Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim hosgeldin.nerelerdesinn ozledikkk
Atesinde yuksekmis hadi bakalimmm.baya bi hamis haberi alcaz sanirsamm:)))

Hosbulduk canim...
Hep buralardayim aslinda..
bu hafta cok yogundu islerim..
Toplantidan toplantiya.. ama simdi dinlenme haftasi..
hic stress yok cok sukur.. insallah olmazda..

Evet atesim bu sabah yuksekti.. bende anlamadim.. hayirlisi bakalim..

Sen nasilsin ??

çokkk güzel.. maşallah... ağzının tadı hiç bozulmasın canım benim ay ben de şımartılmak istiyorum

ayy ne yapayım sabırsızım ben ya idare edin çatlıyorum meraktan bekleyemiyorum.. ben 5-6 gün kala başlarım teste

takılıyorum canım ben sana. çok tatlısın ama gerçekten.. ben de bu ay 1 hafta kala test yaptım ama bişey çıkmadı sonra da tövbe ettim

ayyyy canım benim Rabbim tamamına erdirsin ne güzel ya herkes sevinçle karşılamış kıyamam ben sana..

Benim bekleme zamanim galibaa... yumurtladim falan hepsi bitti.. sukur.. simdi bekliycem.. ama batim ne zaman olur dusukten sonra tam emin olamiyorum.. doktorum aslinda dusukten sonra 28gun say demisti.. suan 30 gun oldu.. beklemek istiyorum..

Hamilelik yoksa canim beklenen adet tarihinden bir gun once veya ayni gun duser.. su gunler hep yuksek olmasi lazim.. insallah oyle devam eder.. guzel haberlerini aliriz insallah..

hoşgeldin canım... boşver yoğunluk iyidir bu ay ver bize müjdeyi monbebemmmm

Guzelim.... ne guzelde anlatmisin.. insallah bu mutlulugunuz hep devam eder.. Darisi bizlerin basinaa..

hoşgeldin canım... boşver yoğunluk iyidir bu ay ver bize müjdeyi monbebemmmm

Hosbulduk guzel kalplimmm... nasilsin ??
Iyi oldu yaa.. Isimde yukseldim.. tebrikler aldim..hic dusunmeye firsat olmadi nerdeyse..
Insallah veririm guzel haberi cok isterim..
hayirlisi bakalim.. senden de beklerimm..

inşallah gelmez kırmızılar canım benim 1 haftada çokmuş ama çıkmaması normal yani

:2:
Canimmm cok guzel bir duyguu.keyfini cikar nolurrr.
Insan hayatta kac kez yasarki.nazlan bol bolll tamammi.
Ayyy heveslendim simdi.bide sadece sen degilnetrafinda bunu bekleyenlerde cok seviniyo dimi yyaa.
Ne kadar kutsall biseyy

Hosbulduk guzel kalplimmm... nasilsin ??
Iyi oldu yaa.. Isimde yukseldim.. tebrikler aldim..hic dusunmeye firsat olmadi nerdeyse..
Insallah veririm guzel haberi cok isterim..
hayirlisi bakalim.. senden de beklerimm..

oy balım iyiyim çok şükür. benim de yarın bat onu bekliyorum işinde yükselmene çok sevindim canım.. bunlar bir kadın için acayip gurur verici şeyler çocuk da yaparım kariyer dee dersin inşallah bu ay

Selamlar Almanya'dan yazıyorum 37 yaşındayım bebek düşünüyoruz eşimle bittabiki
Doktorum Clomifen ve çatlatma iğnesi verdi (Turkıyedekı Klomen ıle aynı ) Clomifeni dün bittrdimi bugun doktorumdan randevu alacagım yenıden yumurtalıklara bakması ıcın ,Moralimi, bozan şey doktorum ılk baktıgında yumurtalıklarıma dedıkı ( son kürtajınızdan dolayı iç haznemin çok gereksız yere kazınmış bıraz harab oolmuş),buda ayrıyetten bızı duygusal olarak bıtırdı zaten ama görelım bakalım ne yaşayacagız dedı Dr.ve Clomifen'i yazdı.
Klomifen ile sonuç alan varmı çatlatma iğnesi ağrı yapar mı ?
37 yaş , geç kalınmış bir yaşmı?
17 yaşında bır oglum var bu arada ...
bu arada
Cehaletimi mazur görun ama BAT Ne demek ??Teşekkurlerımle

hadi yaaa (( iyide bat günü düşen ateşi ne yapayım ben bende sanıyorum ki bu böyle bikaçgün daha yüksek gider düşer düşmezse hamileyimdir diyodum ay çok aptalım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…