benim ki çok fena canım ya parasinida isteyemiyoruz esimv zaten istesem kızar bana ilk kez istediği birseyi yapmicam ....
gidince al parasını tatlımm az buzda değil öğretmene hediye kurabiye bilmem neee ohooo yazık kocanda birsey diyemıyodur alıyordur çok yüz vermemek lazım ben kv ile hiç muhattap olmam anne de demem öle ikmiz otururuz sanki ölü evi gibi kimseden ses çıkmaz ztn aynı odada zor otururuz ben mutfakta otururum genelde o içerde öleee yani oda kızım fln demez soğuk bir ilişki bizimki
benimki paspal piiiss...agzi bozuk cadaloz ...ortalik karistirici blender gibi
daha öğrenmedi bu akşam gidince herkes öğrenecek
benim ki çok fena canım ya parasinida isteyemiyoruz esimv zaten istesem kızar bana ilk kez istediği birseyi yapmicam ....
benimki paspal piiiss...agzi bozuk cadaloz ...ortalik karistirici blender gibi
ins ucuncu aydan sonra geçer canım benim kaçıncı hafta bulantı başladı
gecen gitmicektik hafta sonu esim bu hafta gelmicez anne demiş aglamis telde ondan 4gun önce ordaydik daha... Esim gidelim dedi ben gitmiyorum gitmek istiosan orda kapi dedim sonra çok kotu kavga ettik evi terk edicektim kocamla kötü oldum
Kızlar güzel haberlerle geldim susamım değeri 1038 olmuş dualarınız için teşekkür ederim
Niye öyle bi tartışma felanmı oldu aynı evdemi yaşıyorsunuz?
Kızlar güzel haberlerle geldim susamım değeri 1038 olmuş dualarınız için teşekkür ederim
gecen gitmicektik hafta sonu esim bu hafta gelmicez anne demiş aglamis telde ondan 4gun önce ordaydik daha... Esim gidelim dedi ben gitmiyorum gitmek istiosan orda kapi dedim sonra çok kotu kavga ettik evi terk edicektim kocamla kötü oldum
maaşallah canım cooooooook sevindim darısı basimaaa muayenev oldun mi
aynen canim... Ben normalde çok titiz değilimdir normal yani ama kv ye göre çok titizmisim o kadar yani
benimki sürekli gitmek istiyor birlikte hic vakit geçiremiyoruz... Anasina bu kadar düşkündü madem evlenmicekti...
yoo aynı evde değiliz ama eşim sürekli gitmek istiyor annesine çok düşkün bende normalde ck konuskan bırıyımdır onu görünce konusasım gelmıyo oda konusmuyo hiç kavgamız yok da ıkıde bır bı cocuk yapamadınız dıo ona gıcık oluyorum hıc cvp vermem zatn gecer baska odaya otururu onlar analı oğullu otururular baş başa
benimki sürekli gitmek istiyor birlikte hic vakit geçiremiyoruz... Anasina bu kadar düşkündü madem evlenmicekti...
geçen ben nedeyse birakip gidiyordum çok sinirlendim çok ağladım ama nasil korktu evde beni bulamayınca saklanmistim bak dedim bitle devam edersen bunun gerçeğini yasarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?