- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Yok canım ya yarın kan değerimiz ölçülecek küçük leke geldi sadece doktorum olumsuz bişi görmedi çok şükür iyis teyzesi küçük bi yoklama yaptı minişkom
neyse kimse bişi demicek galiba bana müsade herkeze ii gecelerr her birinizi öpüyorumm
Kizlaaar bas agrisindan ölüyorumilac icmek de istemiyorjm esim de parol yada minoset icebilirmissin eziyet etme kendine diyo ama icmemmm cok dua edin banaaa
İnşallah canım inşallah ...dua et yarın için bana olur mu susamım için yarın değerlere bakılacak inş tutunmuştur bebişim
canım ben de kızıma susamım diyorum ne tesadüf,benim susam büyüdü de kardeş için uğraşıyoruz darısı senin susamına...
Hicran canın mı sıkılıdı bak ne güzel senin adını yazdım
Arkadaşlar liste güncelleşmesi başladı herkes bu sayfadan itibaren bat tarihini durumunu yazsın lütfen listede adı olup kendi olmayan ya da listede adı olmayıp topikte aktif olanlar hadi bakalım bismillahirrahmanirrahim deyip başlıyoruz inşaallah hayırlı uğurlu olsun topiğğiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Oy oy oyyyybende bi duş aldım agrim geçsin die ama cikss
Kizlaaar bas agrisindan ölüyorumilac icmek de istemiyorjm esim de parol yada minoset icebilirmissin eziyet etme kendine diyo ama icmemmm cok dua edin banaaa
günaydın kızlarrrr......
Günaydın canlarım....gece kötü bi rüya gördüm hala etkisindeyim
Zeycanim bugün dr gidecekti ayet-el kürsi okuyalim onun için dün lekesi gelmiş ins değeri yükselmiştir hadi kızlar en az birer tane okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?