Tatlışlarım merhaba güzel haberler var mı ... Biz sanki buğün ilk aşermemizi yaşadık Rabbim bu duyguyu isteyen umudunu kaybetmeyen herkese nasip etsin çooookk öptüm...
amin canım benim amin inaşallah rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda inşallah walla bizde herkez öğrendi hamile olduğumu çok korkuyorum bişey olmaz dimi yabebeğim tutunsun annesinee daha çok küçükmüşşş
Canım merhaba seninle güzel şeyler paylaştım umudumuzu kaybetmiyoruz hıooppppppp öbür aya sende doğal yolla hamiş kalıyorsun öpüyorum çooookk ...Canim nasilsin listeye benide ekle kimyasal gebelik yasadim suan dusuruyorum 23 aralik regl gunum olcak sanirim eklersin benide
merhaba canım hoş geldin !! maşallah nazar değmesin canım!
AMMİNNN CANIM inşallahhh
Canim nasilsin listeye benide ekle kimyasal gebelik yasadim suan dusuruyorum 23 aralik regl gunum olcak sanirim eklersin benide
Canım merhaba seninle güzel şeyler paylaştım umudumuzu kaybetmiyoruz hıooppppppp öbür aya sende doğal yolla hamiş kalıyorsun öpüyorum çooookk ...
Saol canım darısı en kısa zamanda sana inşallah sağlıkla...
Hadi ya ne istedi minigimiz bakalim
canım hayırlı olsun.. allah gün sayan büütün anne adayların yüzünü güldürür en kısa zamanda inşallah.. ama keşke hemen söylemeseydin etrafa.. benimde kan değerim yüksekti diye herkese söyledik kaynanam yapma kızım nazar değer iki üç aylık olda öyle söyleyelim filan dedi de dinlemedim onu..malesef sonu hüsran oldu çocuğun kisi görünüyordu ama kendisi görünmedi sonradan boş gebelik hemen kürtaj demişti doktor çok kötü olmuştuum ama sen yinede ferrah tut içini inşallah meleğin görünüyordur ve inşallah sana sım sıkı sarılır dokuz aya kadar :) ama benim yaşadığımda bana ders oldu eğer hamile kalırsam en az üç aya kadar kimseye söylemek yok
Tatlıyla aram yok ama çikolatalı ek istedi sen nasılsın canım bu arada
inşallah canım salı günü dktora gideceğim reglin 3. günü hormon testleri yapılıyorya onları yaptıracağım kloemen tedavisine başlayacağım inşallahhh hayırlısı bakalım .... birde grip oldm ne olcak böyle bilmiyorum hepsi üstüste geliyor cnm
eşina söyleseydin canım alsaydı .......
Canim ben dusuk yaptim :-( haberin ik sanirim :-(
İnsallah canim insallah sil bastan yaptik esimle bana moral werecek guya ikiz yapacaz bu sefer gayret edelimde diyo :-DCanım merhaba seninle güzel şeyler paylaştım umudumuzu kaybetmiyoruz hıooppppppp öbür aya sende doğal yolla hamiş kalıyorsun öpüyorum çooookk ...
Saol canım darısı en kısa zamanda sana inşallah sağlıkla...
Ben hamis kaldiimda bir griptim felaket canim gecmis olsun cok dikkat et kendineinşallah canım salı günü dktora gideceğim reglin 3. günü hormon testleri yapılıyorya onları yaptıracağım kloemen tedavisine başlayacağım inşallahhh hayırlısı bakalım .... birde grip oldm ne olcak böyle bilmiyorum hepsi üstüste geliyor cnm
Tatlıyla aram yok ama çikolatalı ek istedi sen nasılsın canım bu arada
Ses çıkarmadan gitti aldı canım kocam yaaa
Rabbim sağlık ve şifa versin inşallah e kısa zamanda tedavin cevap verir...
canım hayırlısı değilmiş öyle düşün !!! rabbim veriyor rabbim alıyor ne yapalım inşallah bu sınavlarıda geçeceğiz !! bu dünyada bir tek ölüme çare yok merak etme canım rabbimin izniyle bebişin olur gene en azından söyle düşün hamile kalabiliyorsun !!!
İnsallah canim insallah sil bastan yaptik esimle bana moral werecek guya ikiz yapacaz bu sefer gayret edelimde diyo :-D
sana morel veriyor işte canım elinden geleni yapıyor sende yapmaya çalış ....
Ben hamis kaldiimda bir griptim felaket canim gecmis olsun cok dikkat et kendine
aynen gece uyuyamıyor insan bugün iyiyim biraz daha şükür !!! dün yemek yapamadım kalkamadım bugün telafi ettim artık ...
SAĞOL canım
İyiyim hayatim daha iyiyim insallah dahada iyi olucam we saglicakla minisim bana tekrardan gelicek ve sim ski tutunacak annesine
Canim bebek sagliksizmis o yuzden dedi dr um carssmba randewum war kurtaja gerek duymadi kanamanla sokulir parca kalirsa kurtaj yapacamis carsamba belli olirmus hayirlisi byleymis hayatim cok umitlenmistim ilk duydugumda hawalara ucmustuk ama husranla sonuclandiinşallah tatlım peki nedeni neymiş düşüğün pıhtılaşma mı yoksa döllenmede mi sorun olmuşş?ona göre birdahaki sefere tedbirini alırdın tatlım....
Ewet canim esimde oyle soyledi ben seni sewiyorum sen warsin werende allah alanda sen yanimdasin cok sukur dedi icimi ferahlatti ama insallah baba yapaagim onu
inşallah canım inşallah sen pozitif olduğun mühdet inşallah önce Allah herşey güzel olacak canım sakın dert etme kendineee
Canim bebek sagliksizmis o yuzden dedi dr um carssmba randewum war kurtaja gerek duymadi kanamanla sokulir parca kalirsa kurtaj yapacamis carsamba belli olirmus hayirlisi byleymis hayatim cok umitlenmistim ilk duydugumda hawalara ucmustuk ama husranla sonuclandi
Rabbim hepimize bu duyguyu nasip etsin insallah canim
Allah razı olsun ki böyle kocişlerimiz var almasalar almazlar doğru değil mi? iyi bari almaya gitmiş.....
inşallah canım !! geçen çok güzel bir rüy görüm herkese nasip olamayack bir rüya Allaha şükürler olsun ki böyle bir rüya gördüm o yüzden umudum daha çok arttı daha da olumluyum artık bebeğime yaklaştığımı hissediyorum artık .......
İnsallah canim insallah sil bastan yaptik esimle bana moral werecek guya ikiz yapacaz bu sefer gayret edelimde diyo :-D
Ben hamis kaldiimda bir griptim felaket canim gecmis olsun cok dikkat et kendine
İyiyim hayatim daha iyiyim insallah dahada iyi olucam we saglicakla minisim bana tekrardan gelicek ve sim ski tutunacak annesine
Sağlıkla inşallah canım...eşlerimizi Rabbim başımızdan eksik etmesin onlara da bize de sağlık versin inşallah herşeyin başı sağlık gerisi inşallah sırayla gelicek hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?