- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
biliyomusun bence ben kesin hamileyimbu duygusallık hiç ama hiç normal degil demişti dersiniz
Cnmmmbence de cnm inşallahhhhhhhhhh hamilesindir. ben de o ay bi tuhaftım sürekli bi duygusallaık sürekli bi ağlama modu. gerçi hala öyleyim dizide herkesi güldüren sahneler beni aglatıyo hüngür hüngür. bgn çok kötü kavga ettik eşimle. uzun yllar flört ettik hiç kavga etmezdik bu kv nin kalması mevzusu yüzünden sürekli birbirimizi yiyoruz. sabah son nokta oldu artık eger bi çözüm bulamazsa boşanacam...
Cnmmmneoldu anlatmak istermisin. Bosancam fln o kdr ciddî noldu. Ah bu kv ahh
cnm zaten hamileyim stresliyim üstüne bi de kadın yerleşti gitmek istemiyo. temizlik sıfır kadında arkasından habire siliyorum.o kadar yoruldum ki. dün güzel güzel anlattım eşime, tamam ben bi çözüm yolu bulacam dedi. bu sabah kadını evine bırakacaktık akşam beni yine alın demez mi? eşim de tamam dedi gerçi biraz mecburiyetten. kadın yüzsüz. ben de anneme geliyodum saydırdm ona arabada bağırdım çağırdım tartıştık tamam bitti babamla konuşacam bugün boşanacam senden dedim. yalvardı yakardı ama asla affetmicem. o kadın benim evimden gidene kadar da gelmicem o eve dedim. o kadar sinirim bozuk ki...birine de anlatmak istemedim ama deşarj olmam lazım.
sinir oluyorum bu kv delerin yuzsuzluklerine ya. Git arkadas git ya geldin kaldin gördün oglunu git DMİ. Cnm sen kv yüzünden esinle arani bozma kv dahada hoşuna gider bu olay. Bak hamissin ne güzel agirligini koy tabi eşine anen gittikten sonra gelicem hamileyim annenin hızına pisliklerine yetisemiorum o gidince beni almaya gel. Benim dinlenmem lazım onun pislikleriyle uğraşmam de. Stres yapma bebeğim olan sana olur birak o pis kadın stres yapsin oğlu getrince onu evine. Ama se smdi boşanacam fln dersen onun hoşuna gider.
yok cnm zaten o kadın yüzünden oğlundan da nefret ettim, tahammülüm yok onları görmeye. hiç umrumda değil, aramızın bozulması. geldin gördün git ama olmaaazzzz dibimden ayrılmayacak. bugün bu olay olmasaydı kesin kovardım onları evden. tahammülüm yok gerçekten onlara...eşimle hiçbir problemim yok normalde, üstüme titrer, temizlik yemek yapar gezeriz eğleniriz ama bu kadın gelince düzenim bozuluyo. birazdan gelip yalvar yakar olur ama gitmicem onunla. aileme de bişi demedim üzülmesinler diye. sıkıntı çekmek için evlenmedim ya ben. defolup gitmiyor da evine yaaa çıldırtacaklar beni. bebeğime bişi olursa gebertecem hepsini...
Allah korusun cnmm. Sakın ol lütfen ya bak biz burdyiz canın skldm a morelin bozuldu gel burda kafa dağ ama stresten uzak dur bebeğin için sadeceesin gelincede anen gittim dye sor o gitmediyse bosuna zahmet etmisin de gönder ama eger gittiyse got evine bence suan sinirlisin ondan böle konusuosun ama kocanın bi suçu yok bence annesi oldgu için bse dyemio annedir atan atilmaz satsan satilmaz. Biz de olsak annemize bu gece gelme dyemeyz . Ama sen smdi böle çıkışın ya o dersini almıştır bida kolay kolay ole yapmaz sıkma canını sen
Anladım cnm snde haklısın tabi. Pis kadın temizlik imandan gelir ya bide sen hamissin madem gelio kalksin bi işin ucundan tutsun neolur sanki alah allah ya sinir olmamak elde değilçok teşekkür ederim cnm, seninle konuşunca rahatladım, deşarj oldum. atsan atılmaz satsan satılmaz da illa kadının yüzüne mi bizi rahat bırak diyim...acıyorum da ama bi yandan da çıldırmak üzereyim. keşke olsa da annemin yarısı kadar olsa o kadın...akşama kadar gelip yatıyo, habire arkasından sil temizle ben aşırı titizim o aşırı pis. kendi evimden iğreniyorum ya var mı böyle bişi? dün dedim eşime anneni o kadar çok yanında istiyosan ben gidince alırsın yanına birlikte yaşayıp gidersiniz... yok cnm o kadın gidene kadar gitmicem eve, kesin kararlıyım...
çok teşekkür ederim cnm, seninle konuşunca rahatladım, deşarj oldum. atsan atılmaz satsan satılmaz da illa kadının yüzüne mi bizi rahat bırak diyim...acıyorum da ama bi yandan da çıldırmak üzereyim. keşke olsa da annemin yarısı kadar olsa o kadın...akşama kadar gelip yatıyo, habire arkasından sil temizle ben aşırı titizim o aşırı pis. kendi evimden iğreniyorum ya var mı böyle bişi? dün dedim eşime anneni o kadar çok yanında istiyosan ben gidince alırsın yanına birlikte yaşayıp gidersiniz... yok cnm o kadın gidene kadar gitmicem eve, kesin kararlıyım...
