Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım hayırlı olsun.. allah gün sayan büütün anne adayların yüzünü güldürür en kısa zamanda inşallah.. ama keşke hemen söylemeseydin etrafa.. benimde kan değerim yüksekti diye herkese söyledik kaynanam yapma kızım nazar değer iki üç aylık olda öyle söyleyelim filan dedi de dinlemedim onu.. malesef sonu hüsran oldu çocuğun kisi görünüyordu ama kendisi görünmedi sonradan boş gebelik hemen kürtaj demişti doktor çok kötü olmuştuum ama sen yinede ferrah tut içini inşallah meleğin görünüyordur ve inşallah sana sım sıkı sarılır dokuz aya kadar :) ama benim yaşadığımda bana ders oldu eğer hamile kalırsam en az üç aya kadar kimseye söylemek yok

Canim nasilsin listeye benide ekle kimyasal gebelik yasadim suan dusuruyorum 23 aralik regl gunum olcak sanirim eklersin benide
Canım merhaba seninle güzel şeyler paylaştım umudumuzu kaybetmiyoruz hıooppppppp öbür aya sende doğal yolla hamiş kalıyorsun öpüyorum çooookk ...
merhaba canım hoş geldin !! maşallah nazar değmesin canım!
AMMİNNN CANIM inşallahhh

Saol canım darısı en kısa zamanda sana inşallah sağlıkla...

Canim nasilsin listeye benide ekle kimyasal gebelik yasadim suan dusuruyorum 23 aralik regl gunum olcak sanirim eklersin benide

inşallah canım salı günü dktora gideceğim reglin 3. günü hormon testleri yapılıyorya onları yaptıracağım kloemen tedavisine başlayacağım inşallahhh hayırlısı bakalım .... birde grip oldm ne olcak böyle bilmiyorum hepsi üstüste geliyor cnm

Canim ben dusuk yaptim :-( haberin ik sanirim :-(

Rabbim sağlık ve şifa versin inşallah e kısa zamanda tedavin cevap verir...

Canim ben dusuk yaptim :-( haberin ik sanirim :-(

canım hayırlısı değilmiş öyle düşün !!! rabbim veriyor rabbim alıyor ne yapalım inşallah bu sınavlarıda geçeceğiz !! bu dünyada bir tek ölüme çare yok merak etme canım rabbimin izniyle bebişin olur gene en azından söyle düşün hamile kalabiliyorsun !!!

İnsallah canim insallah sil bastan yaptik esimle bana moral werecek guya ikiz yapacaz bu sefer gayret edelimde diyo :-D
Ben hamis kaldiimda bir griptim felaket canim gecmis olsun cok dikkat et kendine
Tatlıyla aram yok ama çikolatalı ek istedi sen nasılsın canım bu arada

İyiyim hayatim daha iyiyim insallah dahada iyi olucam we saglicakla minisim bana tekrardan gelicek ve sim ski tutunacak annesine

Ses çıkarmadan gitti aldı canım kocam yaaa

Allah razı olsun ki böyle kocişlerimiz var almasalar almazlar doğru değil mi? iyi bari almaya gitmiş.....

Rabbim sağlık ve şifa versin inşallah e kısa zamanda tedavin cevap verir...

inşallah canım !! geçen çok güzel bir rüy görüm herkese nasip olamayack bir rüya Allaha şükürler olsun ki böyle bir rüya gördüm o yüzden umudum daha çok arttı daha da olumluyum artık bebeğime yaklaştığımı hissediyorum artık .......

Ewet canim esimde oyle soyledi ben seni sewiyorum sen warsin werende allah alanda sen yanimdasin cok sukur dedi icimi ferahlatti ama insallah baba yapaagim onu

inşallah tatlım peki nedeni neymiş düşüğün pıhtılaşma mı yoksa döllenmede mi sorun olmuşş?ona göre birdahaki sefere tedbirini alırdın tatlım....

inşallah tatlım peki nedeni neymiş düşüğün pıhtılaşma mı yoksa döllenmede mi sorun olmuşş?ona göre birdahaki sefere tedbirini alırdın tatlım....
Canim bebek sagliksizmis o yuzden dedi dr um carssmba randewum war kurtaja gerek duymadi kanamanla sokulir parca kalirsa kurtaj yapacamis carsamba belli olirmus hayirlisi byleymis hayatim cok umitlenmistim ilk duydugumda hawalara ucmustuk ama husranla sonuclandi

Ewet canim esimde oyle soyledi ben seni sewiyorum sen warsin werende allah alanda sen yanimdasin cok sukur dedi icimi ferahlatti ama insallah baba yapaagim onu

inşallah canım inşallah sen pozitif olduğun mühdet inşallah önce Allah herşey güzel olacak canım sakın dert etme kendineee

anladım canım ... dediğim gibi verende o alanda o rabbim cnm .... inşallah tekrar herşey yoluna girer....

Rabbim hepimize bu duyguyu nasip etsin insallah canim

amiinn canım aminn ......sen doğal yolla kaldın hamile değil mi yoksa klomen filan mı kullandın

Sağlıkla inşallah canım...eşlerimizi Rabbim başımızdan eksik etmesin onlara da bize de sağlık versin inşallah herşeyin başı sağlık gerisi inşallah sırayla gelicek hanımlar

Sağlıkla inşallah canım...eşlerimizi Rabbim başımızdan eksik etmesin onlara da bize de sağlık versin inşallah herşeyin başı sağlık gerisi inşallah sırayla gelicek hanımlar

inşallah zeycancım ....aminnnnn ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…