Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

abla demek zorunda değilsin cnm, nasıl rahat ediyosan öylee :) hak ettikleri zaman ver tabi cevaplarını, kendini üzene kadar bırak onlar üzülsün. doğru diyosun eşin ezdirmemeli seni aslında ama erkek milleti işte ailelerine laf edemezler. ben saydırıyorum valla, ramazan bayramında görümcem eşime diyo ki ilk gün mezarları gezeriz, 2.gün annesine gider karın. lafa bakkk. gittim yanına bana bak senin ölün benim dirimden kıymetli değil, aklını başına al, sabah ilk iş anneme gitmek olacak dedim. kesti sesini. sonra eşimin yanında aglıyo, bana hep böyle yapıyo falan diyo güya beni şikayet ediyo aptal kadın. nitekim ilk iş aileme gitmek oldu. eşim ona uysa biliyo ki ben deliyimdir direkt terk ederim onu, cesaret edemez onların tarafına geçmeye.

Perşembe akşamı hafif kanamam başladı özel bir hastaneye acile gittik şansıma doktorlar acil bir sezeryandaymış danışmandaki kız da da bir rahatlık şu an bakacak kimse yok deyip resmen geri gönderdi sanki markate gittik sigara var mı dedik kalmadı hanımefendi der gibiydi.. eşimde biraz kızdı bağırdı çğırdı illa sedyeyle mi acile gelelim dedi.. devlet hastanesinin aciline gittik orda baktılar işte.. Kese 5 haftalık bebek 6+2 haftalık dediler neden doktorların haftayı tutturamadığını o zaman anladım.. kese küçük bebek büyük dedi bir sorun olur mu bilemem dedi.. Yatış vereceklerdi yatmak istemedim Progesteron verdi eve yolladı onu içiyorum damla damla azcık geliyor ama şimdilik bir sıkıntı yok dün de yine devlette randevum vardı gittim.. 5+1 haftalık kese dedi.. geç döllenme olabilir haftaya gel bakalım dedi dedim ki doktora o kadar çok hastane doktor dolaştım ki hiçbişi bişiye karar veremedi dedim.. Doktor bana biraz kızdı dedi ki neden bu kadar panik yapmışsın bu kadar strese sokma kendini dedi.. Zaten düşeceği varsa ilk 3 ayda düşer hiçbir doktor bunu engelleyemez dedi.. Olacağı varsa olur dedi.. 1 hafta yatış verdi rapor..6 tüp kan verdim.. Artık cuma gününü beklicem bir sıkıntı olmazsa ama keseyi düzgün görmedi.. Büyük ihtimal artık kesin alınacak ama şimdilik bekliyoruz işte.. Ruh gibiyim..

allh yar ve yardımcın olsun tatlımmmm doktor doğru demiş aslında inşllh sorun yoktur bebğin sende kalır bir sorun varsada allh bilir tatlım

allh yar ve yardımcın olsun tatlımmmm doktor doğru demiş aslında inşllh sorun yoktur bebğin sende kalır bir sorun varsada allh bilir tatlım

Çok teşekkür ederim.. Artık Allah'a dua edip bekliyorum ara ara ağlama krizleri geliyor ama kendimi tutmaya çalışıyorum öyle bekliyorum işte..

merhaba kızlar nasılsınız iyi misiniz ???
dün gece çaydanlıkla elimi yaktım çok kötü elim zorla yazıyorum bir bakayım dedim ne yapıyorsunuz diye gripte oldum hepsi üst üste geldi gerçekten !! çok kötüyümm

hg bacım gecmiş olsun bu arada az dikat et bacımmm

Çok teşekkür ederim.. Artık Allah'a dua edip bekliyorum ara ara ağlama krizleri geliyor ama kendimi tutmaya çalışıyorum öyle bekliyorum işte..

beklemekten başka caremiz mi var tatlım yaaaa bebeği olanda bekliyor doğmasını olmayanda bebeği olmasını bekliyor dünya bile sabırla 6 günde yani 6bin yılda kurulmuş sabır sabır sabır yüce allahım ol dese olurdu ama sabırla şefkatle yaratmış bizde bekliycez başka yol caremiz yok allah onun kaderını yazmıstır ya dünyaya gelir ya melek olur yavrun

bi adet olsaydımm yaa gelmiyo şu ayın 3 offfffffffffff

sende mi batı bekliyorsun cnm bende söktürücü kullandım yarın yada yarından sonra regl olucam inşallah doktora gideceğim salı günü eğer kırmıızılar zamanında gelirse

bacımm lillimm naslsnn iyimisin

ayy rose çok geçmiş olsun yorma kendını tatlım allah acil şifalar versin inşallah

Sağol haklısın.. Böyle şeyler duydukça düşündükçe yüreğim ferahlıyor biraz.. Rabbim gebelere bebeğini sağlıkla bağışlasın inşallah.. Bana da nasip etsin ..

hg bacım gecmiş olsun bu arada az dikat et bacımmm

hoşbuldum canım... sobanın üstündeydi çaydanlık kaynamş elimde çay barddağı vardı dolduruyordum elimde sonra doldururken sıçradı elimin üstünee ama dört parmağımın üstü yanıkdün gece acımdan uyuyamadım zorla uyudum duvar soğuk diye duvara yasladım elimi sonra uyuya kalmışım rabbim öbür tarafta yakmasın şu kadarcık yanık ne kadar çok acıtıyor insanın canını !!!!

Sağol haklısın.. Böyle şeyler duydukça düşündükçe yüreğim ferahlıyor biraz.. Rabbim gebelere bebeğini sağlıkla bağışlasın inşallah.. Bana da nasip etsin ..

amin canımmmm isteyen herkese nasip etsin bebeği olanlara sabır nasip etsin biliyorsunudr düşüklerin çoğu engelli olduğu içinmiş allahım hayırlı bebek ver die dua ediyoruz yaa oda hayırlı olanı seçip verecektir

ayy rose çok geçmiş olsun yorma kendını tatlım allah acil şifalar versin inşallah

sağol canım teşekkür ederim !!! halı silecektim bugün kaldı artık başka sefere amin canım sağoll....nasılsın iyi msin canım herşey yolunda mı?:126:

Kizlar birazcik kahverengi akinim geldi grne durdu ve tuvalete cikamiyorum kac gundur bgun farkettim cikamadigimi gaz sancim oluyo cikamiyorum ay ya hepsi birbirine karisti

Bizim bebeklerimiz engello diye mi dusuyomus canim

sağol canım teşekkür ederim !!! halı silecektim bugün kaldı artık başka sefere amin canım sağoll....nasılsın iyi msin canım herşey yolunda mı?:126:

olsun sonra silersinnnnnnnn boşver bende silmyorum calıstıgım ıcınn boşver elin iyileşsin önce bende iyiyimmmm öle çalışmlara başlıcaz baklım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…