- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
hahaaa mantikli
Sey var canim genelde kan pihtilasmasi olanlar kullanıyor bi cihaz var bebeginin kalp atisini dinliyorsun onunla istediğin zaman
doğru canım bencede....ayda bir mi iki mi oluyor ki kontrolleer
eltim surat yapar canim ya sonucta ayni evde olcaz aksam alayim bari
Benim kv de biraz önce aradı hayırlı olsun die ençok korktuğum büyüyle uğraşması bebeğime bişi olucak die korkuyorum
kurabiyeyide yapmam dedim su mutlu gunumuzde cephe almasinlar banaeltim surat yapar canim ya sonucta ayni evde olcaz aksam alayim bari
Sen bilirsin o zaman)
doğru canım bencede....ayda bir mi iki mi oluyor ki kontrolleer
büyü yapanda yaptıran da kafirdirrr canım allah korur senın bebeğini merak etme sen yüce rabbim korur allahın izniyle
6+2 olcam canim kontrolde 15gun sonra olursa kalp atisi icin catlarim beennn
Kv den büyüylemi uğraşıyorr
Kizz yine de oyle deme esin de arada kalms yoksa sana afettrmeye calismazdi kendini. Bi yalniz kalin hersey yoluna girer insallah simdi her duyguyu cok yogun yasiyorz o yuzden normal bi zamanda oldugundan daha agir gelir tabiki sana(
Canim keske soylemeseydinizo zaman yaa ;(( elini karnina koy felak nas oku aklina geldkce. Rabbim korusun seni de melegini de
İnsallah canimm az daha sabirr. Biz bu sipalarin tekmelerini hissedene kadar hep boyle olcaz keseyi gordk kalp atisi dedm onu da gorduk smdi bi ay sonra randevumuz.yine zaman gecmiyoo
felak nas oku canim bol bol
büyü yapanda yaptıran da kafirdirrr canım allah korur senın bebeğini merak etme sen yüce rabbim korur allahın izniyle
Benim kv de biraz önce aradı hayırlı olsun die ençok korktuğum büyüyle uğraşması bebeğime bişi olucak die korkuyorum
Eşime koyuyorum zaten bırakıp giderim diye ödü kopuyor ama bişey oldumuda beni suçlar tık yok onlarakv herşeye karışıyor kendi zevkine göre giydirme istiyor saygısızlık etmeyim diyorum ama dur bakalım.
evime gideyim oglum gelinim mutlu olsunlarda gerisi onemli değil demiyordaaa
Kizz yine de oyle deme esin de arada kalms yoksa sana afettrmeye calismazdi kendini. Bi yalniz kalin hersey yoluna girer insallah simdi her duyguyu cok yogun yasiyorz o yuzden normal bi zamanda oldugundan daha agir gelir tabiki sana(
Canim keske soylemeseydinizo zaman yaa ;(( elini karnina koy felak nas oku aklina geldkce. Rabbim korusun seni de melegini de
İnsallah canimm az daha sabirr. Biz bu sipalarin tekmelerini hissedene kadar hep boyle olcaz keseyi gordk kalp atisi dedm onu da gorduk smdi bi ay sonra randevumuz.yine zaman gecmiyoo
6+2 olcam canim kontrolde 15gun sonra olursa kalp atisi icin catlarim beennn
Evet kurşun artırıyor bizden habersiz zaten bi tane kadın var gözlerimle şahit olmuştum yaptırırken ondan beri korkarım Allah esirgesin susamımı
İnan cnm okdr sabırlıymışımki kendime hayret ediyorumkorkma cnm o kadarını da yapamaz herhalde, ruh hastası değilse tabi
yok artık yaaa, giyime karışmak ne, sen yine iyi sabrediyosun ne diyim cnm
dün dedim gidin oğlunla kalın 2-3 gün senin evinde gidemem orası soğuk dedi bugüne kadar şatoda mı yaşıyodun da soğuk diyosun dedim, Allahım bana sabır versin yaaa
yok cnm benim en büyük amacım seni mutlu görmek dedi, bunu gerçekten istediğinde haber ver, anneni gözümün önünde tutarak mı mutlu etmeye çalışıyosun, gerekeni yap yoksa ben yapacam dedim.
korkma cnm o kadarını da yapamaz herhalde, ruh hastası değilse tabi
yok artık yaaa, giyime karışmak ne, sen yine iyi sabrediyosun ne diyim cnm
dün dedim gidin oğlunla kalın 2-3 gün senin evinde gidemem orası soğuk dedi bugüne kadar şatoda mı yaşıyodun da soğuk diyosun dedim, Allahım bana sabır versin yaaa
yok cnm benim en büyük amacım seni mutlu görmek dedi, bunu gerçekten istediğinde haber ver, anneni gözümün önünde tutarak mı mutlu etmeye çalışıyosun, gerekeni yap yoksa ben yapacam dedim.
ayyy seninde çok uzun canım ya...ins bende duyarim6+2 olcam canim kontrolde 15gun sonra olursa kalp atisi icin catlarim beennn
6+2de de duyan var canim nasib artik :) bn ilk 5+3te gittim keseyi gorduk 7+3te kalp atisini duyduk bi daha da 21 aralikta randevumuz
rabbim sabır versin yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?