hayırlı yolculuklar canım dikkat et kendine sağlıcakla git gel ins....sinavinda süper geçer insss...
sen nasıl oldun bebeğim
Kizlar bende hala kormizilar yok olcak gibide dgilim kimyasal gebelik yasayan arkadaslar dr size kimyasal dedikten ne kadar zaman sonra geldi kirmizilariniz
Kuzenim geçirmiştihemen gelmişti biraz ağrılı olmuştu.
canim sabır diliyorum sana en zoruda bu olsa gerek..
kuzum dış gebelik olup olmadığıni muayene etmeden bilemez ya
Yok cnm kuzenim hamileydi yürüdükce lekem geliyo diye acile gitmişti ordakiler kimyasal gebelik olabilir demiş haftasonu olduğu içinde kadın doğumcu yoktu ptesi gününe kdr bekledi mecburen ptesi günüde dr bişey dememiş 3ay korunacaksın demiş 2ay sonrada hemen hamile kaldı korkma yani hemen oluyor ondan sonranormal adet döngümün üzerinden 5 gün geçti ama tık yok bende dr olmazsan gel dış gebeliktir dedi ameliyat dedi
ben takvimleri göremiyorum zaten canım
Yok cnm kuzenim hamileydi yürüdükce lekem geliyo diye acile gitmişti ordakiler kimyasal gebelik olabilir demiş haftasonu olduğu içinde kadın doğumcu yoktu ptesi gününe kdr bekledi mecburen ptesi günüde dr bişey dememiş 3ay korunacaksın demiş 2ay sonrada hemen hamile kaldı korkma yani hemen oluyor ondan sonra
canım dış gelebik olsa bile ameliyatsizda dusuruolar bi iğne var onunla benim yakınım vardı dr dış gebelik ameliyat gerek demiş başka bi dr gitti ameliameliyata gerek yoook iğneyle dusururuz demiş ameliyat olmadı
canimmmm bana konyada önerecegin iyi bi dr var mi
ben 1 yıldım hamile olmak için bekliyorum bu ilk gebeliğim kolay hamile kalamıyorum o kadar zor süreçler atlattım ki bu bebek bana beklemeden ummadan geldi we gidiyo
Gunaydin canim ....
Günaydın canlarım....gece kötü bi rüya gördüm hala etkisindeyim
Zeycanim bugün dr gidecekti ayet-el kürsi okuyalim onun için dün lekesi gelmiş ins değeri yükselmiştir hadi kızlar en az birer tane okuyalım
günaydın kıslarrrr... umarım zeycandan güsell haberler gelir bugün..
biz bebişimle 3te ankaraya gidiyoruz yarın sınava gircezbize dua edin sağ salim gidip dönelimmmm.. 2 gün giremicem topiğee
dün eşime verdim müjdeyi önce bi afalladı anlayamadı sonrası süperdiiyiki söylemişim çatlicaktım yoksa sabah hoplaya zıplaya cıktı evden
allaha emanet olun kıslarrrr
ayyyy altinci haftaya mi gecmisizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?