sende sağol canım portakal suyu süt canım sende
Baslattt başlat olan olmus
Bende oyleyim yaa.her ay dip boyaa yaptiriyomm.Elimi verdim kukusumu kaptirdim boyaya.alisti iyicee.Hamis olursam siyaha boyatcam organik boyaylaa.Bizim isyerindeki hamislerde sari, dipleri de gelmis walla yatirip boyayasim geliyo onlari
sende sağol canım portakal suyu süt canım sende
Bende oyleyim yaa.her ay dip boyaa yaptiriyomm.Elimi verdim kukusumu kaptirdim boyaya.alisti iyicee.Hamis olursam siyaha boyatcam organik boyaylaa.Bizim isyerindeki hamislerde sari, dipleri de gelmis walla yatirip boyayasim geliyo onlari
ayyyy günlerdir nar limon mandalina sıkıp içiyorum ben bişey olur mu kiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Siz beni bugün az seviyorsunuz heralde !!!
bide hamileyken nar elleyip bi yerini ellersen çocukta leke kalıyormuş die duymuştum ama bilmiyrum tatlımm
canim 3ara 3ana ogun yiyim diyorlarda ben yiyemiyorum ekmegi azalt en guzeli
KukuCanim geldim yok kız insana boog geliyo :))Kukusum nirdwsin sennn.
Biskuvi mi yiyonn bol boll.gida sektorunde caliscam bidahakinee bende
Mutlu oldum cookyenirsinnnnnn sen ham yapılırsınnnnnnnn sennn toprağım benim kibar güzel toprağımmmmm
Bebisim cevap verdim sana gormemissindir heralde benim dun akıntım basladiyaaaaaaaaaben çatlarım sabredemem ki.. hatta sizinkini bile bekleyemedim ben.. çok sabırsızlandım.. kendimi hiiiiiç bekleyemem
canim 3ara 3ana ogun yiyim diyorlarda ben yiyemiyorum ekmegi azalt en guzeli
:18::18::18::18:inş öle bişey yoktur bebişimin heryeri lekeli olur o zamannn:26:
KukuCanim geldim yok kız insana boog geliyo :))
Mutlu oldum cook
Bebisim cevap verdim sana gormemissindir heralde benim dun akıntım basladi) erken yumurtlatacak olabilirim bakalim sonuçları birlikte görcez battasim yuppy ins bu ay elimiz bos olmz
ay benim de diplerden beyazlar gelip duruyor sürekli. 2-3 haftada bir boyamam lazım. ben hamile kalırsam bir el de bana at. yatırıp boya kız valla sesim çıkmaz
Kizlar elime örgü aldım o yüzden geç yaziyorummm
aminnnn cnm amin bu yeme düzenini daha oturtamadim bende
Benim beyaz yoktu cnm yaa ama boyadan sonra bir artis olldu ki, bosa demiyom elimi verdim kukusu kaptirdim diye
Gel bebem el atim sana ben cok severim sacla oynamayi, hatta elimle masa ve duzlestirici ile gezesim geliyo daginik sac gorunce
inşallah yoktur tatlım bide ciğer elleyince oluyormuş annem bana hamileyken ellemiş deneme amaçlı bakalım olcakmı die bacağımda parmaklarının izi var değdirmiş çekmiş aynı izler valla bilmiyorum bebğm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?