adetten temi başlanıyo hayt bnde başlamk istiyomda bacımm:18:
gerçekten hapşurdum canım hapşururken bile gözümden yaş geliyor artık..... bu havalar yok mu bu havalar hasta ediyor bizi vallahhiii
hımmm ..... iyi olmuş canım ya oo içimdeki huzursuzluk sinir ediyordu benii ama Allaha şükür rahatladım artık...
evlendiğim ilk yıl düşük yaptım canım bir dha olmadı ama senelerdir istiyorz aamaa olmadı engeller çıktı hep önümüze olmadı istesekte istemesekte bir mühdet yapamadık ama şu aralar çabamız daha fazlaa artık engel yok sayılırr....inşallah herşey güzel olacak bakalım salı başlıyorum normal yolla olmazsa tüp bebek yaptıracağım
tatlım ben adetlıykende adettsizkende içiyorum günde 2 bardak faydası var zarrı yok kür şeklinde ugulayacaksan eğer hemen başlayıp 21 gün aralıksız sabah akşam içiyorsun ...ara veriyorsun 10 gün sonra tekrar başlıyorsun ..
çokkkkkkkkkkkkkkkkk yaşaaaaaaaaaaaaaaaaa sevdiklerinlee yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayaline kavuşta yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anladım bitanem benim hiç olmadı 2. yılımız dayız işte allahtan umudumu kesmedim tedavilerede başladım bir yandan rahim filmi çektirdim 3 ay denicez ama yumurtalıklarımda da kist var onun içinde ilaç kullancam zor gibi bakalım allah neler çıkartcak karsımızaa
ayyy teşekkür ederim tatlımm iyi dileklerin için inşallah hepimizeee......
daha yeni evli sayılırsın canım ...olur üzülme sakın gerçekten birtek ölümün çaresi yok inanki herşeyin çaresi var ...
rahim filmindeki o ilacında faydası oluyor cnm inşallah hamile kalırsın ...kistin varsa eğer soğan kürü yap canım ben yaptım bitti reglim olsun bitsin tekrar başlayacağım cnm ...inşallahhhh olucak canım önce Allahın izniylee
bacımm kafam okadar karışık ki bu kürü tam anlatrmısınn bnde başlıcam da k. bakma
soğan kürü içiyorum çalıştıgım için akşamları yatmadan önce içiyorum ama ufak ufak kahverengi lekeler geliyor normal mi acaba akıntımın rengi koyulaşmaya başladı
ayyy teşekkür ederim tatlımm iyi dileklerin için inşallah hepimizeee......
daha yeni evli sayılırsın canım ...olur üzülme sakın gerçekten birtek ölümün çaresi yok inanki herşeyin çaresi var ...
rahim filmindeki o ilacında faydası oluyor cnm inşallah hamile kalırsın ...kistin varsa eğer soğan kürü yap canım ben yaptım bitti reglim olsun bitsin tekrar başlayacağım cnm ...inşallahhhh olucak canım önce Allahın izniylee
tatlım bu iyi haberyumurtalıklarını ve rahmini temizliyor merak etme bende de oldu oo .... iyi bir şey yani merak etmee endişeye kapılma sakınn!!! sonra normale döner temizleyince ihtihap ve enfeksiyonunu atıyor merak etmee
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn bacımmmm bu arada senin yasın kç tı bide ilk bebkmi istiyon??
ben brde soğan suyunu oturma banyosu yapıyorum birtenceye azına kadar dolu suyu kaynatıyorum içine 5 6 adet soğan atıyorum leğene eklıyorum alaturka tuvalete oturur ibi çömeliyorum önümede havlu koyuyorum ki uçmasın direk vajinanın içine gitsin diyee... 10 15 dk öyle duruyorum ondan sonra ılık bir duşş ohh misss
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn bacımmmm bu arada senin yasın kç tı bide ilk bebkmi istiyon??
çoook şükür o zaman işe yarıo tatlımm 15 günde temizlenir inşallh çok büyk değil zaten büyüklü küçüklü 5 6 tane demişti doktor kistler için
22 yaşındayım canım ... evet ilk bebeğim olcak inşallahhh...........
tatlım mesela hayıt tohumunu şuan aldın yapacaksın 1.buçuk fincan kaynamış suya bir çay kaşığı hayıt tohumunu atıyorsun 2 3 dk kaynatman yeterlii sonra demleye bırak ne sıcak nede soğuk oluca cnm sabah akşam yemeklerden önce 15 dk evvel içiceksin 21 gün boyunca sonra 10 gün ara tatlım tekrar başlaa okeyyyy??????????
anladım bu faydalı oluor mu peki tatlım bana iyi olur mu
önce Allahın izniyle 2. küründen sonra tahminim temizlenir kistlerin cnm ama 3 ay yap sen gene ihmal etme düzenli yapp ttaım faydası olsun akşam işten gelince hemen yap birde gece yatmadn önce yap cnm ...işe yarıyor cnm sen merak etmee
çokkkkkkkkkkk tşk bacımmm yazdınn hemenn
22 yaşındamısın kaç yaşında evlendın bebeğim bende 22 yasındayım 92 liyim
22 yaşındayım canım ... evet ilk bebeğim olcak inşallahhh...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?