Benim eşimde çok düşkün annesi ve kız kardeşi ne derse onların lafın dinler hiç sesi çıkmaz onlara bende bazen senin gibi yaparım konuşmam çoğu zaman cnmı sıkarlar muhattap olmam ama benimki 1 yıl geçene kdr daha bebeğe erken sakın heveslenme derdi bnmde ona cnm sıkılırdı sonuçda okna eşim ve ben karar veririm her halta burnunu sokmasına sinir olurum.
aynen canim... Ben normalde çok titiz değilimdir normal yani ama kv ye göre çok titizmisim o kadar yani
öyle böyle derken ömür gecicek sinir olmuyrum artık ben yolunu buldum muhattap olmuyorum sanki yokmuş gibi davranıyorum gecen düğüne gittik mecbur onun masasına gectık ben hıc ona bakmadım hep düğüne baktım sanki yokmus gıbı davrandım ne güzel oldu vallahi bu yontem güzzel
geçen ben nedeyse birakip gidiyordum çok sinirlendim çok ağladım ama nasil korktu evde beni bulamayınca saklanmistim bak dedim bitle devam edersen bunun gerçeğini yasarsin
aman en iyisi uzak olmak
Benimde görümce cnm kv neyse o iyide görümce allahım yok böyle bi cazgırlık böyle bi insan görmedim bende ona aynını yapıyorum bi insan bu kdr mı fena olur allahımmm
saol canım darısı en yakın zamanda sana inşallah değerim 389.7 yarın kontrolüm var iyi gidiyo şimdilik çok şükür...
allahh hepsini bildiği gibi yapsın boşverelım bu kvlerı flnnnn biz bugunumüze bakalımmm
aman en iyisi uzak olmak
Kvdeye neyse okdr değilde cnm görümcem allahım anlatamam inan abartmıyorum ya hiç seslenmem ama çok moralim bozuluyor tahammül edilemeyecek kdr sinirli agresif kavgacı sabır taşı olsa çatlar neyseki okuyorda yok
Kızlar gece rüyamda düşük yaptığımi gördüm dr gidiyorum değerin düşmüş düşük yapıyorsun diyo muayene ediyo sana bi iğne yapicam düşük yapcan dioçok kötüydü
evert canım çok etkiledi burdaki olaylar beni uykularım kaciyo iyi düşünmek istiyorum ah bi gorseydim...
evert canım çok etkiledi burdaki olaylar beni uykularım kaciyo iyi düşünmek istiyorum ah bi gorseydim...
Ayy canim benim yaa ins bi gun gercek olcak ruyan
evet dileğe çok üzüldüm canım... Kanama vs olmadıkça rahatim canim
aynen tatlım cocuklarımız olunca onlarla ılgılenırız yuvarlanır gıderız yaa ne güzel olur takmayız kımseyı
aaayyyy :18::18::18::18::18: bebişim lütfen sakin ol kendine bebise zarar veriosun..hala sizde mi kv gitmedi mi
Kızlar günaydınnnnnnnnn. Tam da konunun üstüne denk geldim. Benim k.v bende biliyosunuz. Dün gece terör estirdim evde valla, kv nin yüzüne bile bakmadım, kocamın da. aldım bilgisayarımı girdim odama...ne yemek hazırladım ne bişi. eşim saatlerce dil döktü ama defol bu evden anneni de alıp gideceksin dedim. az önce aradı yalvardı yakardı affetmedim. zaten hamileyim gerginim bi de üstüne stres yaptırıyolar insana, kv her şeye konuşmaya başladı. Artık tahammülüm yok yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?