Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tahammül sınırımı zorluyolar ama bedelini de ödüyolar. bi de utanmadan demez mi bebek olunca yalnız kalamazsınız da en güzel zamanlarınız dedim bence de en güzel zamanlarımız, şimdi de yalnız kalamıyoz ki, fırsat versen tadını çıkaracaz ama nerdeeeeee

ne yuzsuzmus ya birde alttan fitilliyo he esini yumusama canim gitsin evine ya bu ne be

ayyy sorma 75 yaşında ama fitne işte, dün bıraktım onu çıktım akşam geldim bikaç saat kafa dinledim...valla hala acıyorum acımasam atacam onu da oğlunu da kapıya

Valla benimki giydiğim giysiye karışıyor eşim hiç sesini çıkarmıyor diyorum eşime niye biey demiyon diye haklı diyor bende eşimin yüzüne bakmıyorum ozaman kendinden soğutuyor.

Aynen bende diyorum mecbur değilim diye ama arkamda duran yok her kafadan ses çıkıyor beni suçluyor adam beni suçluyor hep.

ne demek seni suçlamak yaa, sakın yüz verme cnm tavrını koy ezdirme kendini, sen sustukça tepene çıkacaklar, ben de günah bişi demiyim diyodum ama artık diyorum valla, bebeğimden de benden de değerli değiller yaa, ailem arkamda sonuna kadar gerekirse bırakır giderim eşimi de hiç de bakmam arkama mecbur değilim onlara...

çok güzel demişsin tatlımmmmm ben olsam bende aynısını yapardım ki hayali bile kötü allah yardımcın olsun hiç yüz verme sonuc ta hamılesın ve sakin olman lazım içerde çoçuguda geriyolar

anlamıyo ki ya da anlıyo da işine geliyor burda yan gelip yatmak

sonucta basit birşey değil yani destek olması yanında olması lazımdı uzakta olsa neyse tmm da yakınsınız sonucta ama genede geldı hıcte gelmeye bılırdı o yuzden bırazz konusabılırsın belkı

Benim kv de biraz önce aradı hayırlı olsun die ençok korktuğum büyüyle uğraşması bebeğime bişi olucak die korkuyorum

Eşime koyuyorum zaten bırakıp giderim diye ödü kopuyor ama bişey oldumuda beni suçlar tık yok onlara kv herşeye karışıyor kendi zevkine göre giydirme istiyor saygısızlık etmeyim diyorum ama dur bakalım.

Kizz yine de oyle deme esin de arada kalms yoksa sana afettrmeye calismazdi kendini. Bi yalniz kalin hersey yoluna girer insallah simdi her duyguyu cok yogun yasiyorz o yuzden normal bi zamanda oldugundan daha agir gelir tabiki sana (
Benim kv de biraz önce aradı hayırlı olsun die ençok korktuğum büyüyle uğraşması bebeğime bişi olucak die korkuyorum
Canim keske soylemeseydinizo zaman yaa ;(( elini karnina koy felak nas oku aklina geldkce. Rabbim korusun seni de melegini de
hayırlısıyla bi goreydim
İnsallah canimm az daha sabirr. Biz bu sipalarin tekmelerini hissedene kadar hep boyle olcaz keseyi gordk kalp atisi dedm onu da gorduk smdi bi ay sonra randevumuz.yine zaman gecmiyoo

olcakkkkkk ben inaniyorummm at o cigarayi elinden kizarim
içmiyorum ben normalde bıraktım tatlım 1 ay oldu içmiycem nefsimi yendim
hayır tatlım eşimle böyle düşündük o bölgenin herkesin ağzında olmasını istemedim hem üzülecekler hemde sürekli soracaklar gerek yok dedik :)

çok doğru tatlım bende öle birsey olsa bende söylemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…