Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hahaaa mantikli

Sey var canim genelde kan pihtilasmasi olanlar kullanıyor bi cihaz var bebeginin kalp atisini dinliyorsun onunla istediğin zaman

Himm saglik ocaklarinda da var ondan. O kesmez bizi kiz ) aman biz boyle diyoz da cok fazla ultrasona grmek de iyi degil bebek icin aslindaa

Benim kv de biraz önce aradı hayırlı olsun die ençok korktuğum büyüyle uğraşması bebeğime bişi olucak die korkuyorum

büyü yapanda yaptıran da kafirdirrr canım allah korur senın bebeğini merak etme sen yüce rabbim korur allahın izniyle

Kv den büyüylemi uğraşıyorr

Evet kurşun artırıyor bizden habersiz zaten bi tane kadın var gözlerimle şahit olmuştum yaptırırken ondan beri korkarım Allah esirgesin susamımı

Benim kv de biraz önce aradı hayırlı olsun die ençok korktuğum büyüyle uğraşması bebeğime bişi olucak die korkuyorum

korkma cnm o kadarını da yapamaz herhalde, ruh hastası değilse tabi

yok artık yaaa, giyime karışmak ne, sen yine iyi sabrediyosun ne diyim cnm

evime gideyim oglum gelinim mutlu olsunlarda gerisi onemli değil demiyordaaa

dün dedim gidin oğlunla kalın 2-3 gün senin evinde gidemem orası soğuk dedi bugüne kadar şatoda mı yaşıyodun da soğuk diyosun dedim, Allahım bana sabır versin yaaa

yok cnm benim en büyük amacım seni mutlu görmek dedi, bunu gerçekten istediğinde haber ver, anneni gözümün önünde tutarak mı mutlu etmeye çalışıyosun, gerekeni yap yoksa ben yapacam dedim.

Evet kurşun artırıyor bizden habersiz zaten bi tane kadın var gözlerimle şahit olmuştum yaptırırken ondan beri korkarım Allah esirgesin susamımı

Aman allahım esirgesin ayetel kürsiyi bolca okuyacakmışın nihat hatipoğlu demişti 7 kere ayetel kürsi nas felak ihlas suresi üzerine sür elini öle demişti peygamber(s.a.v.) efendimize büyü yapılmış bu duaları okurmuş insanları öldürğyor bile bazı büyüler allah esirgesin senide bebişide.

Son düzenleme:
İnan cnm okdr sabırlıymışımki kendime hayret ediyorum

Ayy siz iyice yuz goz olmussunuz canim yaa bi an once gider insallah cok ciddi etkileniyosun cunku. Bi de temzlik dedin ya o sorun olmasa eminim bu kadar gerilmezsin

Hicran yaaaaaaa hala sinirliyim bi de utanmadan eşime diyomuş ki akşama kadar bilgisayar elinde oturuyor ilgilenmiyor benimle...Gel de yol saçımı başımı diyo. Ama ben ne yaptım şimdi ona, kafası ses kaldırmıyor açtım müziğin son sesini oturduğu odada, geçtim salonda oturuyorum...Şimdi görsün ilgiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…