canııııım yaaaaa çok tatlısın inan pc başında gülme krizi geldisonuna kadar katılıyorum o seni kıskansın,maaşallah çok güzel görünüyorsun,birde şaka bir tarafa bebkk mevzuusu yıpratıyo o d etkilemiş olabilir...yanii hassaslaşıyor insan
Hahahaaa bende walla kiran hep ben olurdum ahlari aldik simdi bize cektiriyolar kiz yazik bize :-D
evet çok şükür ben çalıştığımız günleri yazayım bi dk
8 kasım ilk adet günüm
13 kasım klomene başladım,
15-18-kasım dr yumurtlama takibi yaptı
20 kasım 18mm ve 11mm yumurtalar vardı
22 kasım dada biri 20mm diğeri 22mm oldu,
dr bir hafta gün aşırı değerlendirin dedi,bizde
18-20-21-22-kasımı değerlendirdik ve bugünü de değerlendireceğiz inşallah
canııııım yaaaaa çok tatlısın inan pc başında gülme krizi geldisonuna kadar katılıyorum o seni kıskansın,maaşallah çok güzel görünüyorsun,birde şaka bir tarafa bebkk mevzuusu yıpratıyo o d etkilemiş olabilir...yanii hassaslaşıyor insan
evet canım biliyorum, notlarımı aldım bu akşam ekliyorum listeye inşallahCanim hazir seni bulmusken listeyle ilgili yazayim hamileler eksik :)
Pinarima,selinayy,sglbnt,ebrulimavi,brlj,evlimutluu.
Eksik varsa tamamlasin kizlar
Canim hazir seni bulmusken listeyle ilgili yazayim hamileler eksik :)
Pinarima,selinayy,sglbnt,ebrulimavi,brlj,evlimutluu,handrake ve esmersirine,zeycan27
Eksik varsa tamamlasin kizlar
inşaaalllaaaaaaaaaaaaaaaaah ALLAH ım duamızı kabul etsin şöyle tatlı,süt kokulu bir miniğin olsun inşaallah canımbiliyomusun bence ben kesin hamileyimbu duygusallık hiç ama hiç normal degil demişti dersiniz
inşaaalllaaaaaaaaaaaaaaaaah ALLAH ım duamızı kabul etsin şöyle tatlı,süt kokulu bir miniğin olsun inşaallah canım
biliyomusun bence ben kesin hamileyimbu duygusallık hiç ama hiç normal degil demişti dersiniz
evet canım biliyorum, notlarımı aldım bu akşam ekliyorum listeye inşallah
Bende hamileyim eklermisin...
Bence de hamilesinninsallahhh canim. Ne zamandi bat
canım bat aralık 7 ama kasım 1 döllenmenin 10.günü o zaman test yapıcam :) siz kızıyosunuz ama ben beklersem stresten adetim gecikiyo
benimde 10 aralık ben ne zaman yapsam testimi acaba neyse ki haftaya perşembe cuma tatil ailemin yanına gideceğim biraz kafam dağılır unuturum inşaalahcanım bat aralık 7 ama kasım 1 döllenmenin 10.günü o zaman test yapıcam :) siz kızıyosunuz ama ben beklersem stresten adetim gecikiyo
Bende hamileyim eklermisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?