Canim hosgeldin.nerelerdesinn ozledikkk
Atesinde yuksekmis hadi bakalimmm.baya bi hamis haberi alcaz sanirsamm:)))
Gunaydin canlarimmmm bisss geldiiikkk....... Sizler nasilsiniz varmı güzel gelişmeler.....Dun 10.30da geldik eve hemen yattık orda uyucaktim nerdeyse esnemekten agzim
yirtilcakti
Herkes cooooooook sevindi eltim cocuklar kv kp vardi gittigimizde kv deye esim babaanne oluyosun dedi anlamadi garibim eltim gercekten mi dedi kv ne o dio torun geliyo torunnn dedi esim kv agladi sevindi kpde agladi gözlerini
siliyordu caktirmadan
Neyse yemege oturduk kaynim geldi kv abime cocuklari kastederek hadi gözün aydın 3kardes oluyorlar dedi eltimin iki cocugu var kaynim bi eşimin bu benim suratima bakti oda inanamadi sonra eşimi tebrik etti öptü beni tebrik etti öptü amca mi oluyorum şimdi ben dedi durdu yemek bile yiyemedi elleri titriyordu zaten tahmin etmistim en çok abimin sevinecegine eltim sabah diyo sabaha kadar uyuyamadi sevincinden amca oluyorum diye dedi sarkilar soyluyo falan komikti
Pazar aksam gorumcem geldi oda çok sevindi... Ama sunu anladım hamile olmak bi ayricalikmis sunu ye bunu ye falan sen
otur falan kaynim kahvaltida pekmez yoook mu getir çocuk yesin iyi olur kan olur dedi ben gerek yok yenge otur dedim zorla getirtti iste böyleeee biraz karisik anlattim ama kusura bakmayin
ayy ne yapayım sabırsızım ben yaidare edin çatlıyorum meraktan bekleyemiyorum.. ben 5-6 gün kala başlarım teste
esin dusunsun yeter canim gerisini salla
Gunaydin canlarimmmm bisss geldiiikkk....... Sizler nasilsiniz varmı güzel gelişmeler.....Dun 10.30da geldik eve hemen yattık orda uyucaktim nerdeyse esnemekten agzim
yirtilcakti
Herkes cooooooook sevindi eltim cocuklar kv kp vardi gittigimizde kv deye esim babaanne oluyosun dedi anlamadi garibim eltim gercekten mi dedi kv ne o dio torun geliyo torunnn dedi esim kv agladi sevindi kpde agladi gözlerini
siliyordu caktirmadan
Neyse yemege oturduk kaynim geldi kv abime cocuklari kastederek hadi gözün aydın 3kardes oluyorlar dedi eltimin iki cocugu var kaynim bi eşimin bu benim suratima bakti oda inanamadi sonra eşimi tebrik etti öptü beni tebrik etti öptü amca mi oluyorum şimdi ben dedi durdu yemek bile yiyemedi elleri titriyordu zaten tahmin etmistim en çok abimin sevinecegine eltim sabah diyo sabaha kadar uyuyamadi sevincinden amca oluyorum diye dedi sarkilar soyluyo falan komikti
Pazar aksam gorumcem geldi oda çok sevindi... Ama sunu anladım hamile olmak bi ayricalikmis sunu ye bunu ye falan sen
otur falan kaynim kahvaltida pekmez yoook mu getir çocuk yesin iyi olur kan olur dedi ben gerek yok yenge otur dedim zorla getirtti iste böyleeee biraz karisik anlattim ama kusura bakmayin
senindemi yumoş zamanın canım?? biz 21 i perşembe ve 23 ü cumartesi çalıştık.. doktor öyle dedi.. bide son sorum :26: ateş yumurtladık diye yükseldi ya hamilelik yoksa ne zaman düşmesi lazım tekrardan?? yani kaç gün böyle yüksek gider.. :26:
rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin kuzum benim... Inss sende gormezsin kuzim testte yapma accik bekle
Hosbulduk canim...
Hep buralardayim aslinda..
bu hafta cok yogundu islerim..
Toplantidan toplantiya.. ama simdi dinlenme haftasi..
hic stress yok cok sukur.. insallah olmazda..
Evet atesim bu sabah yuksekti.. bende anlamadim.. hayirlisi bakalim..
Sen nasilsin ??
denizcim reglimden sonra ben hep değim bu ay çok farklı hissediyorum bu ay diğerlerinden farklı dedim hep burayada yazdim hatta insan hissediyo ya
yirtilcakti
siliyordu caktirmadan
amınnn canımmm darısı basına ınss kuzum
rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin kuzum benim... Inss sende gormezsin kuzim testte yapma accik bekle
hoşgeldin canım... boşver yoğunluk iyidirbu ay ver bize müjdeyi monbebemmmm
çokkk güzel.. maşallah... ağzının tadı hiç bozulmasın canım benimay ben de şımartılmak istiyorum
takılıyorum canım ben sana. çok tatlısın ama gerçekten.. ben de bu ay 1 hafta kala test yaptım ama bişey çıkmadısonra da tövbe ettim
aminnn canim benimmmm rabbim sanada tekrar yasatsin sagliklisindan ins... El acip isteyen herkese yasatsin evlat kokusuz birakmasin
yirtilcakti
siliyordu caktirmadan
Hosbulduk guzel kalplimmm... nasilsin ??
Iyi oldu yaa.. Isimde yukseldim.. tebrikler aldim..hic dusunmeye firsat olmadi nerdeyse..
Insallah veririm guzel haberi cok isterim..
hayirlisi bakalim.. senden de beklerimm..
amınnn canımmm darısı basına ınss kuzum
Benim bekleme zamanim galibaa... yumurtladim falan hepsi bitti.. sukur.. simdi bekliycem.. ama batim ne zaman olur dusukten sonra tam emin olamiyorum.. doktorum aslinda dusukten sonra 28gun say demisti.. suan 30 gun oldu.. beklemek istiyorum..
Hamilelik yoksa canim beklenen adet tarihinden bir gun once veya ayni gun duser.. su gunler hep yuksek olmasi lazim.. insallah oyle devam eder..guzel haberlerini aliriz insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?