Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet dileğe çok üzüldüm canım... Kanama vs olmadıkça rahatim canim

evt cnm 1 haftayı geçti sonucta bebğin tutundu sana sen hiç merak etme düşünme bebeğim bir oğlun olsun benden maviş bi yelek o zaman bu morelını yerıne etırsın

hamile bir kadını nedn bu kadar üzüyorlar anlamış değilim yaniiii ne gerek varrr hamileyken mı buldular senın bıraz dınlenemem rahatlaman cocugunla ılgılenmen lazım sonucta yaniii iyi yapmışsın arkadsım arkandayım devam et pes etme

normal adet döngümün üzerinden 5 gün geçti ama tık yok bende dr olmazsan gel dış gebeliktir dedi ameliyat dedi

canım senin değerin çok düşük eğer dış gebelikse sakın kürtaj olma derim iğnesi var yapıyolar sonra kanama oluyo atıyosun değer sıfırlanır sende hemen atarsın benim arkadaşım 1000 lerden sıfıra indi ama 1.5 ayını aldı

Kızlar güzel haberlerle geldim susamım değeri 1038 olmuş dualarınız için teşekkür ederim

Zeycanııım ne kadar sevindim tatlım sağ salim kucağına da alırsın inşallah canım...

Kızlar eşim yanımda çok iyi :)sonunda bitti yatıyo yanımda bitanem :):)

Geçmiş olsun canım sıra bebiş yapmakta şimdi

yasasiiiiiinnnnn teysesiiiiiiiii teşekkür ederiz kimyasak olsaydi şimdiye kanama başlardı dimi sadece dış gebelik ihtimali kalıyor keseyi gorene kadar

keseyide görcezzzzzzz pıt ptılarıda duycazzzzzzzzz hiç merak etme sonra teyzesi onaa yelek örcekk annesi giydircek resmini çekcek bizde yicez onu burdaaaaaaaaa

Valla eşin iyimiş bnmkisi annesini savunur hep

aaayyyy :18::18::18::18::18: bebişim lütfen sakin ol kendine bebise zarar veriosun..hala sizde mi kv gitmedi mi

yok cnm hala gitmedi. artık tak dedi yani. ezocum valla sıkıysa savunsun annesini. ben elimden geleni yapıyorum ama artık çok sıkıldım. sürekli soru soruyo sürekli eve şunu da al şunun yerini değiştir demeye başladı lafı ağzına tıktım bi iki kere, şimdi eşime diyo gizli gizli...en son bogacam ikisini de görecekler.

Kızlar çok korktum salağın teki bana yarım saat 45 dk sürer dedi ameliyat tam olarak 2 saat sürdü çatladım dışarda ameliyathanenin kapısı açıldıkça heyecanlandım ve sonunda eşim çıkınca bana kapı açılır açılmaz öpücük attı çok mutluyum sonunda bitti şimdi yatıyo hastanedeyiz daha :):)

Kv geldi kizlar 3.gundr anca geldi yuzune bile bakmiyorum cok kizginim

Gunaydin kizlaar. Gece cok zordu yaa ancak uyandim o yuzdenn. Herifimi de yolladim mutfaga kahvalti hazrliyo bende yatiyorum ohhh

Zeycann cok sevindim degerin yuksek cikmiss bi haftaya kalmaz gorursun keseni insallahh.

Hicrann bende ultrasonda minisi gorene kadar cok ruya gordum dedigin gibi. Bu arada insan hamileyken normalden daha fazla ruya gorurmus
Yani kabus gibi. Bnm ruyalardan dizi cekilecek yakinda :)))

Minikbebisim Allah yardimcin olsun yaa. Ben kendime zor tahammul ediyorum bu halde.sen bi de kvile ugrasiyosun insallah gider bi an once canimm.

birşey olmaz allahın iznyle tatlım kimseye söylemediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…