ben 1 yıldım hamile olmak için bekliyorum bu ilk gebeliğim kolay hamile kalamıyorum o kadar zor süreçler atlattım ki bu bebek bana beklemeden ummadan geldi we gidiyo
canimmmm bana konyada önerecegin iyi bi dr var mi
bende tulin yamani gördüm güler yüzlü canım kv m hospital da ameliyat olmuştu orda gördum hast fena değil dr da güler yüzlü esimde o hast doğum yap dio ona gitmeyi düşünüyorum ama fiyat bilmiyorum
ayyyy altinci haftaya mi gecmisizzzçok mutlu oldum lilimmm yaa teşekkür edrim bebeğim
bende tulin yamani gördüm güler yüzlü canım kv m hospital da ameliyat olmuştu orda gördum hast fena değil dr da güler yüzlü esimde o hast doğum yap dio ona gitmeyi düşünüyorum ama fiyat bilmiyorum
canım lütfen üzme artık kendni kolay değil hepimiz hissediyoruz acını ama en azından hamile kalabılıyorsun ve kımyasal yasayanlar hemen hamıle kalıyor bak zeycanın 1 ay sonra hemen oldu hemde daha sağlıklı ben 2 yıldır hıc hamıle kalamadım belkıde kalamıycam bılemeyız üzülme artık
günaydın kızlar
günaydın canım. senin de kanaman hala gelmemiş... ne desem bilemedim ki... hakkında en hayırlısı ne ise o olsun....
ben ayetel kürsi bilmiyorum ama fatiha ve ihlas okurum
senin de hayırlı olsun canım. iyiki söylemişsin ben de tutamazdım vallahayırlısıyla gitgel inş.
Bence hacer yavşana git ozamanben normal pirtlatmak istiyorum yaa
canimsin yaayarın bende yokum canim kv de olcaz
canım lütfen üzme artık kendni kolay değil hepimiz hissediyoruz acını ama en azından hamile kalabılıyorsun ve kımyasal yasayanlar hemen hamıle kalıyor bak zeycanın 1 ay sonra hemen oldu hemde daha sağlıklı ben 2 yıldır hıc hamıle kalamadım belkıde kalamıycam bılemeyız üzülme artık
Ewet canim. Ne yapaagimi bilmiyorum korkuyoym
belediye hast ne tarafta canım çok soru sordum ama
sen git o zaman
canimsin yaayarın bende yokum canim kv de olcaz
Üzülme cnm gör bak hemen olucak yeniden.
İnsallah canim insallah hamile kalirim saglikli bu surec beni cok yipratti vide kirmiİlarda yok daha gelmedi
az önce tel açtı kurabiye yap gel dedi araya yaparım götürürüm biseyler...bende evde malzeme yoook onunla ugrasamicam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?