tmm bitanem çok tşk ederım fazlası zarar dıe peş peşe içmiyorum 1 bardak içiyorum çok kaynatıp arka arkaya 2 bardak içsem
vallahi tatlım içimiz dışımız soğan oluyor ama oluyor merak etmee senn!! bu direk vajinaya işlediği için buharı faydası oluyor .... bende haftada en az 2 kere yapın ben unutmadığım mühdet haftada 3 kere yapıyoummm özelliklede kürü sonlandırdığımda daha itina ediyorumm
rica eederim canım neemek elimden geldiğince her zaman :.........
tatlım 91 liyim... 15 filan cnm .... küçük evlendim ben cnm ......
ooooooooo daha cok gençsin bebmmm
anladım deneyim tatlım bide soğanı közleyip oraya koyup birqaz beklesek nasıl olur acaba
evet küçük evlnmışsın daha yasımızda genc 10 yıl daha gecse koymaz yani ama olsun bır an once yaaa
evet canım küçüğüm daha .... sen kaç yaşındasın ?
yok bence öyle yapma ama gene sen bilirsin ....buhar daha faydalı olurr bence
tmm cnm çok tşk ederim bende orta kulak iltihapı oluyordu biz soğanı közleyip koyuyorduk geciyordu ağrısı iltahap ta akıyordu hani ondan aklıma geldi
hmm anladım bcnm sen bilirsin cnm !!! yorum yapmayım bu konuda bilmiyorum çünkü ...
Bis deldiiiikk teyseleeerrr
ayy hallettim canim da kasiklarim agriyo hemen yattim... Bebisimde nasiplendi cit citli body aldim bi taneBis deldiiiikk teyseleeerrr
Hosgeldiniiiiz naptin hallettinmi isleri
ayy hallettim canim da kasiklarim agriyo hemen yattim... Bebisimde nasiplendi cit citli body aldim bi tane
o espirili tshirtlerden bende istiyorum canım burda yok iyiye şeyler nettende kıyafet almak istemiyorum sen kaç tl aldin
lililililililimmmmmm
o espirili tshirtlerden bende istiyorum canım burda yok iyiye şeyler nettende kıyafet almak istemiyorum sen kaç tl aldin
fiyatlar 25-30canim neyse az siselimde bende alcam
fiyatlar 25-30canim neyse az siselimde bende alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?