evet dileğe çok üzüldüm canım... Kanama vs olmadıkça rahatim canim
Kızlar günaydınnnnnnnnn. Tam da konunun üstüne denk geldim. Benim k.v bende biliyosunuz. Dün gece terör estirdim evde valla, kv nin yüzüne bile bakmadım, kocamın da. aldım bilgisayarımı girdim odama...ne yemek hazırladım ne bişi. eşim saatlerce dil döktü ama defol bu evden anneni de alıp gideceksin dedim. az önce aradı yalvardı yakardı affetmedim. zaten hamileyim gerginim bi de üstüne stres yaptırıyolar insana, kv her şeye konuşmaya başladı. Artık tahammülüm yok yani...
normal adet döngümün üzerinden 5 gün geçti ama tık yok bende dr olmazsan gel dış gebeliktir dedi ameliyat dedi
yasasiiiiiinnnnn teysesiiiiiiiii
hadi gözün aydın cooooooook geçmiş olsun canım bebeğe bir adim daha yaklastin
Kızlar güzel haberlerle geldim susamım değeri 1038 olmuş dualarınız için teşekkür ederim
Kızlar eşim yanımda çok iyi :)sonunda bitti yatıyo yanımda bitanem :):)
yasasiiiiiinnnnn teysesiiiiiiiiiteşekkür ederiz kimyasak olsaydi şimdiye kanama başlardı dimi sadece dış gebelik ihtimali kalıyor keseyi gorene kadar
Kızlar eşim yanımda çok iyi :)sonunda bitti yatıyo yanımda bitanem :):)
Darısı bizee zeycan
çook şükür tatlımmm çok sevindimm güzel haberlerle geldin bizide mutlu ettinnnnedn olmuş leke peki
ayy ayy ayyy insss canim o gunleride gorcesss o yelegi orerken senin gobuste kocaman olmus olacak
Valla eşin iyimiş bnmkisi annesini savunur hep
aaayyyy :18::18::18::18::18: bebişim lütfen sakin ol kendine bebise zarar veriosun..hala sizde mi kv gitmedi mi
maaşallah canım cooooooook sevindim darısı basimaaa muayenev oldun mi
Darısı en kısa zamanda sizlere inşallah Rabbim sağlık versin herkese
yupppiiii bir Temmuz annesi dahagözünaydın canım Allah tamamına erdirsin inşallahhhh
ayy ayy ayyy insss canim o gunleride gorcesss o yelegi orerken senin gobuste kocaman olmus olacak
Kızlar çok korktum salağın teki bana yarım saat 45 dk sürer dedi ameliyat tam olarak 2 saat sürdü çatladım dışarda ameliyathanenin kapısı açıldıkça heyecanlandım ve sonunda eşim çıkınca bana kapı açılır açılmaz öpücük attı çok mutluyum sonunda bitti şimdi yatıyo hastanedeyiz daha :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?