Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bebisimmmmm

Az kay öteye de sigayim :))

Bn kullandım canim ne sormak istiyorsan sorabilirsin

Sari yapma bebek olarsa ucube gibi kalırsın benim sarı dipler çıkınca kötü oluyo

evet cnm benımde sarıykenn 2 haftada dip yaptrıydum en iyisi koyu renk hem spor duruyo

Canim benim Allah razi olsun cok saol insallah bu ay ovulasyon testi bende yapsam mi belki kendi catlar yumurtalarimin ne zaman baslaniyo bu testlere hergun mu yapmam gerekiyo nasil oluyo

Lilimm bnm ya eferin sana kıs birazda roman haydeee
illedeeeee romannn olsun ister camurdannnnnn olsunnnnn oh oh aman beeeee ne döktürdük beyaaaa off azcık dinleneyimmm
Lilimm kapladin heryeri kay azcik gamsemde gelio kay kıs
gamzem benim kalbimdeeee ki kaymama gerek yok her yer onunnnnnnn
Yupppyy ohhh yandan yandan teyteytey

canımmmmmmmmmmmmm toprağım benimmmmmm cok seviyom cooook kuşum benimmm

kızlar selammmmm..ben şimdi doktordan geldim..dün kaldığım yerden okuyayım dedim ama sayfalar olmuş oku oku bitmiyor pes ettim
kan verdim doktor önce çok güzel bebeğin düşüyor sorun yok dedi kalakaldım.:18::18::18::18::18:yanlış görmüş deli yaa yüreğime iniyodu ağzını burnunu kırcaktımçok şükür yükselmiş şu an normal gebelik gibi gözüküyor dedi..ama ben şaşkınlıktan soracağım hiçbieyi sormadan geldim iyimi

hamileyken özellikle yememiz veya yemememiz gereken şeyler varmı yaa

bir de ben saç bakım yağı kullanıyorum bir de argan yağı acaba bi problem olur mu ki bebeişim içinnnn lütfennnnnnnnnnnnnnnn beni aydınlatınnnnnnnnnnnn lütfennnnnnnnn

daha yeni boyadın. kafanda saç kalmayacak kız hem de zıt renk. tavsiye etmiyorum

tmm kuşum böle güzel kalsın bencede hep saç modelıme sarı uymuyo bu daha ıyı sportif duruyo bencede tşkler tavsiyen için bebeğim fikrin benim için değerliiiii

Bebisimmmmm

Az kay öteye de sigayim :))

Bn kullandım canim ne sormak istiyorsan sorabilirsin

Sari yapma bebek olarsa ucube gibi kalırsın benim sarı dipler çıkınca kötü oluyo

Kukusum nirdwsin sennn.
Biskuvi mi yiyonn bol boll.gida sektorunde caliscam bidahakinee bende

Canim benim Allah razi olsun cok saol insallah bu ay ovulasyon testi bende yapsam mi belki kendi catlar yumurtalarimin ne zaman baslaniyo bu testlere hergun mu yapmam gerekiyo nasil oluyo

allah senden de razı olsun cnm..ovü testleriyle ilgili hiçbişey bilmiyorum inan netten aldım aldığım gün gebe olduğumu öğrendim ve iade ettim..kullanan biri vvarsa muhakkak yardımcı olur sana..bizim ilk ay denememizdi tuttu çok şükür..ben adet dönemlerimi yazdım netten yumurtlama tarihimi tahmini hesaplattım gün aşırı beraber olduk ayakları diktim havaya saatlerce kalkmadımrabbim bu mübarek günde hepimizin gönlüne göre versin inşşşşşşşşş

Topiğimizin anası. Hoş Geldinn

nerelerdesin sen canım ?

canıııııııııııııııııım çooook özür dilerim inan bak görmedim ne olur kusuruma bakma,ne yapayım bu 17, ay hala çalışıyorum,ara vermiştim kafam dağılsın diye eşimin ısrarıyla 1-2 ay daha çalışalım dedik bu zamanlarda olmazsa tam ara vereceğim inşallah,çünkü beyin yoruldu gün düşünüp ayarlamaktan,negatifi görmekten şimdi eskiye nazaran daha iyiym bak çıkmıştım tlf dan baktım seni görünce sayfaya geri döndüm tekrar afedersin

evet cnm benımde sarıykenn 2 haftada dip yaptrıydum en iyisi koyu renk hem spor duruyo
Kesinlike canim bebisin oldukdan sonra yp sari
Bende seni topragim mucccckk
evet toprağım kapladım valla azcık açayım pistide sizde oynayım gariii cemilem oynarız biz toprağımlaaa
Mersi söyle sıkısauim kenara :))
Hiç sorma ya neyse bozma gamsem devam hadi ohh yandan yandan

Ohhhh yandan yandan

daha yeni boyadın. kafanda saç kalmayacak kız hem de zıt renk. tavsiye etmiyorum
Bende oyleyim yaa.her ay dip boyaa yaptiriyomm.Elimi verdim kukusumu kaptirdim boyaya.alisti iyicee.Hamis olursam siyaha boyatcam organik boyaylaa.Bizim isyerindeki hamislerde sari, dipleri de gelmis walla yatirip boyayasim geliyo onlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…