Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tmm bitanem çok tşk ederım fazlası zarar dıe peş peşe içmiyorum 1 bardak içiyorum çok kaynatıp arka arkaya 2 bardak içsem

rica ederim cnm inanki bilmiyorum ozaman büyük bir bakdakta iç cnm peş peşe yaapma bence ....

anladım deneyim tatlım bide soğanı közleyip oraya koyup birqaz beklesek nasıl olur acaba

rica eederim canım neemek elimden geldiğince her zaman :.........

tatlım 91 liyim... 15 filan cnm .... küçük evlendim ben cnm ......

evet küçük evlnmışsın daha yasımızda genc 10 yıl daha gecse koymaz yani ama olsun bır an once yaaa

evet küçük evlnmışsın daha yasımızda genc 10 yıl daha gecse koymaz yani ama olsun bır an once yaaa

yok ben çok bile bekledim enim vadem doldu bence artık Allahın izniyle olsun yani.... 40 yaşıda hissedioum kendimi ruhen çok yıprandım gerçektennn

kızlar bna müsaade yemek yapmam gerek gene gelirim akşama inş. görüşürüz hoşçakalınnn öpüldünüz

evet canım küçüğüm daha .... sen kaç yaşındasın ?

yok bence öyle yapma ama gene sen bilirsin ....buhar daha faydalı olurr bence

tmm cnm çok tşk ederim bende orta kulak iltihapı oluyordu biz soğanı közleyip koyuyorduk geciyordu ağrısı iltahap ta akıyordu hani ondan aklıma geldi

tmm cnm çok tşk ederim bende orta kulak iltihapı oluyordu biz soğanı közleyip koyuyorduk geciyordu ağrısı iltahap ta akıyordu hani ondan aklıma geldi

hmm anladım bcnm sen bilirsin cnm !!! yorum yapmayım bu konuda bilmiyorum çünkü ...

o espirili tshirtlerden bende istiyorum canım burda yok iyiye şeyler nettende kıyafet almak istemiyorum sen kaç tl aldin

Benim karninda bebis resmi var espirililrrden daha sisince alcam :) lcw den aldm ben canim onun sitesinden alabilirsin 30du sanirim bnm aldigim bi de kot aldim lastikli beli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…