Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben 1 yıldım hamile olmak için bekliyorum bu ilk gebeliğim kolay hamile kalamıyorum o kadar zor süreçler atlattım ki bu bebek bana beklemeden ummadan geldi we gidiyo

canım lütfen üzme artık kendni kolay değil hepimiz hissediyoruz acını ama en azından hamile kalabılıyorsun ve kımyasal yasayanlar hemen hamıle kalıyor bak zeycanın 1 ay sonra hemen oldu hemde daha sağlıklı ben 2 yıldır hıc hamıle kalamadım belkıde kalamıycam bılemeyız üzülme artık

canimmmm bana konyada önerecegin iyi bi dr var mi

Kuzenim gidiyor düşük tehlikesi vardı çok memnun kaldı ilk bi düşük yaptı kuzenim bu ikinci zor gebelik geçirdi çok yardımcı oldu ben kaç kez gittim kaç kişi arkadaşlarımdan tanıdıklarımdan giden var hacere benim bebiş olursa allah nasip ederse hacere gitmeyi düşünüyorum.

bende tulin yamani gördüm güler yüzlü canım kv m hospital da ameliyat olmuştu orda gördum hast fena değil dr da güler yüzlü esimde o hast doğum yap dio ona gitmeyi düşünüyorum ama fiyat bilmiyorum

Anladım o dr.uda sezeryancı diye duydum bi tanıdık var böbreğin büyük felan sezeryan olması gerek demiş hacer yavşan gitmi sonrada oda hamilelikde olur demiş 15dk da doğurtmuş

Evet lilitiye katılıyorum kuzenimde kimyasal gebelik geçirdi hemen hamile kaldı sonuçta oluyor senin demekki cnm bizim hiç olmadı.

Ewet canim. Ne yapaagimi bilmiyorum korkuyoym

Günaydın kızlar!!

1112 az daha dayan canım bu da bitecek sonra 1-2 aya bize yine hamilelik haberini vereceksin hatta birlikte vericez inşallah...

İnsallah canim insallah hamile kalirim saglikli bu surec beni cok yipratti vide kirmiİlarda yok daha gelmedi

İnsallah canim insallah hamile kalirim saglikli bu surec beni cok yipratti vide kirmiİlarda yok daha gelmedi

gelir canım sabret yıpranmakta haklısın bir bebek eğer kimyasalsa ve düşüyorsa yüzde yüz engelli olduğu içinmis allahım hayırlı gebelıkler yazsın ben hiç hamilelik yaşmadım belkide hiç yaşayamıcam bak senın en azından öğrendik

az önce tel açtı kurabiye yap gel dedi araya yaparım götürürüm biseyler...bende evde malzeme yoook onunla ugrasamicam yaa eltimin oglu icin kulotlu çorap siparis etti kizi icin ogretmenler gününe ogretmenune hediye siparis etti mecbur dışarı çıkcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…