Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım genelde istemediği bişi olursa yapıyo ben Rabb'ime sığındım gerisi boş..

Saol canım benim inş Rabbim herkesi korusun

İnan cnm okdr sabırlıymışımki kendime hayret ediyorum

valla öyle cnm ama eşine de ezdirme kendini yani

Ayy siz iyice yuz goz olmussunuz canim yaa bi an once gider insallah cok ciddi etkileniyosun cunku. Bi de temzlik dedin ya o sorun olmasa eminim bu kadar gerilmezsin

gerçekten sinirim aşırı bozuluyor. asıl sorun temizlik zaten. kendi evimden iğreniyorum ya yok böyle bişi. rüyalarıma kadar giriyor.normalde aşırı merhametliyimdir ama bunlar bende acıma duygusu bırakmadı, annem bile söyleme kızım günah, sen bu kadar da acımasız değildin diyo. hamile olmasam yine de bu kadar takmam herhalde...

rabbim sabır versin yaaa...

aminnnnnnnnnnnnn, dua edin kızlar geçsin şu 2-3 gün çabucak.

Ezildim ezileceğim kdr cnm bu saatten sonrada olmaz zaten puff

ooooohhhh eline saglik canim supersin... Simdi biraz sakin ol cokta fifi de ama yapacaginida yap

yok müzik bana da iyi geliyor...gitti yattı yatağına :)))))) oh beeeee en azından konuşmuyor sesini duymuyorum

Canım genelde istemediği bişi olursa yapıyo ben Rabb'ime sığındım gerisi boş..

Saol canım benim inş Rabbim herkesi korusun

endişelenme cnm, ilk torunu mu olacak?

Ezildim ezileceğim kdr cnm bu saatten sonrada olmaz zaten puff

ne için geç? o sana görgüsüz dicek sen gidip konuşacaksın bişi olmamış gibi...yaşın kaç bilmiyorum ama benden sana tavsiye o tarz bişi dediği anda ver cevabını, ezdirme kendini, yarın öbür gün daha çok şey söyler sana...sen ona saygılı olmak zorundaysan o da sana saygılı olmak zorunda...ben lafımı hiç esirgemiyorum, düğünümde gerizekalı görümcem kardeşimle tartıştı kardeşime çok kötü bi laf dedi gelin odasına girdiğim gibi kadına bi tane yapıştırdım tartakladım onu orda bi daha sakın ailem hakkında konuşma parçalarım seni dedim. eşim diğer görümcem falan da ordaydı. şimdi yanımda ağzını açamıyor, bana karşı bi iyi ki arkamdan sallıyodur o ayrı da.

Bundan sonra vercem cvbını cnm görümcem felaket sürekli yanımda kuzenime laf söler ama bıktım bende artık. 23 yaşındayım bu arada

Bundan sonra vercem cvbını cnm görümcem felaket sürekli yanımda kuzenime laf söler ama bıktım bende artık. 23 yaşındayım bu arada

cnm yaşın da küçük ezdirme kendini, yazık sana da, bu yaşta niye bunlarla uğraşasın. ben de kötü bi insan değilim, kimse için kötülük düşünmem hatta başlarda onlara o kadar toleranslı davrandım ki nişanlılıkta falan tepeme çıkmaya çalıştılar. bişi olunca direkt bana bakın ben 30 yaşındayım çocuk yok karşınızda adımınızı dikkatli atın bedelini agır ödetirim diyorum çekiniyolar benden. diyorum ya düğünde bile görümceme tokat attım. ha güzel bişi değil ama düğünümü egoları için mahvetti, 45 yaşında kadın 20 yaşındaki kardeşimi ağlattı düğünümde hüngür hüngür, kardeşim sinir krizi geçirdi. aklıma geldikçe gidip gebertmek istiyorum onları hala. o yüzden şimdi hepsinden nefret ediyorum, beni üzmelerine asla izin vermem. sen de bunu aklından çıkarma sen herkesten daha değerlisin, seni üzmelerine izin verme. cevabını ver geç. ha çatır çatır kavga etme ama lafın altında da kalma. susarsan değerin olmaz.

Hamileliğimin 6. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 244 gün kaldı.

4. ve 8. hafta arasında bebeğinizin yüz özelliklerinin gelişmesi yer alır. Göğüs ve karın boşlukları oluşmaya devam etmektedir. Ürogenital sırt oluşur. (boşaltım ve üreme sistemi). Ürogenital sırt idrar ve üreme yollarını oluşturacaktır. Akciğer tomurcukları (Akciğerleri oluşturacak dokular) göğüs boşluğunda görülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…