canım ben aslında sert bi insanım kolay kolay kalbimi kimselere açamam bakma burda rahat yazıyorum normalde böyle degilim.. bitek ona açtım kalbimi tüm samimiyetimle.. kırmaya hakkı yok.. şu yaşıma kadar kimler geldi geçti kime deger verdim kime bir tatlı söz söyledim.. kimseye.. ona şimdi böyle düşkünken yapmaması lazımdı..evet hassasım haklısın bunu o da biliyo o zaman ona göre davransın atla deve degilki stediklerim((
ya işte sabah sabahmışta benim için demişte,işte parka gir çık olmasınmışta zaten çek yaptırınca girip çıkmak zor oluyomuşta.. yolda bunları dedi.. sustum hiçbişey demedim..inince baktı suratım asık hadi gel içeri diyo yumuşakça.. ben bastım gaza geldim eve.. ne o minnet eder gibi.. msjda da dünyanın bin türlü hali var böyle ayrılmayalım falan yazıyo işte
Ah canim benim ddiginde plabilir ama sende cok ustune gitmede geri tepmesin hepten hayatim
günaydın kızlar...
ne o koca dedikoduları mı yapılıyor bu pazar
Ben zaten haksizsin demiyorum ama olmus artik esin de alttan almaya calisiyo bnce de boyle ayrilmayin dunyanin kac turlu hali var canim..
Off ayrica su egitimlere seminerlere sinir oluyorum persembe bnmki de gidiyor antalyaya 10gunlugune. Olmasa olmuyo sankii
günaydın canım sorma ya üzüyo eşşekler bizi :)
merak etme canım bu sondu aklım başıma geldi.. daha da bir Allahın kulundan kıskanmam yani ona belli etmem.. önce bi aynaya bakalım yanyana bakalım kimin kimi kıskanması lazım..çok sagol canım senide bogdum bunlarla ya.. uff.. sen ne yaptın kanaman devam ediyomu agrın falan varmı
Ahh bebegim ya bende senin gibyim kimseye gostermedigim ilgiyi kocama werdim onunla ewlendim herkez soyluyo bana dilek cok ahıni aldin milletin diyolar hi kimseyi sewemezdim her sewgilim aglayip yalwarirlardi dusune biliyo musun ama kocami bi gordum carpildim resmen millete yasattigimi simdi ben yasiyorum ahhh ahhhh nerden nereye
günaydın canım sorma ya üzüyo eşşekler bizi :)
kızlar ben birşey sorabilirmiyim ben birşeyi net anlamadım galiba şimdi biz yumurtlarken mi yumurta akı kıvamı akıntı oluyo, yoksa yumurta çatlarken mi? yani yumrtlama ve çatlaması ayrı durumlar mı?ben cuma günü dr gittim 2 tane yumurta oluşmuş kaliteli,biri 20mm diğeri 22mm dedi bir hafta günaşırı çalışın dedi,benim muhtemelen çatlama günüm yarın ben bu akıntıyı mı takip edeceğim anlamadım,oooofffff ne zor işlermiş bunlar,şu dizilerde filmlerde bir yatmayla hamile olanlar var ya hakketten filmmiş yaanniii
aynennnnn öyle canım tam üstüne bastın.. şimdi çok özlüyorum o gadar günlerimi en azından hiç kalbim kırılmazdı..:84: bu aşk iyi bişey degilmiş ya..
Canım sen ne kadar müsade edersen o kadar üzebilirler seni..
Sen de onun eğitimde olmasının olumlu yanlarına bak, görüşemediğin arkadaslarınla görüş evde uzat ayagını yat dinlen yemek falan yapma..
istanbulda oturuyorsun sanırım, bak hava güzel, çık bir dolaş..
Sabah bir sanciyla uyandim felaket wc ye gitum lok diye bisey dustu icimden sancidan kiwran kiwran mahfoldum simdi kesildi sancim cocuk bezi aldirdim esime onu taktim ped yerine kanamam cok oluyo biraz
ayy canım yaaa 20mm 22 mm olgun yumoştur yani cuma günü en fazla cumartesi çatlamıştır yumoşun o zamanlar çalıştın inşallah(yumoşun çatladıgında akıntın olur
canım benim çok geçmiş olsun( Allahım hemencecik yerini doldursun inşallah
Sabah bir sanciyla uyandim felaket wc ye gitum lok diye bisey dustu icimden sancidan kiwran kiwran mahfoldum simdi kesildi sancim cocuk bezi aldirdim esime onu taktim ped yerine kanamam cok oluyo biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?