ne yuzsuzmus ya birde alttan fitilliyo he esini yumusama canim gitsin evine ya bu ne be
Canım çok geçmiş olsun hadi bakalım sağlıklı gebelik seni bekliyo en kısa zamanda güzel haberler veririrsin bizeKızlar eşim yanımda çok iyi :)sonunda bitti yatıyo yanımda bitanem :):)
Zeycanııım ne kadar sevindim tatlım sağ salim kucağına da alırsın inşallah canım...
Geçmiş olsun canım sıra bebiş yapmakta şimdi
hamile bir kadını nedn bu kadar üzüyorlar anlamış değilim yaniiii ne gerek varrr hamileyken mı buldular senın bıraz dınlenemem rahatlaman cocugunla ılgılenmen lazım sonucta yaniii iyi yapmışsın arkadsım arkandayım devam et pes etme
Kızlar eşim yanımda çok iyi :)sonunda bitti yatıyo yanımda bitanem :):)
holley holley kardesiyle ayni giyecekler
yok cnm hala gitmedi. artık tak dedi yani. ezocum valla sıkıysa savunsun annesini. ben elimden geleni yapıyorum ama artık çok sıkıldım. sürekli soru soruyo sürekli eve şunu da al şunun yerini değiştir demeye başladı lafı ağzına tıktım bi iki kere, şimdi eşime diyo gizli gizli...en son bogacam ikisini de görecekler.
Kv geldi kizlar 3.gundr anca geldi yuzune bile bakmiyorum cok kizginim
degerinde çok güzel masssallah canim ya valla çok sevindim
valla pes etmeye hiç niyetim yok cnm, gerekirse eşimin sülalesine saydırırım alttan alamam hiç huyum değil, ben iyi niyet gösterdikçe tepeme çıkmaya başladılar, ben üzülene kadar onlar üzülsün...dün eşime de dedim tepemin tasını attırma karşında her şeyi sineye çekecek biri yok, çok çok gider bi dilekçe veririm gider ananın dizinin dibinde oturursun. gözü korktu ama bakalım nolcak
geçmiş olsun cnm, hadi gözünüz aydın...
kuzum etkileniyorum birde... Ama çok korktum sabah ilk işim wc ye gidip ic camasirimi kontrol etmek olduGunaydin kizlaar. Gece cok zordu yaa ancak uyandim o yuzdenn. Herifimi de yolladim mutfaga kahvalti hazrliyobende yatiyorum ohhh
Zeycann cok sevindim degerin yuksek cikmiss bi haftaya kalmaz gorursun keseni insallahh.
Hicrann bende ultrasonda minisi gorene kadar cok ruya gordum dedigin gibi. Bu arada insan hamileyken normalden daha fazla ruya gorurmus
Yani kabus gibi. Bnm ruyalardan dizi cekilecek yakinda :)))
Minikbebisim Allah yardimcin olsun yaa. Ben kendime zor tahammul ediyorum bu halde.sen bi de kvile ugrasiyosuninsallah gider bi an once canimm.
anca mı gelmiş aklı bbaşına surat yapmkta hklısın bnde yaprdım vallhı surat
valla pes etmeye hiç niyetim yok cnm, gerekirse eşimin sülalesine saydırırım alttan alamam hiç huyum değil, ben iyi niyet gösterdikçe tepeme çıkmaya başladılar, ben üzülene kadar onlar üzülsün...dün eşime de dedim tepemin tasını attırma karşında her şeyi sineye çekecek biri yok, çok çok gider bi dilekçe veririm gider ananın dizinin dibinde oturursun. gözü korktu ama bakalım nolcak
geçmiş olsun cnm, hadi gözünüz aydın...
Gunaydin kizlaar. Gece cok zordu yaa ancak uyandim o yuzdenn. Herifimi de yolladim mutfaga kahvalti hazrliyobende yatiyorum ohhh
Zeycann cok sevindim degerin yuksek cikmiss bi haftaya kalmaz gorursun keseni insallahh.
Hicrann bende ultrasonda minisi gorene kadar cok ruya gordum dedigin gibi. Bu arada insan hamileyken normalden daha fazla ruya gorurmus
Yani kabus gibi. Bnm ruyalardan dizi cekilecek yakinda :)))
Minikbebisim Allah yardimcin olsun yaa. Ben kendime zor tahammul ediyorum bu halde.sen bi de kvile ugrasiyosuninsallah gider bi an once canimm.
holley holley kardesiyle ayni giyeceklerbende bere patik yaparim takim :124:
Hic konusmuyorum suan karsimda oturuyo benim elimde telefon sizinle konusuyorum ohh canima degsin
olcakkkkkk ben inaniyorummm
birşey olmaz allahın iznyle tatlım kimseye söylemediniz mi
İlla oluyo oyle canim korkuyorz elimizde olmadan bnde bebegi gormk icin degerin yukselmesini beklerken hep goruyodum ruyamda dr a gidiyorum ultrasonda bakiyo sen hamile deilsin ki diyodukuzum etkileniyorum birde... Ama çok korktum sabah ilk işim wc ye gidip ic camasirimi kontrol etmek oldu
Tatlım Pazartesi inşallah kesemizi görcez saol canım benim
Tepki falan yapmiyo agrin warmi kizim diyo bende kisa ve net cvplar veriyorum yok dedim sadece annem bende 3gundur aksamlari gidiyo sabah geliyo onunla konusuyolar annemde surat yapma diyp yaparim akli nerdeydi dedimbisey demedi mi tepkusi ne oldu ohh ii yapion
sonucta basit birşey değil yani destek olması yanında olması lazımdı uzakta olsa neyse tmm da yakınsınız sonucta ama genede geldı hıcte gelmeye bılırdı o yuzden bırazz konusabılırsın belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?