- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Abla diyeyim büyüksün benden inan bi kızkardeşi var eşimin akıllara zararf tek bi laf etmedim bugüne kdr hiçbirine bi saygısızlığım olmadı eşim hiçbir zaman sen haklısın karıcığım demedi sustum sustum büyük saygılı oluyum dedm aynını eşimede söyledim ama yeter artık eğer sen tavrını koymasan bize böyle bana karışmaya devam edecekler tamam saygısızlık yap demiyorum dedişm ama kimse karışmasın 3. Bi kişi olmasın tamam diyor yok bende söyleyim dyorum ama yüzüm tutmuyor ama bundan sonra bitti o lafı dyerek kv dem gözmden düştü tamamen mecburiyetten eşimi hatırı için gidiyorum tek mutlu olsun diye ama bundan snra laflarını verecm
Byeeeee optummmmm
Perşembe akşamı hafif kanamam başladı özel bir hastaneye acile gittik şansıma doktorlar acil bir sezeryandaymış danışmandaki kız da da bir rahatlık şu an bakacak kimse yok deyip resmen geri gönderdi sanki markate gittik sigara var mı dedik kalmadı hanımefendi der gibiydi.. eşimde biraz kızdı bağırdı çğırdı illa sedyeyle mi acile gelelim dedi.. devlet hastanesinin aciline gittik orda baktılar işte.. Kese 5 haftalık bebek 6+2 haftalık dediler neden doktorların haftayı tutturamadığını o zaman anladım.. kese küçük bebek büyük dedi bir sorun olur mu bilemem dedi.. Yatış vereceklerdi yatmak istemedim Progesteron verdi eve yolladı onu içiyorum damla damla azcık geliyor ama şimdilik bir sıkıntı yok dün de yine devlette randevum vardı gittim.. 5+1 haftalık kese dedi.. geç döllenme olabilir haftaya gel bakalım dedi dedim ki doktora o kadar çok hastane doktor dolaştım ki hiçbişi bişiye karar veremedi dedim.. Doktor bana biraz kızdı dedi ki neden bu kadar panik yapmışsın bu kadar strese sokma kendini dedi.. Zaten düşeceği varsa ilk 3 ayda düşer hiçbir doktor bunu engelleyemez dedi.. Olacağı varsa olur dedi.. 1 hafta yatış verdi rapor..6 tüp kan verdim.. Artık cuma gününü beklicem bir sıkıntı olmazsa ama keseyi düzgün görmedi.. Büyük ihtimal artık kesin alınacak ama şimdilik bekliyoruz işte.. Ruh gibiyim..
allh yar ve yardımcın olsun tatlımmmm doktor doğru demiş aslında inşllh sorun yoktur bebğin sende kalır bir sorun varsada allh bilir tatlım
merhaba kızlar nasılsınız iyi misiniz ???
dün gece çaydanlıkla elimi yaktım çok kötü elim zorla yazıyorum bir bakayım dedim ne yapıyorsunuz diye gripte oldum hepsi üst üste geldi gerçekten !! çok kötüyümm
Çok teşekkür ederim.. Artık Allah'a dua edip bekliyorum ara ara ağlama krizleri geliyor ama kendimi tutmaya çalışıyorum öyle bekliyorum işte..
bi adet olsaydımm yaa gelmiyo şu ayın 3 offfffffffffff
beklemekten başka caremiz mi var tatlım yaaaa bebeği olanda bekliyor doğmasını olmayanda bebeği olmasını bekliyor dünya bile sabırla 6 günde yani 6bin yılda kurulmuş sabır sabır sabır yüce allahım ol dese olurdu ama sabırla şefkatle yaratmış bizde bekliycez başka yol caremiz yok allah onun kaderını yazmıstır ya dünyaya gelir ya melek olur yavrun
merhaba kızlar nasılsınız iyi misiniz ???
dün gece çaydanlıkla elimi yaktım çok kötü elim zorla yazıyorum bir bakayım dedim ne yapıyorsunuz diye gripte oldum hepsi üst üste geldi gerçekten !! çok kötüyümm
beklemekten başka caremiz mi var tatlım yaaaa bebeği olanda bekliyor doğmasını olmayanda bebeği olmasını bekliyor dünya bile sabırla 6 günde yani 6bin yılda kurulmuş sabır sabır sabır yüce allahım ol dese olurdu ama sabırla şefkatle yaratmış bizde bekliycez başka yol caremiz yok allah onun kaderını yazmıstır ya dünyaya gelir ya melek olur yavrun
bacımm lillimm naslsnn iyimisin
hg bacım gecmiş olsun bu arada az dikat et bacımmm
Sağol haklısın.. Böyle şeyler duydukça düşündükçe yüreğim ferahlıyor biraz.. Rabbim gebelere bebeğini sağlıkla bağışlasın inşallah.. Bana da nasip etsin ..
ayy rose çok geçmiş olsun yorma kendını tatlım allah acil şifalar versin inşallah
Bizim bebeklerimiz engello diye mi dusuyomus canimamin canımmmm isteyen herkese nasip etsin bebeği olanlara sabır nasip etsin biliyorsunudr düşüklerin çoğu engelli olduğu içinmiş allahım hayırlı bebek ver die dua ediyoruz yaa oda hayırlı olanı seçip verecektir
sağol canım teşekkür ederim !!! halı silecektim bugün kaldı artık başka sefere amin canım sağoll....nasılsın iyi msin canım herşey yolunda mı?:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?