Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar eşim yanımda çok iyi :)sonunda bitti yatıyo yanımda bitanem :):)
Canım çok geçmiş olsun hadi bakalım sağlıklı gebelik seni bekliyo en kısa zamanda güzel haberler veririrsin bize
Zeycanııım ne kadar sevindim tatlım sağ salim kucağına da alırsın inşallah canım...

Geçmiş olsun canım sıra bebiş yapmakta şimdi

Canım çok saol en kısa zamanda sende katılırsın aramıza inşallah

valla pes etmeye hiç niyetim yok cnm, gerekirse eşimin sülalesine saydırırım alttan alamam hiç huyum değil, ben iyi niyet gösterdikçe tepeme çıkmaya başladılar, ben üzülene kadar onlar üzülsün...dün eşime de dedim tepemin tasını attırma karşında her şeyi sineye çekecek biri yok, çok çok gider bi dilekçe veririm gider ananın dizinin dibinde oturursun. gözü korktu ama bakalım nolcak

Kızlar eşim yanımda çok iyi :)sonunda bitti yatıyo yanımda bitanem :):)

geçmiş olsun cnm, hadi gözünüz aydın...

Valla benimki giydiğim giysiye karışıyor eşim hiç sesini çıkarmıyor diyorum eşime niye biey demiyon diye haklı diyor bende eşimin yüzüne bakmıyorum ozaman kendinden soğutuyor.

Kızlar sağolun bitti şükür...yarım anestezi uygulanmış içerde hep beni düşünmüş vana haber göndermeye çalışmış ama haber falan gelmedi doktoru bekliyoruz bakalım neler diyecek :)

Aynen bende diyorum mecbur değilim diye ama arkamda duran yok her kafadan ses çıkıyor beni suçluyor adam beni suçluyor hep.

kuzum etkileniyorum birde... Ama çok korktum sabah ilk işim wc ye gidip ic camasirimi kontrol etmek oldu

çok güzel demişsin tatlımmmmm ben olsam bende aynısını yapardım ki hayali bile kötü allah yardımcın olsun hiç yüz verme sonuc ta hamılesın ve sakin olman lazım içerde çoçuguda geriyolar

Tatlım Pazartesi inşallah kesemizi görcez saol canım benim

Hic konusmuyorum suan karsimda oturuyo benim elimde telefon sizinle konusuyorum ohh canima degsin

sonucta basit birşey değil yani destek olması yanında olması lazımdı uzakta olsa neyse tmm da yakınsınız sonucta ama genede geldı hıcte gelmeye bılırdı o yuzden bırazz konusabılırsın belkı

kuzum etkileniyorum birde... Ama çok korktum sabah ilk işim wc ye gidip ic camasirimi kontrol etmek oldu
İlla oluyo oyle canim korkuyorz elimizde olmadan bnde bebegi gormk icin degerin yukselmesini beklerken hep goruyodum ruyamda dr a gidiyorum ultrasonda bakiyo sen hamile deilsin ki diyodu))
Tatlım Pazartesi inşallah kesemizi görcez saol canım benim

Ohh cok guzeeel. Temmuz anneleri topigine gel canim. İsmini yazdr listeye

bisey demedi mi tepkusi ne oldu ohh ii yapion
Tepki falan yapmiyo agrin warmi kizim diyo bende kisa ve net cvplar veriyorum yok dedim sadece annem bende 3gundur aksamlari gidiyo sabah geliyo onunla konusuyolar annemde surat yapma diyp yaparim akli nerdeydi dedim
sonucta basit birşey değil yani destek olması yanında olması lazımdı uzakta olsa neyse tmm da yakınsınız sonucta ama genede geldı hıcte gelmeye bılırdı o yuzden bırazz konusabılırsın belkı

Dun aradi bitek beni dusune biliyo musun ya aradik bide haber werdik sinir sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…