Anladım cnm snde haklısın tabi. Pis kadın temizlik imandan gelir ya bide sen hamissin madem gelio kalksin bi işin ucundan tutsun neolur sanki alah allah ya sinir olmamak elde değil. Dedgm gbi cnm sen sakin ol bebeğini düşün. Bırak o pis kadını. Takılma gider zaten o kocisin seviosa istiosa seni gönderir onu sen Merk etme
Ama bazılarıda eşiyle paylaşamıyor ezmeye çalışıyor onlaraydı bizim lafımız ben iyi anlaşıyorum ama bazende canı sıkılıyor insanınSlm arkadaslar biraz baliklama olcak kusura bakmayin benide yanlis anlamayin biz burda ortak yanlarimizi buldugumuz icin paylasiyoruz cogu seyleri.
Hamileler Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hamile kalmak isteyenlere de hayirlivzamanda nasip ezsinn Insaallah.
Asil beni uzen konu ne biliyormusunuz kv konusu. Arkadasim belliki hamilesin duygusalsin hassazsin bi okadarda sinirlisin. Kv normalde yanlizmi yasiyor bilmiyorum ama ben kv gelin gorumce tartisma icinde buyudum ve bu olayda en cok kv acirim neden biliyormusunuz beni yanlis anlamayon bende evliyim. Hele yanliz yasayan kv bi kere esi yok oglunu sever canidir kanidir ona gitmeyecekte nereye gidecek? Biz gelinler kv hizmet etmek zorunda olmadigimiz gibi kv lerde bize hizmet etmek zorunda degiller. Suda cok aci bir zamanlar buyutup baktigin oglun simdi seni esi yuzunden istemiyor. Lutfen kendimizi onlarin yerine koyup hareket edelim etme bulma dunyasi basimiza gelmeyecegi ne malum. Sevmek zor olabilir ama saygimizi asla yitirmeyelim bu yuzdende eslerimizi zor durumda birakmayalim. Biz annemizi ne kadar seviyorsak onlarda okadar seviyor. Bizim yengelerimiz annemize boyle yapsa kiyameti kopaririz sahip cikariz. Tavsiyem esine fazla yuklenme rahatsiz oluyorsun madem tamam evide esim sen temizle buyur de. Yapmiyormu annende kal cunku bu durumdayken sana temizle diyemez kimse.
Bide sunu asla demiyelim ben kv gibi asla yapmam. ALLAH hayirli yasam saglikli omur versin insanoglu neler yasayabiliyor elimizde degil. Kusura bakmayin uzun oldu
arkadasim kv yuzundende yuvani yikma bebegini dusun. Hamileligin tadini cikar. O mucizeye sahip olabilmek cogu kadinin hayali. Allah yardimcin olsun
Slm arkadaslar biraz baliklama olcak kusura bakmayin benide yanlis anlamayin biz burda ortak yanlarimizi buldugumuz icin paylasiyoruz cogu seyleri.
Hamileler Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hamile kalmak isteyenlere de hayirlivzamanda nasip ezsinn Insaallah.
Asil beni uzen konu ne biliyormusunuz kv konusu. Arkadasim belliki hamilesin duygusalsin hassazsin bi okadarda sinirlisin. Kv normalde yanlizmi yasiyor bilmiyorum ama ben kv gelin gorumce tartisma icinde buyudum ve bu olayda en cok kv acirim neden biliyormusunuz beni yanlis anlamayon bende evliyim. Hele yanliz yasayan kv bi kere esi yok oglunu sever canidir kanidir ona gitmeyecekte nereye gidecek? Biz gelinler kv hizmet etmek zorunda olmadigimiz gibi kv lerde bize hizmet etmek zorunda degiller. Suda cok aci bir zamanlar buyutup baktigin oglun simdi seni esi yuzunden istemiyor. Lutfen kendimizi onlarin yerine koyup hareket edelim etme bulma dunyasi basimiza gelmeyecegi ne malum. Sevmek zor olabilir ama saygimizi asla yitirmeyelim bu yuzdende eslerimizi zor durumda birakmayalim. Biz annemizi ne kadar seviyorsak onlarda okadar seviyor. Bizim yengelerimiz annemize boyle yapsa kiyameti kopaririz sahip cikariz. Tavsiyem esine fazla yuklenme rahatsiz oluyorsun madem tamam evide esim sen temizle buyur de. Yapmiyormu annende kal cunku bu durumdayken sana temizle diyemez kimse.
Bide sunu asla demiyelim ben kv gibi asla yapmam. ALLAH hayirli yasam saglikli omur versin insanoglu neler yasayabiliyor elimizde degil. Kusura bakmayin uzun oldu
arkadasim kv yuzundende yuvani yikma bebegini dusun. Hamileligin tadini cikar. O mucizeye sahip olabilmek cogu kadinin hayali. Allah yardimcin olsun
elaaaam nasılsın canım,
Tatlışlarım merhaba güzel haberler var mı ... Biz sanki buğün ilk aşermemizi yaşadık Rabbim bu duyguyu isteyen umudunu kaybetmeyen herkese nasip etsin çooookk öptüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?