Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Niye öyle bi tartışma felanmı oldu aynı evdemi yaşıyorsunuz?

benim ki çok fena canım ya parasinida isteyemiyoruz esimv zaten istesem kızar bana ilk kez istediği birseyi yapmicam ....

Yaa daha başka napıyor cnm benimki bi bakıyorum iyi bi bakıyorum öle yani kızına korkusundan hiçbirşey diyemez ama bana der ilginç

benim ki çok fena canım ya parasinida isteyemiyoruz esimv zaten istesem kızar bana ilk kez istediği birseyi yapmicam ....

yapma tatlım sonucta hamilesin mutfagın önünden gecemiyorum midem bulanıyo fln dersinn herşeyi yapmak zorundamısın asıl onun sana yapması lazım bencee

gecen gitmicektik hafta sonu esim bu hafta gelmicez anne demiş aglamis telde ondan 4gun önce ordaydik daha... Esim gidelim dedi ben gitmiyorum gitmek istiosan orda kapi dedim sonra çok kotu kavga ettik evi terk edicektim kocamla kötü oldum

Niye öyle bi tartışma felanmı oldu aynı evdemi yaşıyorsunuz?

yoo aynı evde değiliz ama eşim sürekli gitmek istiyor annesine çok düşkün bende normalde ck konuskan bırıyımdır onu görünce konusasım gelmıyo oda konusmuyo hiç kavgamız yok da ıkıde bır bı cocuk yapamadınız dıo ona gıcık oluyorum hıc cvp vermem zatn gecer baska odaya otururu onlar analı oğullu otururular baş başa

Bebek olunca gitmezsin cnm üşüyecek dersin allahtan evin yakın değil öle düşünallah sabır versin sana benim kocada aynı seninkinden

Benim eşimde çok düşkün annesi ve kız kardeşi ne derse onların lafın dinler hiç sesi çıkmaz onlara bende bazen senin gibi yaparım konuşmam çoğu zaman cnmı sıkarlar muhattap olmam ama benimki 1 yıl geçene kdr daha bebeğe erken sakın heveslenme derdi bnmde ona cnm sıkılırdı sonuçda okna eşim ve ben karar veririm her halta burnunu sokmasına sinir olurum.

benimki sürekli gitmek istiyor birlikte hic vakit geçiremiyoruz... Anasina bu kadar düşkündü madem evlenmicekti...

benimkide aynıııııı öldürcem yaaaaaaa bir pazar beraber gezelimm tozalım eğlenelim diorum anneme gidelim die tuturuyo annesınıde oğlunuda bırakcam gitcem bigun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…