- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
ayyyyyyyy cokmu belli bacımm nerden anladınn süpersin vlaaiyiyimmmmmm bacım çok sağol sen nasılsın gerginsin sanırım birazzzz
aminnn ALLAH bizi cehnem atesinde yakmktan korusunn biraz dikt et bacımmhoşbuldum canım... sobanın üstündeydi çaydanlık kaynamş elimde çay barddağı vardı dolduruyordum elimde sonra doldururken sıçradı elimin üstünee ama dört parmağımın üstü yanıkdün gece acımdan uyuyamadım zorla uyudum duvar soğuk diye duvara yasladım elimi sonra uyuya kalmışım rabbim öbür tarafta yakmasın şu kadarcık yanık ne kadar çok acıtıyor insanın canını !!!!
Kizlar birazcik kahverengi akinim geldi grne durdu ve tuvalete cikamiyorum kac gundur bgun farkettim cikamadigimi gaz sancim oluyo cikamiyorum ay ya hepsi birbirine karisti
Bizim bebeklerimiz engello diye mi dusuyomus canim
Amin canim benim amin hayirlisi ile insallahevet tatlım istersen internetten araştır düşüklerin çoğu engelli olacağı içinmiş yüce rabbim hayırlı evlat nasip etsin
ayyyyyyyy cokmu belli bacımm nerden anladınn süpersin vlaa
aminnn ALLAH bizi cehnem atesinde yakmktan korusunn biraz dikt et bacımm
bacım yaaaaaaa offffffff :18:
ayyyyyyyy cokmu belli bacımm nerden anladınn süpersin vlaa
aminnn ALLAH bizi cehnem atesinde yakmktan korusunn biraz dikt et bacımm
bacım yaaaaaaa offffffff :18:
Kizlar birazcik kahverengi akinim geldi grne durdu ve tuvalete cikamiyorum kac gundur bgun farkettim cikamadigimi gaz sancim oluyo cikamiyorum ay ya hepsi birbirine karisti
olsun sonra silersinnnnnnnn boşver bende silmyorum calıstıgım ıcınn boşver elin iyileşsin önce bende iyiyimmmm öle çalışmlara başlıcaz baklım
Amin canim benim amin hayirlisi ile insallah
Karma karisik oldi karnik
adet dönemine yakın gerilmeyen kadın varmıdır acabaaaaaaaaaaaa
tatlım doktora gittin mi ?????? emin misin ????
hımm anladım cnm hayırlısı canım inşallah bebeğin gelir !!!
ayy şok oldum bitanem nasl anladın kii vlla
tatlım benn onu yendim bitkilerle bu sefer iyi geçiyor gerginlik yok hayıt tohumu kullanıyorum reglime 1 2 gün var .... iyi ggeçiyorr aızıcık göbişm şişti o kadar !!!
hepimizin olur inşallah senin ilk bebeğin mı olcak
hapşuuu:2::2::2::2::2::2:ayyyy
inşallahhh canım evet ilk olacak kaybettiğim hariçç
bende yendim tatlım ilaç alıyorum ben dozu çok düşük iyi geliyor
bende yendim tatlım ilaç alıyorum ben dozu çok düşük iyi geliyor
anldım tatlım en azından hamile kalbılıyorsun ne kdr oldu istemeye baslyalı ben unutmusum da
çoooooooooooooooook yaşa sanki gercekten hapşurmuşsun gıbı hıssettım bıan
adetten temi başlanıyo hayt bnde başlamk istiyomda bacımm:18:tatlım benn onu yendim bitkilerle bu sefer iyi geçiyor gerginlik yok hayıt tohumu kullanıyorum reglime 1 2 gün var .... iyi ggeçiyorr aızıcık göbişm şişti o kadar !!!
konusmlrından tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?