Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar bende hala kormizilar yok olcak gibide dgilim kimyasal gebelik yasayan arkadaslar dr size kimyasal dedikten ne kadar zaman sonra geldi kirmizilariniz

normal adet döngümün üzerinden 5 gün geçti ama tık yok bende dr olmazsan gel dış gebeliktir dedi ameliyat dedi
Yok cnm kuzenim hamileydi yürüdükce lekem geliyo diye acile gitmişti ordakiler kimyasal gebelik olabilir demiş haftasonu olduğu içinde kadın doğumcu yoktu ptesi gününe kdr bekledi mecburen ptesi günüde dr bişey dememiş 3ay korunacaksın demiş 2ay sonrada hemen hamile kaldı korkma yani hemen oluyor ondan sonra

ben takvimleri göremiyorum zaten canım

ben 1 yıldım hamile olmak için bekliyorum bu ilk gebeliğim kolay hamile kalamıyorum o kadar zor süreçler atlattım ki bu bebek bana beklemeden ummadan geldi we gidiyo

ben 1 yıldım hamile olmak için bekliyorum bu ilk gebeliğim kolay hamile kalamıyorum o kadar zor süreçler atlattım ki bu bebek bana beklemeden ummadan geldi we gidiyo

Kuzenimde zor hamile kaldı düşük yaptı bu 2.bunuda çok zor geçirdi ama meleğine kavuşacak bi kaç gün sonra üzülme lütfen ameliyat olmazkli daha küçük bence üzülme lütfen 2.çabuk olur kuzenşmde öyle oldu merak etme sen

canimmmm bana konyada önerecegin iyi bi dr var mi

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014
Hamileliğimin 6. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 244 gün kaldı.
4. ve 8. hafta arasında bebeğinizin yüz özelliklerinin gelişmesi yer alır. Göğüs ve karın boşlukları oluşmaya devam etmektedir. Ürogenital sırt oluşur. (boşaltım ve üreme sistemi). Ürogenital sırt idrar ve üreme yollarını oluşturacaktır. Akciğer tomurcukları (Akciğerleri oluşturacak dokular) göğüs boşluğunda görülür.

canimmmm bana konyada önerecegin iyi bi dr var mi

Cnm ayla üçkuyuyu çok beğeniyorlar ama şu bu derken 100 milyon aldılar çok pahalı bi hastanede başkentte onu söyleyim hospitalda tülini çok beğeniyorlar belediye hastanesindede hacer yavşan çok güler yüzlü bi dr. Bnm bebiş olursa hacer hanıma gidecğim yanlız ayla hanıma 1hafta önceden randevu veriyorlar bilgin olsun ama çok pahalı hiç gerek yok bence çünkü hacer hanım gibi ilgilenmedi açıkcası bi sürü paraya değmez yinede sen bilirsin

günaydın kızlar

Gunaydin canim ....

günaydın canım. senin de kanaman hala gelmemiş... ne desem bilemedim ki... hakkında en hayırlısı ne ise o olsun....

ben ayetel kürsi bilmiyorum ama fatiha ve ihlas okurum

senin de hayırlı olsun canım. iyiki söylemişsin ben de tutamazdım valla hayırlısıyla gitgel inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…