Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyimmmmmm bacım çok sağol sen nasılsın gerginsin sanırım birazzzz
ayyyyyyyy cokmu belli bacımm nerden anladınn süpersin vlaa
aminnn ALLAH bizi cehnem atesinde yakmktan korusunn biraz dikt et bacımm
Kizlar birazcik kahverengi akinim geldi grne durdu ve tuvalete cikamiyorum kac gundur bgun farkettim cikamadigimi gaz sancim oluyo cikamiyorum ay ya hepsi birbirine karisti

bacım yaaaaaaa offffffff :18:

evet tatlım istersen internetten araştır düşüklerin çoğu engelli olacağı içinmiş yüce rabbim hayırlı evlat nasip etsin
Amin canim benim amin hayirlisi ile insallah
ayyyyyyyy cokmu belli bacımm nerden anladınn süpersin vlaa

aminnn ALLAH bizi cehnem atesinde yakmktan korusunn biraz dikt et bacımm

bacım yaaaaaaa offffffff :18:

Karma karisik oldi karnik

Kizlar birazcik kahverengi akinim geldi grne durdu ve tuvalete cikamiyorum kac gundur bgun farkettim cikamadigimi gaz sancim oluyo cikamiyorum ay ya hepsi birbirine karisti

tatlım doktora gittin mi ?????? emin misin ????

olsun sonra silersinnnnnnnn boşver bende silmyorum calıstıgım ıcınn boşver elin iyileşsin önce bende iyiyimmmm öle çalışmlara başlıcaz baklım

hımm anladım cnm hayırlısı canım inşallah bebeğin gelir !!!

Amin canim benim amin hayirlisi ile insallah

Karma karisik oldi karnik

amin hayrılısını ver yarabbim dioruz oda hayırlı değilse alıyor ve seni sınav ediyor isyan etcekmi die isyan etmezsen hayırlısını hediye ediyor yavrum

adet dönemine yakın gerilmeyen kadın varmıdır acabaaaaaaaaaaaa

tatlım benn onu yendim bitkilerle bu sefer iyi geçiyor gerginlik yok hayıt tohumu kullanıyorum reglime 1 2 gün var .... iyi ggeçiyorr aızıcık göbişm şişti o kadar !!!

tatlım benn onu yendim bitkilerle bu sefer iyi geçiyor gerginlik yok hayıt tohumu kullanıyorum reglime 1 2 gün var .... iyi ggeçiyorr aızıcık göbişm şişti o kadar !!!

bende yendim tatlım ilaç alıyorum ben dozu çok düşük iyi geliyor

bende yendim tatlım ilaç alıyorum ben dozu çok düşük iyi geliyor

anldım tatlım en azından hamile kalbılıyorsun ne kdr oldu istemeye baslyalı ben unutmusum da

evlendiğim ilk yıl düşük yaptım canım bir dha olmadı ama senelerdir istiyorz aamaa olmadı engeller çıktı hep önümüze olmadı istesekte istemesekte bir mühdet yapamadık ama şu aralar çabamız daha fazlaa artık engel yok sayılırr....inşallah herşey güzel olacak bakalım salı başlıyorum normal yolla olmazsa tüp bebek yaptıracağım

çoooooooooooooooook yaşa sanki gercekten hapşurmuşsun gıbı hıssettım bıan

gerçekten hapşurdum canım hapşururken bile gözümden yaş geliyor artık..... bu havalar yok mu bu havalar hasta ediyor bizi vallahhiii

unutman normal canım ççok fazla kışçe olunc unutuuyor yada karıştıılıyor canım olsun önemli değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…