ooooohhhh eline saglik canim supersin... Simdi biraz sakin ol cokta fifi de ama yapacaginida yap
Canım genelde istemediği bişi olursa yapıyo ben Rabb'ime sığındım gerisi boş..korkma cnm o kadarını da yapamaz herhalde, ruh hastası değilse tabi
yok artık yaaa, giyime karışmak ne, sen yine iyi sabrediyosun ne diyim cnm
dün dedim gidin oğlunla kalın 2-3 gün senin evinde gidemem orası soğuk dedi bugüne kadar şatoda mı yaşıyodun da soğuk diyosun dedim, Allahım bana sabır versin yaaa
yok cnm benim en büyük amacım seni mutlu görmek dedi, bunu gerçekten istediğinde haber ver, anneni gözümün önünde tutarak mı mutlu etmeye çalışıyosun, gerekeni yap yoksa ben yapacam dedim.
Aman allahım esirgesin ayetel kürsiyi bolca okuyacakmışın nihat hatipoğlu demişti 7 kere ayetel kürsi nas felak ihlas suresi üzerine sür elini öle demişti peygamber(s.a.v.) efendimize büyü yapılmış bu duaları okurmuş insanları öldürğyor bile bazı büyüler allah esirgesin senide bebişide.
ooooohhhh eline saglik canim supersin... Simdi biraz sakin ol cokta fifi de ama yapacaginida yap
İnan cnm okdr sabırlıymışımki kendime hayret ediyorum
Ayy siz iyice yuz goz olmussunuz canim yaabi an once gider insallah cok ciddi etkileniyosun cunku. Bi de temzlik dedin ya o sorun olmasa eminim bu kadar gerilmezsin
rabbim sabır versin yaaa...
valla öyle cnm ama eşine de ezdirme kendini yani
gerçekten sinirim aşırı bozuluyor. asıl sorun temizlik zaten. kendi evimden iğreniyorum ya yok böyle bişi. rüyalarıma kadar giriyor.normalde aşırı merhametliyimdir ama bunlar bende acıma duygusu bırakmadı, annem bile söyleme kızım günah, sen bu kadar da acımasız değildin diyo. hamile olmasam yine de bu kadar takmam herhalde...
aminnnnnnnnnnnnn, dua edin kızlar geçsin şu 2-3 gün çabucak.
Canım genelde istemediği bişi olursa yapıyo ben Rabb'ime sığındım gerisi boş..
Saol canım benim inş Rabbim herkesi korusun
kis sende yapistir lafi gorgusuz ne demek ya
tovbe ya rabbim hic kalkmaz ins dicektim allahim sen affet beni
sende o bisey yaptiginda de.gorgusz dieee esler arkamizda durmali canim herşey este bitiyor
sende o bisey yaptiginda de.gorgusz dieee esler arkamizda durmali canim herşey este bitiyor
Ezildim ezileceğim kdr cnm bu saatten sonrada olmaz zaten puff
ne için geç? o sana görgüsüz dicek sen gidip konuşacaksın bişi olmamış gibi...yaşın kaç bilmiyorum ama benden sana tavsiye o tarz bişi dediği anda ver cevabını, ezdirme kendini, yarın öbür gün daha çok şey söyler sana...sen ona saygılı olmak zorundaysan o da sana saygılı olmak zorunda...ben lafımı hiç esirgemiyorum, düğünümde gerizekalı görümcem kardeşimle tartıştı kardeşime çok kötü bi laf dedi gelin odasına girdiğim gibi kadına bi tane yapıştırdım tartakladım onu orda bi daha sakın ailem hakkında konuşma parçalarım seni dedim. eşim diğer görümcem falan da ordaydı. şimdi yanımda ağzını açamıyor, bana karşı bi iyi ki arkamdan sallıyodur o ayrı da.
Bundan sonra vercem cvbını cnm görümcem felaket sürekli yanımda kuzenime laf söler ama bıktım bende artık. 23 yaşındayım bu arada
yasasinnnnnnncanim ben 5+3um niye 6.hafta dio ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?