Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yok canım ya yarın kan değerimiz ölçülecek küçük leke geldi sadece doktorum olumsuz bişi görmedi çok şükür iyis teyzesi küçük bi yoklama yaptı minişkom

anesinee naz yapıyoo nazzz amacı korkutmak bacım sakim ol o küçük evladın seninle inş ALLAHIN izniyle bişicik olmazz senin yüregini RABBİM biliyo gecmiş olsun bacımm

neyse kimse bişi demicek galiba bana müsade herkeze ii gecelerr her birinizi öpüyorumm

Tatlım değerlerin hakında bilgim yok kusura bakma olur mu??önemli değil bende ne cevap vereceğimi düşünmedim öyle yazınca yoksa çok şükür ciddi bişi yok yarın belli olucak olumlu mu değil mi dua et olur mu sende küçük oğluşunda

Kizlaaar bas agrisindan ölüyorum ilac icmek de istemiyorjm esim de parol yada minoset icebilirmissin eziyet etme kendine diyo ama icmemmm cok dua edin banaaa

İnşallah canım inşallah ...dua et yarın için bana olur mu susamım için yarın değerlere bakılacak inş tutunmuştur bebişim

canım ben de kızıma susamım diyorum ne tesadüf,benim susam büyüdü de kardeş için uğraşıyoruz darısı senin susamına...

abla selınay esmersrıne evlımutlu mavış1111 hamıle

Son düzenleme:
Kizlaaar bas agrisindan ölüyorum ilac icmek de istemiyorjm esim de parol yada minoset icebilirmissin eziyet etme kendine diyo ama icmemmm cok dua edin banaaa

cnm doktorlar hamılelere parol ıceblırsn dyo ıcsene 1 tane

msa84 canım hoşgeldin topige burayı öksüz bırakamazdin. Benim bat 2aralık eklersen benı de sevınırım

Günaydın canlarım....gece kötü bi rüya gördüm hala etkisindeyim

Zeycanim bugün dr gidecekti ayet-el kürsi okuyalim onun için dün lekesi gelmiş ins değeri yükselmiştir hadi kızlar en az birer tane okuyalım

Dogru dusunmusun tatlim

günaydın kıslarrrr... umarım zeycandan güsell haberler gelir bugün..

biz bebişimle 3te ankaraya gidiyoruz yarın sınava gircezbize dua edin sağ salim gidip dönelimmmm.. 2 gün giremicem topiğee

dün eşime verdim müjdeyi önce bi afalladı anlayamadı sonrası süperdiiyiki söylemişim çatlicaktım yoksasabah hoplaya zıplaya cıktı evden

allaha emanet olun kıslarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…