Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende oyleyim yaa.her ay dip boyaa yaptiriyomm.Elimi verdim kukusumu kaptirdim boyaya.alisti iyicee.Hamis olursam siyaha boyatcam organik boyaylaa.Bizim isyerindeki hamislerde sari, dipleri de gelmis walla yatirip boyayasim geliyo onlari

kesinlikle dibi gelmiş sarı kötü duruyo bende iyiki koyuya dönmüşüm bilmişim hamiş olcamıııı boyamışımmm yuppiiii inzşşalh tez vakitte hamile kalırım çıldırmadan

Bende oyleyim yaa.her ay dip boyaa yaptiriyomm.Elimi verdim kukusumu kaptirdim boyaya.alisti iyicee.Hamis olursam siyaha boyatcam organik boyaylaa.Bizim isyerindeki hamislerde sari, dipleri de gelmis walla yatirip boyayasim geliyo onlari

ay benim de diplerden beyazlar gelip duruyor sürekli. 2-3 haftada bir boyamam lazım. ben hamile kalırsam bir el de bana at. yatırıp boya kız valla sesim çıkmaz

Kukusum nirdwsin sennn.
Biskuvi mi yiyonn bol boll.gida sektorunde caliscam bidahakinee bende
KukuCanim geldim yok kız insana boog geliyo :))
yenirsinnnnnn sen ham yapılırsınnnnnnnn sennn toprağım benim kibar güzel toprağımmmmm
Mutlu oldum cook
yaaaaaaaaa ben çatlarım sabredemem ki.. hatta sizinkini bile bekleyemedim ben.. çok sabırsızlandım.. kendimi hiiiiiç bekleyemem
Bebisim cevap verdim sana gormemissindir heralde benim dun akıntım basladi ) erken yumurtlatacak olabilirim bakalim sonuçları birlikte görcez battasim yuppy ins bu ay elimiz bos olmz

canim 3ara 3ana ogun yiyim diyorlarda ben yiyemiyorum ekmegi azalt en guzeli

ben ders çalışıyorum stresten kaç öğün yediğimi bilmiyorumama dikkat edicem artık.bugün sadece 1buçuk dilim ekmek yedim aksamları zaten yemiyorum..yavaş yavaş hallederiz inşş.rabbim bizlere sağlıklı beişler nasip etsin inşşş

:18::18::18::18:inş öle bişey yoktur bebişimin heryeri lekeli olur o zamannn:26:

inşallah yoktur tatlım bide ciğer elleyince oluyormuş annem bana hamileyken ellemiş deneme amaçlı bakalım olcakmı die bacağımda parmaklarının izi var değdirmiş çekmiş aynı izler valla bilmiyorum bebğm

tabi mutlu olmak yakışır benim topağıma mutlu olamna sevindim mutlu etmek istedim bugun seniiiii

ay benim de diplerden beyazlar gelip duruyor sürekli. 2-3 haftada bir boyamam lazım. ben hamile kalırsam bir el de bana at. yatırıp boya kız valla sesim çıkmaz

Benim beyaz yoktu cnm yaa ama boyadan sonra bir artis olldu ki, bosa demiyom elimi verdim kukusu kaptirdim diye
Gel bebem el atim sana ben cok severim sacla oynamayi, hatta elimle masa ve duzlestirici ile gezesim geliyo daginik sac gorunce

Benim beyaz yoktu cnm yaa ama boyadan sonra bir artis olldu ki, bosa demiyom elimi verdim kukusu kaptirdim diye
Gel bebem el atim sana ben cok severim sacla oynamayi, hatta elimle masa ve duzlestirici ile gezesim geliyo daginik sac gorunce

benim de ırsi canım ya.. kaçınılmaz kader yani valla o düzleştiriciyle benim saça bir kere girişsen tövbe edersin bidaha

ayy söylediğinçok iiy oldu cnm ya çok saol.ama bilmiyodum allahım olmasın olmasınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…