkat et sağlam sosis yasak nane nar maydonoz yasak canım su an bunlar aklıma geldi
Canim benim Allah razi olsun cok saol insallah bu ay ovulasyon testi bende yapsam mi belki kendi catlar yumurtalarimin ne zaman baslaniyo bu testlere hergun mu yapmam gerekiyo nasil oluyo
Topiğimizin anası. Hoş Geldinn
nerelerdesin sen canım ?
yağlı tuzlu şeyler yememeye dikkat et sağlam sosis yasak nane nar maydonoz yasak canım su an bunlar aklıma geldi
olmaz canım nar yiyeceksende azicik ye nefsini korleyecek kadar kan sulandirici etkisi varmış canım
Kesinlike canim bebisin oldukdan sonra yp sarievet cnm benımde sarıykenn 2 haftada dip yaptrıydum en iyisi koyu renk hem spor duruyo
Bende seni topragim mucccckkilledeeeee romannn olsun ister camurdannnnnn olsunnnnn oh oh aman beeeee ne döktürdük beyaaaa off azcık dinleneyimmm
gamzem benim kalbimdeeee ki kaymama gerek yok her yer onunnnnnnn
canımmmmmmmmmmmmm toprağım benimmmmmm cok seviyom cooook kuşum benimmm
Mersi söyle sıkısauim kenara :))evet toprağım kapladım valla azcık açayım pistide sizde oynayım gariii cemilem oynarız biz toprağımlaaa
Hiç sorma yaneyse bozma gamsem devam hadi ohh yandan yandan
Kesinlike canim bebisin oldukdan sonra yp sari
Bende seni topragim mucccckk
Mersi söyle sıkısauim kenara :))
Ohhhh yandan yandan
olmaz canım nar yiyeceksende azicik ye nefsini korleyecek kadar kan sulandirici etkisi varmış canım
Bende oyleyim yaa.her ay dip boyaa yaptiriyomm.Elimi verdim kukusumu kaptirdim boyaya.alisti iyicee.Hamis olursam siyaha boyatcam organik boyaylaa.Bizim isyerindeki hamislerde sari, dipleri de gelmis walla yatirip boyayasim geliyo onlaridaha yeni boyadın. kafanda saç kalmayacak kızhem de zıt renk. tavsiye etmiyorum
battan önce test yoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?