- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Gunaydin kizlaar. Gece cok zordu yaa ancak uyandim o yuzdenn. Herifimi de yolladim mutfaga kahvalti hazrliyobende yatiyorum ohhh
Zeycann cok sevindim degerin yuksek cikmiss bi haftaya kalmaz gorursun keseni insallahh.
Hicrann bende ultrasonda minisi gorene kadar cok ruya gordum dedigin gibi. Bu arada insan hamileyken normalden daha fazla ruya gorurmus
Yani kabus gibi. Bnm ruyalardan dizi cekilecek yakinda :)))
Minikbebisim Allah yardimcin olsun yaa. Ben kendime zor tahammul ediyorum bu halde.sen bi de kvile ugrasiyosuninsallah gider bi an once canimm.
ne yuzsuzmus ya birde alttan fitilliyo he esini yumusama canim gitsin evine ya bu ne be
Valla benimki giydiğim giysiye karışıyor eşim hiç sesini çıkarmıyor diyorum eşime niye biey demiyon diye haklı diyor bende eşimin yüzüne bakmıyorum ozaman kendinden soğutuyor.
Aynen bende diyorum mecbur değilim diye ama arkamda duran yok her kafadan ses çıkıyor beni suçluyor adam beni suçluyor hep.
çok güzel demişsin tatlımmmmm ben olsam bende aynısını yapardım ki hayali bile kötü allah yardımcın olsun hiç yüz verme sonuc ta hamılesın ve sakin olman lazım içerde çoçuguda geriyolar
Hic konusmuyorum suan karsimda oturuyo benim elimde telefon sizinle konusuyorum ohh canima degsin
sonucta basit birşey değil yani destek olması yanında olması lazımdı uzakta olsa neyse tmm da yakınsınız sonucta ama genede geldı hıcte gelmeye bılırdı o yuzden bırazz konusabılırsın belkı
tahammül sınırımı zorluyolar ama bedelini de ödüyolar. bi de utanmadan demez mi bebek olunca yalnız kalamazsınız da en güzel zamanlarınız dedim bence de en güzel zamanlarımız, şimdi de yalnız kalamıyoz ki, fırsat versen tadını çıkaracaz ama nerdeeeeee
ayyy sorma 75 yaşında ama fitne işte, dün bıraktım onu çıktım akşam geldim bikaç saat kafa dinledim...valla hala acıyorum acımasam atacam onu da oğlunu da kapıya
ne demek seni suçlamak yaa, sakın yüz verme cnm tavrını koy ezdirme kendini, sen sustukça tepene çıkacaklar, ben de günah bişi demiyim diyodum ama artık diyorum valla, bebeğimden de benden de değerli değiller yaa, ailem arkamda sonuna kadar gerekirse bırakır giderim eşimi de hiç de bakmam arkama mecbur değilim onlara...
anlamıyo ki ya da anlıyo da işine geliyor burda yan gelip yatmak
evime gideyim oglum gelinim mutlu olsunlarda gerisi onemli değil demiyordaaa
Benim kv de biraz önce aradı hayırlı olsun die ençok korktuğum büyüyle uğraşması bebeğime bişi olucak die korkuyorum
Kizz yine de oyle deme esin de arada kalms yoksa sana afettrmeye calismazdi kendini. Bi yalniz kalin hersey yoluna girer insallah simdi her duyguyu cok yogun yasiyorz o yuzden normal bi zamanda oldugundan daha agir gelir tabiki sanatahammül sınırımı zorluyolar ama bedelini de ödüyolar. bi de utanmadan demez mi bebek olunca yalnız kalamazsınız da en güzel zamanlarınız dedim bence de en güzel zamanlarımız, şimdi de yalnız kalamıyoz ki, fırsat versen tadını çıkaracaz ama nerdeeeeee
ayyy sorma 75 yaşında ama fitne işte, dün bıraktım onu çıktım akşam geldim bikaç saat kafa dinledim...valla hala acıyorum acımasam atacam onu da oğlunu da kapıya
ne demek seni suçlamak yaa, sakın yüz verme cnm tavrını koy ezdirme kendini, sen sustukça tepene çıkacaklar, ben de günah bişi demiyim diyodum ama artık diyorum valla, bebeğimden de benden de değerli değiller yaa, ailem arkamda sonuna kadar gerekirse bırakır giderim eşimi de hiç de bakmam arkama mecbur değilim onlara...
anlamıyo ki ya da anlıyo da işine geliyor burda yan gelip yatmak
Canim keske soylemeseydinizo zaman yaa ;(( elini karnina koy felak nas oku aklina geldkce. Rabbim korusun seni de melegini deBenim kv de biraz önce aradı hayırlı olsun die ençok korktuğum büyüyle uğraşması bebeğime bişi olucak die korkuyorum
İnsallah canimm az daha sabirr. Biz bu sipalarin tekmelerini hissedene kadar hep boyle olcaz keseyi gordk kalp atisi dedm onu da gorduk smdi bi ay sonra randevumuz.yine zaman gecmiyoohayırlısıyla bi goreydim
Uff kizlar verilen siparisleri cikip almam lazim ama hic dolaşmak istemiyorum ya
kis kv bilmio hamis oldugumu... Esime dedim böyle böyle die yavaş yavaş git gel dio
gecmiyo canim icerde neler oluyor hep merak edices
içmiyorum ben normalde bıraktım tatlım 1 ay oldu içmiycem nefsimi yendimolcakkkkkk ben inaniyorummmat o cigarayi elinden kizarim
hayır tatlım eşimle böyle düşündük o bölgenin herkesin ağzında olmasını istemedim hem üzülecekler hemde sürekli soracaklar gerek yok dedik :)
kis kv bilmio hamis oldugumu... Esime dedim böyle böyle die yavaş yavaş git gel dio
hahaaa mantikligecmiyo canim icerde neler oluyor hep merak edices
Esime diyorumki acaba ultrason cihazlari ne kadardir bi tane alsak mi evecocuk da bikar artik bi rahat birakin ya der valla
supersin canim icme tabi ne kendini ne bebeğini zehirleme
eltim surat yapar canim ya sonucta ayni evde olcaz aksam alayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?